11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Kızlar ben 2 gün giremeyeeğim nete büyük ihtimalle.ailemin yanına geçiyorum .cuma günkü kilomu 67.400 olarak kaydedin.

Inşallah kilo almadan dönerim canlar....

Öğlen gündeydim Allah'tan salata vardı ondan yedim bide 3 kaşık yogurtlu patlıcan salatası yedim ve yeşilçayımı içtim..
Akşam, 1 tane köfte,nesfit

Slm kızlar,bugünkü menümü yazayım

Sabah bi koca bardak limonlu su

Kahvaltı
1 şekersiz çay
Peynirli yumurta

Öğlen
Peynirli salata

Ara
Armut ama bi kaç isirik aldım maalesef

Akşam
Bi tabak kiymalı kereviz

Gün içinde bol su,şuan bitki çayımi içiyorum,bi de kahve içicem

Bu ara spor yapamiyorum küçük bi incinme yaşadım ama gün boyu ordan oraya yürüyorum

Bnm bu kadar
Diyetimin 2. gününüde sorunsuz hallettim :) kaldı 15

Kızlar ben 2 gün giremeyeeğim nete büyük ihtimalle.ailemin yanına geçiyorum .cuma günkü kilomu 67.400 olarak kaydedin.

Inşallah kilo almadan dönerim canlar....

Güle güle git kendine ve iştahına hakim ol :)

selam kızlarrr

bugün çok yoruldum sabahtan beri ayaktayım toplantı vardı
akşamda spora gittim 1,5 saat

akşam yemekte

1 tabak kuru fasulye
salata

1 portakal
1 salatalık
şimdi de çay içecem

çorba ekmek grubundan sayılıyor
1 tabak çorba 1 dilim ekmeğe eşdeğer bilginize...

çorba ekmek grubundan sayılıyor
1 tabak çorba 1 dilim ekmeğe eşdeğer bilginize...

Evet cnm,bi dilim ekmek bi kase çorbaya onlarda 2 kaşık makarna,pilav,mantı,kısır gibi yiceklere eşit,birinden birini tercih edeceksiniZ

tekrar 46 olmak istiyorum, bir buçuk senede kendimi aştım cildim gerildi resmen, tostoparlak oldum yahu
görenler konuşamıyor sadece bakıyorlar bana yorum yapamıyorlar bile...

Senin yine kısa zaman zarfı bn uzun süredir bu durumdayım,etrafımda ki herkes artık diyetisyen gibi davranıyor,bn yemek yiyince suç işlemişim gibi davranıyorlar,sanki bn insan değilim

Senin yine kısa zaman zarfı bn uzun süredir bu durumdayım,etrafımda ki herkes artık diyetisyen gibi davranıyor,bn yemek yiyince suç işlemişim gibi davranıyorlar,sanki bn insan değilim

aaa aynen ya dimi, normal yemeğe oturuyorsun herkes başlıyor diyetisyencilik oynamaya, spor yapsana, balık ye bol bol sebze meyve yesene, yahu sen nereden biliyosun benim spor yapıp yapmadığımı, tamam fıçı gibi olabilirim ama akıllandım artık zayıflamak istiyorum ve ben spor yapmayı hiç bırakmadım, küçüklüğümden beri her hafta en az iki gün spor yaparım, salona her yıl yazılırım ve giderim.

beni yakan fast food oldu, o kadar hareketli enerjik biri olmama rağmen fast foodları yakamadı bünye, her ay bir kilo iki kilo aldım aldım aldım sonuç bu...

eskiden hiç asitli içecek aburcubur hazır gıda fastfood alışkanlığım yoktu, nereden sardıysam bunlara,üstelik insan alışınca bırakamıyor da hemen, sigara bağımlılığı gibi, insan hep istiyor.

Bnm de abur cubur ve hareketsiz dönem geçirdim ondan oldu,fast food olsa da olur olmasada ,haklısın bağımlılık yapıyo,o kadar para verip bide üstüne kalori alıyoruz
Bnde bıktım artık herkesin bana zayıfla demesinden,şunu ye,bunu yeme,aa sen diyette değil misin gibi laflardan,vericem kurtulcam şu yağlardan

lorlu biber dolmasını nasıl yapıyosun

Ben diyet yöntemiyle yapıom:) kırmızı biberi ortadan ikiye ayırım iri olacak ama biber, birazcık lorlu 1 yumurtayı karıştırıyorum ve biberin üzerine koyuyorum fırına sürüyorum, eğer istersen üzerine braz yağ dönebilirsiniz ama ben yağsız yapıyorum az kalorili olsun diye:) afiyet olsun:) kalorisiz tok tutucu mükemmel biri oluyo:)

Bana da ne yaptıysa abur çubur yaptı çok fena bsey ya tamamen kestim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…