11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Sabah kahvaltım: yulaf kepeğinden krep,1tane Light üçgen peynir,3dilim salam,haşlanmış yumurta,domates,salatalık,biber ve şekersiz yeşilçay

canım bu krep kaç kalori oluyor

canım al ama günde 1 bardaktan fazla içme ilk başlarda.çok ağrı yapıyor

evet canım farkettim dedim bu kızın kesin salçası bitti:)

bende o siteyi kullanıyorum şuan ama sanki yiyeceklerin kalorileri az geldi bana.

sen günde kaç kalori alıyorsun

bir kepçe ezogelin
bi kepçe sebze musakka ama yemin ediyorum 4 kat peçetenin üstüne koydum bastırdım bütün yağını aldım yoğurtla yedim
salata
şey acık kola

bir kepçe ezogelin
bi kepçe sebze musakka ama yemin ediyorum 4 kat peçetenin üstüne koydum bastırdım bütün yağını aldım yoğurtla yedim
salata
şey acık kola

Nedense hepimizde falsolu olanları en sona yazmak gibi bir adet var

Neyse hatunlar tablo yayınlayayım istiyor musunuz?

Nedense hepimizde falsolu olanları en sona yazmak gibi bir adet var

Neyse hatunlar tablo yayınlayayım istiyor musunuz?

yok atlattım o dönemi şükür
kızlar ben bi müddet yarışmaya girmicem sadece günün bildirimini yapıp sizinle sohbete devam edicem yarışma beni geriyo ya

bana uyar tablo.. puffum :) o sakıncalıların sakıncalısınıda yedim deeee söyleyemiyorummmm

kıızz dilviiinnn yarışma içindemiyizki ben kimseyle yarışmıyom keşke acık yarışsam :)

bana uyar tablo.. puffum :) o sakıncalıların sakıncalısınıda yedim deeee söyleyemiyorummmm

kıızz dilviiinnn yarışma içindemiyizki ben kimseyle yarışmıyom keşke acık yarışsam :)

Diyet yaparak kilo alabilme yarışması

ahahaha ne güldüm ama canım tablo beni baya geriyo ondan yemeye veriyorum kendimi

evet canım farkettim dedim bu kızın kesin salçası bitti:)

bende o siteyi kullanıyorum şuan ama sanki yiyeceklerin kalorileri az geldi bana.

sen günde kaç kalori alıyorsun

Ya tatlım inan değişiyor mesela bi gün 500calori almıştım ertesi gün 700 kalorilerdeydim başka gün 1000 kaloriydim ama ortalama olarak 1000 kaloriyi geçmiyorum yediğim şeylerim hem doyurucu hem az kalorili olmasına dikkat ediyorum bide hala protein ağırlıklı besleniyorum ama yağsız yemeye çalıştığım için kalorileri daha düşük oluyo ama işte dondurma ve meyve mevsimi olunca onlara pek hayır denmiyo, haftada 2kere falan dondurma yiyorum

bu stlü nesgafenin kalorisi kaçtır acaba bilen var mı? gerçi ben çok az light süt koyuyorum bi de tatlandırıcı ile yapıyorum .nesgafesı de 2 çay kaşığı oluyor bazen üç

bu stlü nesgafenin kalorisi kaçtır acaba bilen var mı? gerçi ben çok az light süt koyuyorum bi de tatlandırıcı ile yapıyorum .nesgafesı de 2 çay kaşığı oluyor bazen üç

25ml sütle yaparsan 9kcal
1 şeker ekler + 25ml sütle yaparsan 34kcal
25ml süt + 1 tatlandırıcı 20kcal diyor fitnesspal.com

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…