günaydiin :) günün ilk kilo bildirimi benden :)
cuma:68.3
güncel:67.9fark -400
günaydın kızlar .. berbat bir haftasonu geçirdim... sabah akşam sınava girdim durdum iki günde 200 soru çözmüşüm
bide dün öğleden sonra istanbul kazlıçeşmede girdim sınava tam yanımızdaki alanda peygamber sevdalıları buluşuyormuş... allahım polis sesleri korna sesleri insan sesleri... hayatımdaki en berbat sınavdı...
kilo bildirimine gelince..
cuma 74,4
dün 74,00
bugün yine 74,4 :))
sınavın geçmiş yaaa geçmiş olsun canım kilo işini de halledeceğiz
67 500 kilom kızlar.offfff offffffff.
saol canım .. hallederiz wc ye çıkamamıştım ondan kaynaklanmış olabilir o fark :)
sınavda bitmedi daha ya haziranın ilk haftası yine sınav var aynı şekilde aynı derslerden.. ondan sonra seneye şubata kadar rahatım :)
o sorun bende de var ya napacazz nasıl çıkacaz
işte geldim burdayım gelin sohbeteee
idenişko ben de wcye çıkmamıştım ondan mıdır sence yaa(
o sorun bende de var ya napacazz nasıl çıkacaz
geldimmm kaçırırmıyım sizi inşallah kaçırmam :))
kızlar wc önemli.. benim sorunum yok çıkabiliyorum hatta c.tesi 4 kere çıktım dün 1 kereama bugün tartıya çıkmadan önce çıkamamıştım ondan olabilir iş yerine gelir gelmez doğğruuu wc ye koştum ama :)
Ya ben de işe gelince koşturdum ama tartılmadan önce çıkabilmek asıl mesele. Allahım ya nelerden bahsediyoruz valla işimiz kalmadı. Utanmasak kel olsam kaç kilo olurdum geyiğine girecez. Aaaa durun bir de ağdadan sonra tartılayım
Kemiksiz 40kiloyum ben aslında
kuzum ben etsiz 58 kg yumdiyetisyen demişti .... asla sizin kilonuzda olamam yani iri kemikliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?