11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Akşam yemeği: 2dilim tavuk göğsü biftek fırında yağsız ve bol baharatlı, yağsız mevsim salata, 1 kase Light yoğurt, 2kaşık bulgur pilavı,1bardak zero

kızlar bu aksam dışarı çıktım.vıtrin camlarından sanki kendimi az zayıflamış gördüm gibime geldi

Canım her sabah aynı saatte önce wc'ye gidiyorum sonra işe gitmek için pijamaları çıkarttığımda üzerimi giymeden tartılıyorum ben. hemde.her.sabah.

yok kız bende her gün wcye gidiyorum müslimi ocaga koyuyorum koşarak pijamamı çıkarıp tartılıp hemen üstümü giyinip hazırlanıyorum akşam yemeğimi 8' i geçiyodu yedim 2 kepçe çorba ve biraz yogurt

kızlar bugün 3 buçuk saat top oynadım kaslarımı hissetmiyorum eee baya bi enerjiktim yorgun olmama ragmen bugüün

Aksam taze bakla & enginar,msarimsakli yogurt yedim. Bundan once avmde aciktigim icin 1 adet kuru erik, 1 avuc yaban mersini yedim. Yemekten sonra da neyime guvenip yediysem bir avuc findik yedim. Tabi midede tutamadim findigi alerji yuzunden hepsini cikardim malesef. 5 kmde kostum canlar.

Kızlar size bi şey diyim Allah beni yalnız, susuz, ışıksız bırakmasın inşallah. Neden mi? Loş ortamda ruhum bunalıyo. Salonumda 100 w 4 tane ampul var. 1 saat su içmesem kendimi çölde gibi hissediyorum. Yalnız kaçmaya gelince, arada bana da geliyolar. Sonuç şu: en yakınımdaki insana "ben Burundi'ye kaççam beraber gidelim mi?" diye soruyorum. Alıp başımı gitmekten anladığım bu yani, beceremem hayatta. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın, benimki gibi acıları kimseye yaşatmasın.

CheesePuff taze bakla ve yoğurt yedikten sonra antibiyotik ya da yüksek dozda ağrı kesici alıp zehirlenen birkaç kişi duydum dikkat et gözünü seveyim.

Benim akşam yemeğim de menemen, azcık yağsız peynir, küçük 1 bardak Zero ve yoğurtlu yulaf kepeği. Menemene 1 çay kaşığı zeytinyağı koydum. Sebze günüm olduğundan mantıklıymış gibi geldi ama ekmek banarak yeme isteği peydah oldu yaa. Pek parlak 1 fikir değilmiş yani. Açlıktan değil ama özlemden bu ara kendimi çok zor tutuyorum kızlar. Şeytana uymasam ii olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…