kızlar günaydın
canım çok sıkkın spora gidiyorum elimden geldiğince yediklerime dikkat ediyorum bu hafta gram oynamamış tartı (malum günde olmamdan olabilir mi))
canım çok sıkkın çokkk
depresyonum ağrıyorrr
idencimmm canım benimm canını sıkma allahımın hazinesi bolll vakti saati vardır
benim annem ebe bebek isteyenlere şöyle der; bebek işini bir süreliğine düşünmeyinn aklınızdan çıkarın
beynimiz bizim gibi düşünmezmiş bebeğim olmayacak mı düşecek mi dedikçe bebek olmaması için elinden geleni yaparmış
bu kilo içinde geçerli zayıflayacam mı zayıflayamadım mı dedikçe beyne zayıflama önlemini al komutu gidermiş
akşam olup ben gidince gelirsiniz sohbetinizi edersiniz burda.. küstüm işteee ... bugün beni yanlız bıraktınız bende gittim pasta yedim hıııhhh((
kızlar günaydın
canım çok sıkkın spora gidiyorum elimden geldiğince yediklerime dikkat ediyorum bu hafta gram oynamamış tartı (malum günde olmamdan olabilir mi))
canım çok sıkkın çokkk
depresyonum ağrıyorrr
benimde o dediğindenDepresyonum ağrıyorrr... yine kırmızı kart yedim.. yine bebişim olmıycak.. yine doktora gidicem. yine hormon ilaçları alıcam.. yine umutlanıcam..yine hayal kurucam.. yine hayallerim yıkılacak...
oooooff ooff........
akşam olup ben gidince gelirsiniz sohbetinizi edersiniz burda.. küstüm işteee ... bugün beni yanlız bıraktınız bende gittim pasta yedim hıııhhh((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?