Slm kızlar ben geldim,gün içinde giremedim maalesef,çok yoğun bi gündü,anca geldim eve,şuan peynirli yumurta yiyorum aslında aç değilim ama bunu yemezsem ilerleyen saatlerde aşırı açlık olabilirdi,yarım saat sonrada spor yapmayı planlıyorum:)
Gece açlık oluyo dimi ya ayyy ben dün çatlıyordum açlıktan:) küçük bi cerry domates attım ağzıma midem sustu:)
Hemde nasıl,bi an herşeye saldırmak istiyorum
Bazen dersin ortasında gurultular başlıyor aman allahım biri duyacak diye ödüm kopuyo:)))) diyetin en zor kısmı bu olsa gerek :)
Bu arada sporumuda yaptım,yarım saat merdiven indim çıktım,süper terletiyo,ödem atmak isteyenlere tavsiye ederim
kııızz sizin bildirdiklerinizde kilomu :) bak ben üçüncü olarak bildiriyimde görün ama sabah itibari ile adetim tam anlamı ile başladı bildiğiniz ödemliyim :)
75,9 100 gr vermişim hehe
Bişey söyleyim mi aslında kilo vermişsindir çünkü adet döneminde 2 kilo falan alınıyor yani tartıda öle görünüyor ama dönem bitince o da gidiyo o yüzden bence vermişsindir almış görünmemenden belli eğer tartıda fazla çıkaydın vermemiş olduğun belli olurdu ama sen adetin bitince tekrar tartıl ama diyetinde boş verme devam et:) B'nde bugün yarın locam felaket şişlik var bende mesela tartıda braz daha az görmeyi hedefliyordum çünkü bi hafta nerdeyse aç kaldım spor yaptım ama Allah bereket versin diyelim ne verirsek kar diyelimdevam devam yaz sonunda kaç kilolar vericez kızlar
kesinlikle canım zaten p.tesine kadar tatlı krizlerine girmeden devam edebilirsem çok farkeder bencede... bakalım kısmet..
şimdi sabah kahvaltısı kepekli kaşarlı tost ufak salatalık azckta beyaz peynir aldım tostu kaşardan yoksun yapmışlar
durmak yok kızlar gidecek bu kilolar...
daa bu ara da konu sahibi nerdeverdi gazı kaçtı gitti :))
Bu arada bol yeşilçay ödemi atar bu dönemde iyi gelir ve sonrasında çabucak attırır ödemibide tatlı krizine karşı çayların içine çubuk tarçın atınca tatlı krizine kesiyo bide illa tatlı istersen kalorisiz tatlı yapabilirsin elmayı rendeleyip tavada yağsız kavur içine braz tarçın ve azcık kakao ekle süper oluyo bende öle yapmayı düşünüyorum da tatlı krizi gelirse paylaşym dedim
Evet bu arada konu sahibi nerde:) kızlar herkes nerde merakla bekliyoruz haydi:)
evet canım haklısın hemen koşup yeşil çay yada form çay yada rezene çayı alıp geliyorum
patronlarım saolsun çeşit çeşit çayları stokluyolar çekmeceye ama kalkıp almaya üşeniyoruz işte :))
Süpersinbende kalkıp birazdan kahvaltımı yapıcım:) bnmde adet dönemim yaklaştığı için iştah maşallah canım yoğurtlar patlıcan salatası istedi ne alakysa sabah sabah:) yağsız ondan yapıyö diyorum:) bide tuzu az tutmaya çalışcam bu ara çünkü tuz su tutuyo ya. Ayy kmeseler yok bi kaç kişi bildirim yaptı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?