11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

sabah kahvaltim :) ev yapimi müsli (süt, yulaf kepegi, 2 badem 1ceviz muz ve ceyrek elma ve bal) yaninda 1 adet kivi yedim

canım her sabah aynı saatte önce wc'ye gidiyorum sonra işe gitmek için pijamaları çıkarttığımda üzerimi giymeden tartılıyorum ben. Hemde.her.sabah.

günaydın kızlarr nasolsınız bakalım ben kilo niye veremiyom ya deli olucam hem tatil var hemde düğün napcam ben yaa ameliyatla yarımı aldırsam mı acaba

Günaydın dostlar.... ben kilo vericem demekten vazgeçtim... takılcam beni aranızda kabul ederseniz hala

kızlar hiç iyi değilim.gece nişanlımla tartıştım.telefonu iyi kapattık ama çok kötü hissediyorum.

bir de bana bacakların kalın dedi ve göbeğin var dedi çok moralim bozuldu.çünkü böyle şeyler demezdi hiç demedi.

Ayyy kendisine baksın o. Hep bizi eleştiriyolar. Sanırsın hepsi birer Brad Pitt. Rus hatunlara bayılıyolar falan. Güzel hatunlar da kollarını açmış onları bekliyo çok yakışıklılar ya.

Günaydın dostlar.... ben kilo vericem demekten vazgeçtim... takılcam beni aranızda kabul ederseniz hala

bende veremiyorum canım yaa artık kabullenicem bu kiloları galiba
Yaaaaa yapmayınkızlar vereceksiniz bi anda değil ama yavaş yavaş lütfen sakın diyeti bırakmayın o zaman daha da kilo alınıyor en azından olduğum. Kiloyu koruyayım diyin yavaş yavaş verirsiniz ama bırakmayın umutsuzluk yok yaaaa sakınnnn

Tatlım sakın kafana takma burcuznda dediği gibi kendine baksın o, ona mı kalmış değerlendirme yapmak boşwer sen hiç takılma bile

Sabah çok erken uyanmıştım 6da, çok açlık hissettim 2tane Light meyvesi yoğurt yedim kahvaltı da yapmadım ama şmdik yapıcam güzel bir kahvaltı:)

ben bazen gece rüyamda kötü şeyler görüyorum kalkıyorum sabah moralim bozuk diyorum lan biz kavgamı edip yatmıştık acaba

insan kavga ettiğinde yada canı sıkkın yattığında kötü hissedebiliyo kendini ama aldırma boşver kendi haline bırak hatasını anlıycaktır zaten...

kızlar sabah nesfit yemiştim.. şimdi azcık çubuk kraker yiyorum öğlen yemeğe saldırmıyım diye..

Sabah kahvaltım: yağsız mantarlı salamlı domatesli biberli 2 yumurtadan omlet, 1tane Light üçgen peynir, yulaf kepeğinden krep,1tatlı kaşığı salça, domates,salatalık,biber ve yeşilçay

İyi yapyn tatlım nesfit erken acıktırıyo insanı

kızlar 1 elma yedim şimdi ev işi yapıpcam misafir gelmeden bitiriyim. sonrada ders çalışırım heralde akşam yemeğim 1 tabak çorba yogurt saalata yerim

Umarım sevgilin mankenden hallicedir yoksa dediği komik. Bu muhabbet durup dururken mi açıldı ya??
Biz de bigün erkek arkadaşımla yürüyen merdivenlerdeyken bana "10 cm daha uzun olsan tam hayallerimdeki kadın olacaktın" dedi. Yani canım bunları memnun etmek mümkün değil. Sanırsın kendisi 1.90da 10cm daha uzun hatun istiyor. Can acıtmak çok kolay kendisi de eğer kel göbekli ve huysuz bir adam olmasaymış tam benim hayallerimdeki erkek olacakmış.

Bu arada sabah dışarıda işlerim vardı henüz ofise geldim sayılır. Kahvaltıyı unutmuşum maalesef. Öğlende patlıcan yemeği cacık ve 8 tane kadar da çilek yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…