11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Günaydın kızlarrrr,hadi uyanın hava çok güzel,çıkıp biraz yürüyün :)

kızlar ben dün feci kaçamak yaptım tutamadım kendimi o yüzden bugün sıfır kaçamak

Günaydın...

aslında 76 idim ben ama hafta içi 76,9 lara kadar çıktığımdan bugün sabah 75,9 u gördüm mutlu oldum.

dün akşamda bir tabak karnıbahar ve yoğurt yedim..

bugün sabahta kepekli kaşarlı tost yiyorum...

bakalım bugün neler olcak...

kızlar günaydın

canım çok sıkkın spora gidiyorum elimden geldiğince yediklerime dikkat ediyorum bu hafta gram oynamamış tartı (malum günde olmamdan olabilir mi))

canım çok sıkkın çokkk

depresyonum ağrıyorrr

benimde o dediğinden Depresyonum ağrıyorrr... yine kırmızı kart yedim.. yine bebişim olmıycak.. yine doktora gidicem. yine hormon ilaçları alıcam.. yine umutlanıcam..yine hayal kurucam.. yine hayallerim yıkılacak...

oooooff ooff........

idencimmm canım benimm canını sıkma allahımın hazinesi bolll vakti saati vardır

benim annem ebe bebek isteyenlere şöyle der; bebek işini bir süreliğine düşünmeyinn aklınızdan çıkarın
beynimiz bizim gibi düşünmezmiş bebeğim olmayacak mı düşecek mi dedikçe bebek olmaması için elinden geleni yaparmış

bu kilo içinde geçerli zayıflayacam mı zayıflayamadım mı dedikçe beyne zayıflama önlemini al komutu gidermiş

sessiz sakin bir otel odası hayal ediyorum bembeyaz boyalı herşey beyazz

kafamı dinlemek istiyorummmm (amanın depresyonamı girdim gene ben yaaa)

bu yola düştünmü de akıldan çıkarmak o kadar zor ki anlatamam... neyse yola devam yapcak başka bişeyimiz yok

ohooo kimsecikler gelmiyoo : ((

öğlen yemeğimide yedim geldim..

bir tabak sebze çorbası
iki küçük tavuk çöp şiş
iki üç patates , salata - bugünde aç kalktım sofradan umarım saldırmam bişeylere zaten moralim bozuk aklımdan binbir türlü tatlı geçiyo (

kızlar ben lapa diyeti yapıyorum bu 2. ve son günüm ve bugün hiç kaçamak yapmadımm :) yarın güzel sağlıklı bi diyete başlıyorum sizin gününüz nasıldı

akşam olup ben gidince gelirsiniz sohbetinizi edersiniz burda.. küstüm işteee ... bugün beni yanlız bıraktınız bende gittim pasta yedim hıııhhh ((

Adetbdöneminde gram oynamayı geç kilo ekleniyor:) ama hemen arkasından geçiyor çünkü vücut su tutuyor o geçici yani kafaya takma

Tatlım hiç cannı sıkma onu zamanı gelmemiştir daha Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah

Bugünkü menüm: sabah 1 kase nesfit+yulaf ezmesi+Light süt
Öğle: nesfit+yulafezmesi+lightsüt
Akşam:yarım kase çorba,nesfit+yulafezmesi+lightsüt
Bugün nesfit günü yaptım:)

Slm kızlar ben geldim,gün içinde giremedim maalesef,çok yoğun bi gündü,anca geldim eve,şuan peynirli yumurta yiyorum aslında aç değilim ama bunu yemezsem ilerleyen saatlerde aşırı açlık olabilirdi,yarım saat sonrada spor yapmayı planlıyorum:)

Menüme gelince
Sabah 1 bardak limonlu su

Kahvaltı
Az domates-salatalık,peynir

Ardından 1 portakal

Öğlen
Balık,az salata

Ara
5 tane çilek

Ara
Ayran

Akşam
Peynirli yumurta

Gün boyu vazgeçilmez üçlüm,su,kahve,bitki çayim:)

Yarın büyük gün :)

1demlik Yeşilçay içiyorum:) bu arada bi kaçamağımızı oldu onu itiraf edum eşime mantı yapmıştım sadece 2 kaşık yağ dökmeden önce tadına baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…