merhaba arkadaşlar size müjde vermek için geldim bugün oğlumun dr.kontrolü vardı biz alçı çıkıp yeniden alçıya alınacak sanarken doktorumuz 1 alçıda düzeldiğini ve ameliyata gerek kalmadığı söyledi.o an seviç göz yaşlarımı tutamadım.sizlere dualarınız için çoook teşekkür ederim
Ay kızlar ablam 1buçuk ay gibi bi sürede 10 kilovermiş şok oldum yaa sadece nesfit yiyo sabah öğle akşam yada öğleyin bazen Zero ve etiform falan içiyo şekersiz kahve bide 10 kilo vermiş ya resmen
Öyle diyet mi olur yaaa. Bıraktığı an geri gelir o kilolar. Yemeğin şu nesfit zımbırtısını doğru düzgün besin değeri bile yok o saçma sapan şeyin
Slm cancagizlarim nassiniz bakimm :)
Allah' ıma sonsuz şükürler olsun :)
kızlarrrr anketim işte
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...297-makarnalar-soslar-makarna-salatalari.html
Güveçte Köfteli Soslu ve Yoğurtlu Lumaca bu benim yemeğim
kizlar aksam yemegimi yedim simdi :) 1,5 kase tarhana corbasi (200 gramlik kase) ve 7-8 tane aci biber tursusu :)
oyladim ben tatliim
Oyladım tatlım:)
BENDE OYLADIM...
sbelcim canım allah başka keder vermesin çok sevindim... geçmişler olsun paşaya
Kaç kilosun bize ondan bahset makarnacı güzeli
bende oyladım..................................
o acı turşuyu ekmeksiz nasıl yedin yanmadın mı
kiz ben aci hissetmiyorum cok ya :d ablamlar ölüyolar onu yerken acidan ben ekmeksiz ekmeksiz yedim valla o kadar biberi :d
kizlarr cok tesekkur ederim hepinize
cheseepufum kiloyu bana hic sorma kac gundur cok yogunum anlatirim daha sonra ama yarin geri donus yapicam ama yarisa degil
kiz ben aci hissetmiyorum cok yaablamlar ölüyolar onu yerken acidan ben ekmeksiz ekmeksiz yedim valla o kadar biberi
iyiyim ablacim biraz halsizim sadece sen nasilsin? :)
Afiyet olsun şekerim :) bnde acaip seviyorum biberi ama sonrası fena oluyo
Bnde yorgunum :) bi kahve mi içsek acep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?