11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Cnm eğer bana soruyorsan,dün akşam menümü yazdım,bi iki sayfa geride kaldı,bugünün özetinide akşam yazcm:)

Cnm eğer bana soruyorsan,dün akşam menümü yazdım,bi iki sayfa geride kaldı,bugünün özetinide akşam yazcm:)

yok canım gördüm senin listeni . ama haklısın karışık yazmışım..
krizanteme sormuştuydum çok yedim demiş ya :)

Kahvaltım
2 yumurta ve birazdanda nescafemi içeçeğim

tartıldım ve tam 1 kg vermişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm.
Evet çok değil ama ben diyeti hem çok bozuyorum hemde gün içinde diyet dışına çıkıyorum

Kızlar ya kendime çok kızmaya başladım çünkü diyette sadık kalamıyorum o yüzden bende hemen diyetisyenimi aradım ve randevu aldım en yakın tarih olarak cumartesiyi söyledi anca öyle istikrarlı olabiliyorum ben :)

ayrıca tartı günüde geliyor bakalım kim nekadar vermiş

ÜYELER BAŞLANGIÇ KG HEDEF KG
merve10er --70,2 55
yaqmur199 --70
monlin14 --69,4 58
penelope --74,9
bebişimsu --87-- 60
krizantem3 --66
emine1986 --70
iden 76 --70
gülüm6 --68,5
dilviin ----52,3

kızlar diyet listemiz bu kadar sanırım dimi cuma bakalım sonuçlar ne kadar olucak herkez kilosunun% kaçını vericek heyecan dorukta son 2 gün

Kızlar k.bakmayın geç yazıyorum bugün, sabah aç karna 7 otlu çay, kahvaltım: 1 dilim etimek,dünden kalan lorlu kölemiz kırmızı biber, domates, salatalık,haşlanmış yumurta ve şekersiz yeşilçay:)
Şimdide yarım saat koşu bandında tempolu yürüdüm:) şimdide soda içiyorum:)
Kızlar bugün güne gidicem ama kendimi tutacağım:) kendime uygun bişeyler bulursam yiyeceğim:) yeşilçayımı da yanımda götüreceğim:)

Bende çok heyecanlıyım bakalım kilo verdik mi:)

Bence de süper fikir insan birinin denetiminde olunca söz vermiş gibi hissediyor dikkat ediyo dimi:) ben de buraya yazmaya başladığımdan beri çok gaza geldim sizlere söz vermiş gibi hissediyorum ve bozarsam suçlu gibi olurum diye daha çok dikkat ediyorum:)

Süpersin tatlım:) menü süperr:)cuma tartılca bakalım neler olacak sonuç:) çok güzel şeyler başaracağız inşallah:)

evet canım birinin denetiminde olunca çok iyi oluyor ben her hafta doktora mahçup olmamak için çok dikkat ederdim

öğlen yemeğimide yedim geldim...

bir kepçe ezogelin çorba
iki kepçe fırın karnıbahar
bir dilim kepek ekmek
bir bardak ayran
salata :)) karnım şişti çok yedim demekki

öğlen yemeğimide yedim geldim...

bir kepçe ezogelin çorba
iki kepçe fırın karnıbahar
bir dilim kepek ekmek
bir bardak ayran
salata :)) karnım şişti çok yedim demekki

çorba yiyorsan ekmeği yemeseydin çorbada çok kalori var diyordu dr ya çorba ya ekmek çünkü onların yanında sebze salata ve proteinde var unutma

ben ekmeği , pilav yada makarna yersem yemiyorum ama çorbayla bağdaştıramam ikisinin yeri ayrı ben de :))

yinede saol haklısın ama uyamıyorum bu konuya

Beni unutmuşsun :)
Kilom 68.5 ilk hedefim 60

Bende yarın nesfit günü yapıcım bütün gün:) bakalım nolar:)

kızlar bana kızabilirsiniz cezada verebilirsinizz ühühüü ya sözde pirinç lapası diyetini yapacaktım o yüzden sabah bi meyve yiyip çıktım o kadar saat aç kaldım sonra yakın bi arkadaşıma gittim pogaca verdi iki lokma alıp peçeteye koydum çantama attım eve geldim annem mutfakta bir güzel börek yapmışşşş 3 çeşit gözleme tavada işte bende hepsinden yarsını aldım ve az yağlı olanları seçip verdi annem ama napim bayadır yapmıyodu annemi kırmak istemedim

Son düzenleme:

öğle yemeğim

1 tabak (başına kadar dolu değil) nohut yemeği ve bir dilim ekmek

ben ekmeği , pilav yada makarna yersem yemiyorum ama çorbayla bağdaştıramam ikisinin yeri ayrı ben de :))

yinede saol haklısın ama uyamıyorum bu konuya

vayy idencim diyete girmiş seni gebeli,k topiğinde göremiyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…