- 10 Ağustos 2010
- 1.505
- 35
- 158
baktım o iş olmuyo zayıflayalım bari dedim canım :))
Kızlar ben 2 gün giremeyeeğim nete büyük ihtimalle.ailemin yanına geçiyorum .cuma günkü kilomu 67.400 olarak kaydedin.
Inşallah kilo almadan dönerim canlar....
Öğlen gündeydim Allah'tan salata vardı ondan yedim bide 3 kaşık yogurtlu patlıcan salatası yedim ve yeşilçayımı içtim..
Akşam, 1 tane köfte,nesfit
çorba ekmek grubundan sayılıyor
1 tabak çorba 1 dilim ekmeğe eşdeğer bilginize...
hepimize kolay gelsin kızlaaar
Tskler:) senin kilon nedir cetvelden anlaşılmıyor
65 kilom, boy 1.60, hedef ayda 4 kilo
doğru anlaşılmıyor hemen düzelteyim
Aynı boydayizama bn senden 3.5 kilo fazlayim
Kaç kilo vermeyi planliyosun
tekrar 46 olmak istiyorum, bir buçuk senede kendimi aştımcildim gerildi resmen, tostoparlak oldum yahu
görenler konuşamıyor sadece bakıyorlar bana yorum yapamıyorlar bile...
Akşam yemeğim; fırında lorlu yağsız kırmızı biber dolması, 5nugget ve su
Senin yine kısa zaman zarfı bn uzun süredir bu durumdayım,etrafımda ki herkes artık diyetisyen gibi davranıyor,bn yemek yiyince suç işlemişim gibi davranıyorlar,sanki bn insan değilim
aaa aynen ya dimi, normal yemeğe oturuyorsun herkes başlıyor diyetisyencilik oynamaya, spor yapsana, balık ye bol bol sebze meyve yesene, yahu sen nereden biliyosun benim spor yapıp yapmadığımı, tamam fıçı gibi olabilirim ama akıllandım artık zayıflamak istiyorum ve ben spor yapmayı hiç bırakmadım, küçüklüğümden beri her hafta en az iki gün spor yaparım, salona her yıl yazılırım ve giderim.
beni yakan fast food oldu, o kadar hareketli enerjik biri olmama rağmen fast foodları yakamadı bünye, her ay bir kilo iki kilo aldım aldım aldım sonuç bu...
eskiden hiç asitli içecek aburcubur hazır gıda fastfood alışkanlığım yoktu, nereden sardıysam bunlara,üstelik insan alışınca bırakamıyor da hemen, sigara bağımlılığı gibi, insan hep istiyor.
lorlu biber dolmasını nasıl yapıyosun
Bnm de abur cubur ve hareketsiz dönem geçirdim ondan oldu,fast food olsa da olur olmasada ,haklısın bağımlılık yapıyo,o kadar para verip bide üstüne kalori alıyoruz
Bnde bıktım artık herkesin bana zayıfla demesinden,şunu ye,bunu yeme,aa sen diyette değil misin gibi laflardan,vericem kurtulcam şu yağlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?