11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Gece açlık oluyo dimi ya ayyy ben dün çatlıyordum açlıktan:) küçük bi cerry domates attım ağzıma midem sustu:)

Gece açlık oluyo dimi ya ayyy ben dün çatlıyordum açlıktan:) küçük bi cerry domates attım ağzıma midem sustu:)

Hemde nasıl,bi an herşeye saldırmak istiyorum
Bazen dersin ortasında gurultular başlıyor aman allahım biri duyacak diye ödüm kopuyo:)))) diyetin en zor kısmı bu olsa gerek :)
Bu arada sporumuda yaptım,yarım saat merdiven indim çıktım,süper terletiyo,ödem atmak isteyenlere tavsiye ederim

Bi gazla gidiyoruz bakalım hayırlısı:) Yarın vermişmyiz görecz:) adet dönemim geldi sayılır bu dönemde şişlik oluyo ya inşallah tartıya etki etmez

kızlar bir daha pirinç lapası falan yapmıycam midem bulanıyo başım dönüyo onları geç başım ve midem öldürüyo beniii

Kızlar günaydın:) kilo bildirimimi yapayım:) 68.4
Yani 1kilo vermişim:)
Herkes kilosunun yanında kaç kilo yada kaç gram verdiğini de yazsın da daha iyi olur:) yada kilo alan varsa yada kilo verememiş olanda bildirim yapsın kızlar:) hadi hadi bekliyoruz hadi:)

kııızz sizin bildirdiklerinizde kilomu :) bak ben üçüncü olarak bildiriyimde görün ama sabah itibari ile adetim tam anlamı ile başladı bildiğiniz ödemliyim :)
75,9 100 gr vermişim hehe

Son düzenleme:
kııızz sizin bildirdiklerinizde kilomu :) bak ben üçüncü olarak bildiriyimde görün ama sabah itibari ile adetim tam anlamı ile başladı bildiğiniz ödemliyim :)
75,9 100 gr vermişim hehe

Bişey söyleyim mi aslında kilo vermişsindir çünkü adet döneminde 2 kilo falan alınıyor yani tartıda öle görünüyor ama dönem bitince o da gidiyo o yüzden bence vermişsindir almış görünmemenden belli eğer tartıda fazla çıkaydın vermemiş olduğun belli olurdu ama sen adetin bitince tekrar tartıl ama diyetinde boş verme devam et:) B'nde bugün yarın locam felaket şişlik var bende mesela tartıda braz daha az görmeyi hedefliyordum çünkü bi hafta nerdeyse aç kaldım spor yaptım ama Allah bereket versin diyelim ne verirsek kar diyelim devam devam yaz sonunda kaç kilolar vericez kızlar

kesinlikle canım zaten p.tesine kadar tatlı krizlerine girmeden devam edebilirsem çok farkeder bencede... bakalım kısmet..

şimdi sabah kahvaltısı kepekli kaşarlı tost ufak salatalık azckta beyaz peynir aldım tostu kaşardan yoksun yapmışlar

durmak yok kızlar gidecek bu kilolar...

daa bu ara da konu sahibi nerde verdi gazı kaçtı gitti :))

Bu arada bol yeşilçay ödemi atar bu dönemde iyi gelir ve sonrasında çabucak attırır ödemi bide tatlı krizine karşı çayların içine çubuk tarçın atınca tatlı krizine kesiyo bide illa tatlı istersen kalorisiz tatlı yapabilirsin elmayı rendeleyip tavada yağsız kavur içine braz tarçın ve azcık kakao ekle süper oluyo bende öle yapmayı düşünüyorum da tatlı krizi gelirse paylaşym dedim
Evet bu arada konu sahibi nerde:) kızlar herkes nerde merakla bekliyoruz haydi:)

evet canım haklısın hemen koşup yeşil çay yada form çay yada rezene çayı alıp geliyorum

patronlarım saolsun çeşit çeşit çayları stokluyolar çekmeceye ama kalkıp almaya üşeniyoruz işte :))

Süpersin bende kalkıp birazdan kahvaltımı yapıcım:) bnmde adet dönemim yaklaştığı için iştah maşallah canım yoğurtlar patlıcan salatası istedi ne alakysa sabah sabah:) yağsız ondan yapıyö diyorum:) bide tuzu az tutmaya çalışcam bu ara çünkü tuz su tutuyo ya. Ayy kmeseler yok bi kaç kişi bildirim yaptı sadece

kimselerinin olmamasının nedeni benim galiba :) Hiç bi topiğe sürekli yorum yapmam yaptığımıda böyle kuruturum :))

kız bende dün akşam çorba közlenmiş biber ve beyaz peynir yedim.. sonra bisküvi ve çekirdek yedim hep kocamın yüzünden

bugün tam gaz yola devammm.... ama çok uykum var yaaa

selam diyettaşlarımm

gçen hafta 66 bugün 65,4 geldim (malum gündeyimm)

tüm kilo veren arkadaşlarımı kutluyorummm

dün öğleden sonra hastane işlerim vardı onlarla uğraştımm

sabah

simit aldımm iştahla niyetim hepsini yemekti ama çeyreğini yiyebildim

şimdide adaçayı içiyorum hasta olacam galiba boğazım yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…