11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Kahvaltı: yogurtlu patlıcan salatasıistedi canım hazır kavanozdan almıştım açtım bi güzel yoğurtladım ama yağlıymış hemde baya yağlı ama braz yedim ama midem bulandı B'nde şimdi nesfit yiyorum:)

Geçmiş olsun diyet döneminde dikkat etmek lazım vücudun direnci düşebiliyor hasta olmak kolay oluyo

burası bizim günlüğümüz oldu :) İstikrarlı olabilceğimi düşünsem gidip kendime bi günlük açayım bari diyorum

bir bardak yeşil çay içtim nane limonlu , şimdi öğlen yemeğine kadarda bir bardak form çayı içicem.. bu ödemi atmam lazımmmmmm

öğlen yemeğimle karşınızdayım....

arada iki parça damak çkolata yemiştim itirafff :))

öğlendede bir kepçe domates çorba
bir kabak dolma
yoğurt
salata
soda
yarım dilimde kepek ekmeği

diyceksinizki ( Tabi birileri gelirse topiğe) dolma ile ekmek çorba ile ekmek olmaz... oldu walla yapcak bişeyim yok aç kalıyorum aksi halde abur cubura saldırıyorum.. böylesi daha iyi benim için

geçen haftaki kilom 52.3 falandım sanırım bu hafta lapa diyeti yapıp ayça kayanın önerilerine uyarak 50.7 oldum

kızlar ben kalori sayıma başladım bugün yediklerim sabah bir avuç kadar galiba 50 gram ediyor et yedim ders arasında aslında yemeyecektim ama hoca ikram edince yarısını yedim sütlü simitimin eve geldim 1 kepekli ekmeği ikiye bölerek arasına 1 tane peynir sürüp tost yapmıştım sabah onu unutmuşum yanıma almayı onu yedim yemekte ise 1 tabak (dolu değil) az kıymalı az yağlı ve az tuzlu makarna yedim ve yeşillikten salata yapmış annem onu yedim ve bugünlük öğünümü kapattım biraz dışarı çıkıp yürüyeceğim hava kapalı yağmur atıştırıyorrr ve ben böyle havalara bayılıyorumm ohh mis hem soğuk hem yağmurlu ve güneşte yok kışı çok seviyorum ben akşamda hareket yapacağım bugün erkenden geldim öğretmenim beni salmıycaktı ama işi çıktı sizin gününüzz nasıll bakalım

şu lapaya ben de başlayacağım, herkes rahatlıyor vallahi 2 kilo 2 kilo. benim neyim eksik ben de vermek istiyorum 2 kilo

Nasıl oluyomuş bu lapaa ????

kız divin sen kışı nası lseversin kışı seven insan damı var yaa :)) hiiçç sevmeemm ıyykkk bıızz :))

selam arkadaşlarım haftasonu giremeyebilirim aberiniz olsun acayip temizlik modundaydım ama vucudum da çok ağrıyor bakalım

selam arkadaşlarım haftasonu giremeyebilirim aberiniz olsun acayip temizlik modundaydım ama vucudum da çok ağrıyor bakalım

benimde öyle temizlik modum var yarın yağmurlu olcakmış istanbul kesin evi temizlerim... zaten adette oldum ... ohh ben temizlerim vücutta kendini temizler o hareketlerle :))

Ayyy bu yoruma çok güldüm
Bnmde reglim yaklaştı :))))

haydeee... walla bu işte bi iş var :))

hadi ben kaçtım sizde şimdi muhabbetin dibine vurursunuz (

pazartesi görüşürük byeee

Kızlar bugun gremedim 1,5 saat sonra listemizi yapıcam kusura bakmayın tabi tartılamadımda eve gıdınce tartılıcam havadisler 1,5 saat sonra beni bekleyin anacım :))

KIZLAR KUSURA BAKMAYIN YAKLAŞIK BİR HAFTADIR YOKTUM DEDOŞUMU KAYBETTİK 1 haftalık aradan sonra burada sizlerleyim

farkındaysan kışı seviyorum dediğin yorumları beğenmiyorum :)))

yaz gelsssiiinn... ben de kışın doğdum kış çocuğuyum ama sefmeeemmm

ben lazım ondanda olabilir ve sende lazsan sevmiyosan bu işte var bi terslik

KIZLAR KUSURA BAKMAYIN YAKLAŞIK BİR HAFTADIR YOKTUM DEDOŞUMU KAYBETTİK 1 haftalık aradan sonra burada sizlerleyim

başın sağolsun canım hoşgeldin sende :) kızlar tuzsuz çiğbadem tok tutuyomuş ben deneyeceğim bilginize

Kızlar bugun gremedim 1,5 saat sonra listemizi yapıcam kusura bakmayın tabi tartılamadımda eve gıdınce tartılıcam havadisler 1,5 saat sonra beni bekleyin anacım :))

Ewet ewet listeyi büyük bi sabırla bekliyoruzzzz :18:
Bakkk bu sefer beni unutma hee :))
Geçen haftaki kilom 68.5 bugün 67.8 im :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…