11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Bide diyorsun ki diyeti bırakıyor ben veremiyom, bak işte mis gibi diyet yapıon

ozaman ben bıraktım demeye devam ediyim :)

hahahahah... kızım bu erkeklerdeki özgüven patlamasına hayranım benim kocada öyledir... asansöre bineriz aynaya bakar bakar kendine övgüler yağdırır ineriz bende ne zaman aynaya baksam ayy şurama bak öff buraya bak bilmem ne die dertlenirim yeni ergen gibi

kızlar 1 elma yedim şimdi ev işi yapıpcam misafir gelmeden bitiriyim. sonrada ders çalışırım heralde akşam yemeğim 1 tabak çorba yogurt saalata yerim

kuzuumm ben de ders çalışmaya başlıcam yine... geçen çalıştım bak bütün derslerde 50-55 almışım soru ve cvpları kontrol ettiklerime göre. Buda aöf için yeterli bi rakam yani çok mutluyum

kızlar ben hala yemek yemedim ... piliç roti varmış salata fln takılcam öyle...

Tavuğun derisini yemezsen piliç roti gayet güzel

bende dün çok kötü şeyler gördüm rüyamda.aslında baska bi konudan tartıştık ama sonra konuşurken konu kiloya geldi kendisi askerde ve çok zayıfladım 69 kilo oldu ondan açıldı konu canım

bende dün çok kötü şeyler gördüm rüyamda.aslında baska bi konudan tartıştık ama sonra konuşurken konu kiloya geldi kendisi askerde ve çok zayıfladım 69 kilo oldu ondan açıldı konu canım

Canım benim erkek arkadaşım 17kilo verdi askerde ama 3 ayda fazlasıyla geri aldı merak etme sen. Askerde gele gele aklına o mu gelmiş yani. Vay odun vay. Ayy şu erkeklerin askerlik psikolojisi hiç çekilmiyor vallahi allah sabır versin sana. Ne zaman alıyor teskereyi?

canım sorun onun kilosundan açıldı zayıfladı 69 kilo oldu.
evet açıtmak çok kolay ben de bu gibi konularda çok canım yanar çok alınırım .zaten tartıştık çok sinirlendim yine de tartışmada üstüme çok gelmedi ilk defa daha sakindi sonra beni de sakinleştirdi ama sonra kalktı kilo konusunu açıp moralimi bozdu tekrar. bacaklarım kalınmış göbeğim varmış bunları ben de biliyorum

aynen balım aynen hiç çekilmiyor topu topu 5 ay askere gitti diye burnumdan getirdi. ben askere gider de o da kafa dinler biraz bende dedim ama yok yok yok.2 haftası kaldı.

canım seninki de çok fazla vermiş.kilo verdiklerinde değişik bi güven giriyor onlara.benim ki çok iyi olduğunu sanıyor zayıfladıkça ama şu çok çelimsiz oldu.

Diyorum ya 3 ayda geri alır onu :) Hep öyle oluyor. Valla canım ben 5 ay durdum durdum tam teskereyi aldığı gün bir kıyameti kopardımki sorma ama bu sayede gerçek dünyaya döndü beyim İnsanın sabrıda bir yere kadar el veriyor sanırsın askere değil uzaktan kapris yapmaya gidiyorlar.

kizlar ben geldim, simdi gidip jillians ablayla level 1 i yapicam cünkü karar verdim okula gittigim günler level1 gitmedigim günler level 3 yapip hem her gün spor yapmis olucam hem de sklmiycam. 2 gündür spor yapmiyorum sirf level 3 zor geldigi icin en azindan böyle yaparak sporu kesmis olmayayim dedim. olur dimi sizce yanlis mi yapiyorum?

Bence mantıklı tatlım hiç yapmamaktansa dediğin gibi yapman daha iyi mutlaka faydası olacaktır

Tavuğun derisini yemezsen piliç roti gayet güzel

derisini hiiçç sevmem

ahhh canlarım aaahh :) benimki askerde 20 kg fln verdi :) geldi 20 gün sonra düğünü yaptık itinayla 25 kg geri aldırdım bide ben ist. dayım o çerkezköyde yaptı askerliği .. her haftasonu kekler börekler taşıdım sadece bir hafta kardan yollar kapandı die gidemedim de götürmedim yine de kg verdi adam.. spor işe yarıyo aslında

neyse konumuz o deil.. ne boktan şeylere takardı bir bilseniz :) illallah ettiriyodu valla... geçiyo ama hele ilk askerden geldikleri dönem dadından yenmiyii

benimki de çok inceliklere takıyor düzelir mi acaba

Kızlar bn geldim,hepimiz bi hallerdeyiz gördüğüm kadariyla,bnde aşırı karbonhidrat tüketiyorum son 2 gündür ve kendime engel olamıyorum sanırım psikolojik,malum sınav haftası,aşırı gerginim off,ne yapcmi biliyorum da hiç bişey yapamiyorum

kiz bende karbonhidrat tüketemiyorum kac gündür makarna falan yiyim diyorum hep bisey giriyo araya

kizlar 1 porsiyon dolma derken ne kast ediliyor, 1 porsiyonda kac tane kabak dolmasi olur? bu biber dolmasi icin de gecerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…