Bide diyorsun ki diyeti bırakıyor ben veremiyom, bak işte mis gibi diyet yapıon
Umarım sevgilin mankenden hallicedir yoksa dediği komik. Bu muhabbet durup dururken mi açıldı ya??
Biz de bigün erkek arkadaşımla yürüyen merdivenlerdeyken bana "10 cm daha uzun olsan tam hayallerimdeki kadın olacaktın" dedi. Yani canım bunları memnun etmek mümkün değil. Sanırsın kendisi 1.90da 10cm daha uzun hatun istiyor. Can acıtmak çok kolay kendisi de eğer kel göbekli ve huysuz bir adam olmasaymış tam benim hayallerimdeki erkek olacakmış.
kızlar 1 elma yedim şimdi ev işi yapıpcam misafir gelmeden bitiriyim. sonrada ders çalışırım heralde akşam yemeğim 1 tabak çorba yogurt saalata yerim
ozaman ben bıraktım demeye devam ediyim :)
hahahahah... kızım bu erkeklerdeki özgüven patlamasına hayranımbenim kocada öyledir... asansöre bineriz aynaya bakar bakar kendine övgüler yağdırır ineriz bende ne zaman aynaya baksam ayy şurama bak öff buraya bak bilmem ne die dertlenirim yeni ergen gibi
kuzuumm ben de ders çalışmaya başlıcam yine... geçen çalıştım bak bütün derslerde 50-55 almışım soru ve cvpları kontrol ettiklerime göre. Buda aöf için yeterli bi rakam yani çok mutluyum
kızlar ben hala yemek yemedim ... piliç roti varmış salata fln takılcam öyle...
ben bazen gece rüyamda kötü şeyler görüyorum kalkıyorum sabah moralim bozuk diyorum lan biz kavgamı edip yatmıştık acaba
insan kavga ettiğinde yada canı sıkkın yattığında kötü hissedebiliyo kendini ama aldırma boşver kendi haline bırak hatasını anlıycaktır zaten...
kızlar sabah nesfit yemiştim.. şimdi azcık çubuk kraker yiyorum öğlen yemeğe saldırmıyım diye..
bende dün çok kötü şeyler gördüm rüyamda.aslında baska bi konudan tartıştık ama sonra konuşurken konu kiloya geldi kendisi askerde ve çok zayıfladım 69 kilo oldu ondan açıldı konu canım
Umarım sevgilin mankenden hallicedir yoksa dediği komik. Bu muhabbet durup dururken mi açıldı ya??
Biz de bigün erkek arkadaşımla yürüyen merdivenlerdeyken bana "10 cm daha uzun olsan tam hayallerimdeki kadın olacaktın" dedi. Yani canım bunları memnun etmek mümkün değil. Sanırsın kendisi 1.90da 10cm daha uzun hatun istiyor. Can acıtmak çok kolay kendisi de eğer kel göbekli ve huysuz bir adam olmasaymış tam benim hayallerimdeki erkek olacakmış.
Canım benim erkek arkadaşım 17kilo verdi askerde ama 3 ayda fazlasıyla geri aldı merak etme sen. Askerde gele gele aklına o mu gelmiş yani. Vay odun vay. Ayy şu erkeklerin askerlik psikolojisi hiç çekilmiyor vallahi allah sabır versin sana. Ne zaman alıyor teskereyi?
aynen balım aynen hiç çekilmiyor topu topu 5 ay askere gitti diye burnumdan getirdi. ben askere gider de o da kafa dinler biraz bende dedim ama yok yok yok.2 haftası kaldı.
canım seninki de çok fazla vermiş.kilo verdiklerinde değişik bi güven giriyor onlara.benim ki çok iyi olduğunu sanıyor zayıfladıkça ama şu çok çelimsiz oldu.
kizlar ben geldim, simdi gidip jillians ablayla level 1 i yapicam cünkü karar verdim okula gittigim günler level1 gitmedigim günler level 3 yapip hem her gün spor yapmis olucam hem de sklmiycam. 2 gündür spor yapmiyorum sirf level 3 zor geldigi icin en azindan böyle yaparak sporu kesmis olmayayim dedim. olur dimi sizce yanlis mi yapiyorum?
Tavuğun derisini yemezsen piliç roti gayet güzel
bende dün çok kötü şeyler gördüm rüyamda.aslında baska bi konudan tartıştık ama sonra konuşurken konu kiloya geldi kendisi askerde ve çok zayıfladım 69 kilo oldu ondan açıldı konu canım
Canım benim erkek arkadaşım 17kilo verdi askerde ama 3 ayda fazlasıyla geri aldı merak etme sen. Askerde gele gele aklına o mu gelmiş yani. Vay odun vay. Ayy şu erkeklerin askerlik psikolojisi hiç çekilmiyor vallahi allah sabır versin sana. Ne zaman alıyor teskereyi?
aynen balım aynen hiç çekilmiyor topu topu 5 ay askere gitti diye burnumdan getirdi. ben askere gider de o da kafa dinler biraz bende dedim ama yok yok yok.2 haftası kaldı.
canım seninki de çok fazla vermiş.kilo verdiklerinde değişik bi güven giriyor onlara.benim ki çok iyi olduğunu sanıyor zayıfladıkça ama şu çok çelimsiz oldu.
derisini hiiçç sevmem
ahhh canlarım aaahh :) benimki askerde 20 kg fln verdi :) geldi 20 gün sonra düğünü yaptık itinayla 25 kg geri aldırdımbide ben ist. dayım o çerkezköyde yaptı askerliği .. her haftasonu kekler börekler taşıdım sadece bir hafta kardan yollar kapandı die gidemedim de götürmedim yine de kg verdi adam.. spor işe yarıyo aslında
neyse konumuz o deil.. ne boktan şeylere takardı bir bilseniz :) illallah ettiriyodu valla... geçiyo ama hele ilk askerden geldikleri dönem dadından yenmiyii
Kızlar bn geldim,hepimiz bi hallerdeyiz gördüğüm kadariyla,bnde aşırı karbonhidrat tüketiyorum son 2 gündür ve kendime engel olamıyorum sanırım psikolojik,malum sınav haftası,aşırı gerginim off,ne yapcmi biliyorum da hiç bişey yapamiyorum
benimki de çok inceliklere takıyor düzelir mi acaba
kizlar 1 porsiyon dolma derken ne kast ediliyor, 1 porsiyonda kac tane kabak dolmasi olur? bu biber dolmasi icin de gecerli
Bir tane olur bence ama emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?