11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

moonlin hani sen diyet arkadaşım sitesini kullanıyorsun ya orda gösteriyor şu kadar günde şu kadar kilo verdin diye. işte oradaki kilo ile senin kilo vermen tutuyor mu birbirini

Canım her sabah aynı saatte önce wc'ye gidiyorum sonra işe gitmek için pijamaları çıkarttığımda üzerimi giymeden tartılıyorum ben. hemde.her.sabah.

aynı bu şşekilde her sabah, kıyafeti giydikten sonra her sabah, işe geldikten sonra her sabah, işten çıkmadan önce mutlaka tartılıyorum ben

Son düzenleme:
moonlin hani sen diyet arkadaşım sitesini kullanıyorsun ya orda gösteriyor şu kadar günde şu kadar kilo verdin diye. işte oradaki kilo ile senin kilo vermen tutuyor mu birbirini

Hiç dikkat etmemiştim tatlım öle bişey olduğunu ben sadece kaloriyi hesaplatıp çıkıyodum, bide 2gündür yapmadım hiç dikkat edeyim bidahakine, senin tutuyomu tatlım dediği kiloya?

aksam yemegim, büyük bir kase biber ve kabak bugulama (1 kasik z.yagiyla pisti), 1 kase (corba kasesi) yogurt ve salatalik
2 gündür spor yapmiyorum bana kocaman alkiisss

Hiç dikkat etmemiştim tatlım öle bişey olduğunu ben sadece kaloriyi hesaplatıp çıkıyodum, bide 2gündür yapmadım hiç dikkat edeyim bidahakine, senin tutuyomu tatlım dediği kiloya?

canım ben daha yeni başladım o siteye.2-3 gün oldu ve 0.61 kg verdiniz yazıyor.çok az gözüküyor ama orasının doğru olduğuna pek inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…