11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

süper oluyoda işte nerde bende o azim

Kızım 74'sün alt tarafı ben 7 haftada 5 kilo verdiysem sen 7 kiloyu 5 haftada çok rahat verirsin de seni pataklamak lazım çok kaçamak yapıyorsun. Sadece 5 hafta.. yani 35 gün. 35 güncük sıksan dişini manken olacan

vurun beni :) kuzum çok kasmak istemiyorum aslında.. sıkılmıyım istiyorum... tamam hiç kamsıyorum buda yanlış ama bilmiyorum işte şimdide giydiğim yakışıyo ya ondan heralde bu rahatlığım :) mesela bu akşam misafirim gelcek.. dün akşamdan tiramisu yaptım nasıl yemiyim heee söyle nasıl yemiyim

oha canım istedi. Allahtan bizim evde böyle leziz şeyler yapan insanlar yaşamıyor.

merhaba arkadaşlar size müjde vermek için geldim bugün oğlumun dr.kontrolü vardı biz alçı çıkıp yeniden alçıya alınacak sanarken doktorumuz 1 alçıda düzeldiğini ve ameliyata gerek kalmadığı söyledi.o an seviç göz yaşlarımı tutamadım.sizlere dualarınız için çoook teşekkür ederim

Canım gözün aydın inşallah bu ufaklığın ilk ve son talihsizliği olur. Sen nasılsın iyi misin?

cok sevindim canim, Rabbim bi daha dert göstermesin size

çok sevindim canım gözün aydın

çoban salata ( 1 domates 1 salatalık ve 1 biber ile.) yağsız.tuz ve limon koydum içine.

1 dilim de uno denge light ekmek.

şu anda da 2 kaşık yoğurt yiyorum içine kırmızı pul biber attım.toplan alınan kalori şu ana kadar en fazla 270.en fazla diyorum çünkü yoğurdu fazla hesapladım.

Allah' ıma sonsuz şükürler olsun :)

kızlarrrr anketim işte
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...297-makarnalar-soslar-makarna-salatalari.html
Güveçte Köfteli Soslu ve Yoğurtlu Lumaca bu benim yemeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…