Tatlım ztn inceciksin 2 kilo da bi şekilde verirsin bu kdar takma kafana şimdi sen verdin 5 kilo bazen vücud duraklamaya giriyor sen beslenmen düzenli olursa ve sporla da desteklersen vücud direnmeyi bırakır vermeye devam edersin ki ztn 2kiloyu rahatlıkla verirsin, bak ben napayım daha vereceğim 5-6 kilo var
Sana çok katılıyorum tatlım o kadar protein yiyorum ama maşallah diyetim yulaf kepeğinden sanırım hiç kanız olmadım bide yulaf kepeğiyle sabahları krep yapıyorum bnde o kdar doyurucu ki ekmek gibi hem doyuruyor hemde kalorisi de düşük
Ya Burcu zaten o yüzden aklıma takılıyor ne çay ne kola ne kahve hiçbirini içmemki ben gün boyu içtiğim 3 içecek: yeşil çay, su, maden suyu. Tuz zaten kullanmam. Bir yerde hata yapıyorum ama bakalım. gülümün bahsettiği açlık otundan alıcam bugün çalışsın bakalım azcık bağırsaklar.
Sabah kahvaltım: yulaf kepeğinden krep,1tane Light üçgen peynir,3dilim salam,haşlanmış yumurta,domates,salatalık,biber ve şekersiz yeşilçay
Diyetarkadaşım.com da yulaf kepeği krebi 50 kalori yazıyordu tatlımcanım bu krep kaç kalori oluyor
bu kahvaltıda salça eksik
Diyetarkadaşım.com da yulaf kepeği krebi 50 kalori yazıyordu tatlım
Ay evet pardon yazmayı unutmuştum 1tatlı kaşığı biber salçası:)))))) salçası olmadan kahvaltım geçmez:))) nasıl da farketmişsin tatlım:)))
bir kepçe ezogelin
bi kepçe sebze musakka ama yemin ediyorum 4 kat peçetenin üstüne koydum bastırdım bütün yağını aldım yoğurtla yedim
salata
şey acık kola
Kesinlikle tatlım şok diyetler çok zararlı yavaş verelim sağlıklı verelim
Nedense hepimizde falsolu olanları en sona yazmak gibi bir adet var
Neyse hatunlar tablo yayınlayayım istiyor musunuz?
yok atlattım o dönemi şükür
kızlar ben bi müddet yarışmaya girmicem sadece günün bildirimini yapıp sizinle sohbete devam edicem yarışma beni geriyo ya
bana uyar tablo.. puffum :) o sakıncalıların sakıncalısınıda yedim deeee söyleyemiyorummmm
kıızz dilviiinnn yarışma içindemiyizki ben kimseyle yarışmıyom keşke acık yarışsam :)
bana uyar tablo.. puffum :) o sakıncalıların sakıncalısınıda yedim deeee söyleyemiyorummmm
kıızz dilviiinnn yarışma içindemiyizki ben kimseyle yarışmıyom keşke acık yarışsam :)
ahahaha ne güldüm amacanım tablo beni baya geriyo ondan yemeye veriyorum kendimi
evet canım farkettim dedim bu kızın kesin salçası bitti:)
bende o siteyi kullanıyorum şuan ama sanki yiyeceklerin kalorileri az geldi bana.
sen günde kaç kalori alıyorsun
Diyet yaparak kilo alabilme yarışması
bu stlü nesgafenin kalorisi kaçtır acaba bilen var mı? gerçi ben çok az light süt koyuyorum bi de tatlandırıcı ile yapıyorum .nesgafesı de 2 çay kaşığı oluyor bazen üç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?