Bence bizim hep birlikte survivora katilmamiz lazim hatunlar
Bence bizim hep birlikte survivora katilmamiz lazim hatunlar
sabah kahvaltim :) ev yapimi müsli (süt, yulaf kepegi, 2 badem 1ceviz muz ve ceyrek elma ve bal) yaninda 1 adet kivi yedim
canım her sabah aynı saatte önce wc'ye gidiyorum sonra işe gitmek için pijamaları çıkarttığımda üzerimi giymeden tartılıyorum ben. Hemde.her.sabah.
günaydın dostlar.... Ben kilo vericem demekten vazgeçtim... Takılcam beni aranızda kabul ederseniz hala
kızlar hiç iyi değilim.gece nişanlımla tartıştım.telefonu iyi kapattık ama çok kötü hissediyorum.
bir de bana bacakların kalın dedi ve göbeğin var dedi çok moralim bozuldu.çünkü böyle şeyler demezdi hiç demedi.
Günaydın dostlar.... ben kilo vericem demekten vazgeçtim... takılcam beni aranızda kabul ederseniz hala
Yaaaaa yapmayınkızlar vereceksiniz bi anda değil ama yavaş yavaş lütfen sakın diyeti bırakmayın o zaman daha da kilo alınıyor en azından olduğum. Kiloyu koruyayım diyin yavaş yavaş verirsiniz ama bırakmayın umutsuzluk yok yaaaa sakınnnnbende veremiyorum canım yaa artık kabullenicem bu kiloları galiba
kızlar hiç iyi değilim.gece nişanlımla tartıştım.telefonu iyi kapattık ama çok kötü hissediyorum.
bir de bana bacakların kalın dedi ve göbeğin var dedi çok moralim bozuldu.çünkü böyle şeyler demezdi hiç demedi.
ben bazen gece rüyamda kötü şeyler görüyorum kalkıyorum sabah moralim bozuk diyorum lan biz kavgamı edip yatmıştık acaba
insan kavga ettiğinde yada canı sıkkın yattığında kötü hissedebiliyo kendini ama aldırma boşver kendi haline bırak hatasını anlıycaktır zaten...
kızlar sabah nesfit yemiştim.. şimdi azcık çubuk kraker yiyorum öğlen yemeğe saldırmıyım diye..
İyi yapyn tatlım nesfit erken acıktırıyo insanı
aynen ya sabah canım pek bişey istemedi ondan nesfit yedim yoksa yemezdim... çubuklarda acayip tok tutuyo hala acıkmadım öğle yemeğini geç yerim heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?