11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Tatlım çok sevindim inşallah Allah yüzünü hep güldürür

sibelcim çok sevindim allahım hep sevindirsin senii
ne güzel bir anneler günü hediyesi olmuş sana

Bugün saf protein yapıyorum sabah kahvaltım: yulaf kepeğinden krep, 1tane Light üçgen peynir,1haşlanmış yumurta,3dilim salam,1tatlı kaşığı biber salçası ve şekersiz Yeşilçay
Öğle: tonbalıklı haşlanmış yumurtalı yoğurtlu hardallı salata ve Zero
İkindi: şekersiz Yeşilçay
Akşamda yağsız Adana kebap yapcam yanındaki Light ayran daha yemedim ama planımı böle kurdum akşam için

Ay kızlar ablam 1buçuk ay gibi bi sürede 10 kilovermiş şok oldum yaa sadece nesfit yiyo sabah öğle akşam yada öğleyin bazen Zero ve etiform falan içiyo şekersiz kahve bide 10 kilo vermiş ya resmen

Ay kızlar ablam 1buçuk ay gibi bi sürede 10 kilovermiş şok oldum yaa sadece nesfit yiyo sabah öğle akşam yada öğleyin bazen Zero ve etiform falan içiyo şekersiz kahve bide 10 kilo vermiş ya resmen

Öyle diyet mi olur yaaa. Bıraktığı an geri gelir o kilolar. Yemeğin şu nesfit zımbırtısını doğru düzgün besin değeri bile yok o saçma sapan şeyin

Öyle diyet mi olur yaaa. Bıraktığı an geri gelir o kilolar. Yemeğin şu nesfit zımbırtısını doğru düzgün besin değeri bile yok o saçma sapan şeyin

katiliyorum sana cheesepuff um bide insan o kadr acliga dayanabiliyorsa bence normal bi diyet yapark ayni sürede ayni kiloyu verebilir düsüncesindeyim ben

Allah' ıma sonsuz şükürler olsun :)

kızlarrrr anketim işte
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...297-makarnalar-soslar-makarna-salatalari.html
Güveçte Köfteli Soslu ve Yoğurtlu Lumaca bu benim yemeğim

Ay Dilviin o ne uğraşmak öyle. Mümkün değil yapamam deliririm mutfakta. Her gün yemek yapıyorum ama hamurla uğraşamam. Ellerimi kurtaramıyorum sanki fenalık geliyo. Maşşallah çok hamarat kızımız. Eline sağlık. Konya adliyesinde işim olursa bi daha gelirim bana da yaparsın

kizlar aksam yemegimi yedim simdi :) 1,5 kase tarhana corbasi (200 gramlik kase) ve 7-8 tane aci biber tursusu :)

oyladim ben tatliim

Oyladım tatlım:)

BENDE OYLADIM...

sbelcim canım allah başka keder vermesin çok sevindim... geçmişler olsun paşaya

Kaç kilosun bize ondan bahset makarnacı güzeli

bende oyladım..................................

kizlarr cok tesekkur ederim hepinize
cheseepufum kiloyu bana hic sorma kac gundur cok yogunum anlatirim daha sonra ama yarin geri donus yapicam ama yarisa degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…