baktim internetten 2 taneymis tabi bir kabagin ikiye bölünmüs haliyle 2 tane :)
Her zaman yediğin miktarın yarısını ye gitsin. yoğurdu da dök üstüne oh mis
1 adet biber 1 adet kabak dolmasi yiycem yogurtla cok mu olur ki :/
Olmaz canım be ye işte mis gibi olsa ben de yerim vallaBenim için de ye
valla bende 50 kilo olsam bende öyle derdimkirilcaksin incelikten
Of keşke öyle olsa ya hep içimde acaba kilo alırmıyım terörü var.
Kızlar ya anneler günü geliyor ne almayı planlıyorsunuz bi fikir verin yavrular
ozaman ben bıraktım demeye devam ediyim :)
hahahahah... kızım bu erkeklerdeki özgüven patlamasına hayranımbenim kocada öyledir... asansöre bineriz aynaya bakar bakar kendine övgüler yağdırır ineriz bende ne zaman aynaya baksam ayy şurama bak öff buraya bak bilmem ne die dertlenirim yeni ergen gibi
kuzuumm ben de ders çalışmaya başlıcam yine... geçen çalıştım bak bütün derslerde 50-55 almışım soru ve cvpları kontrol ettiklerime göre. Buda aöf için yeterli bi rakam yani çok mutluyum
kızlar ben hala yemek yemedim ... piliç roti varmış salata fln takılcam öyle...
kizlar ben geldim, simdi gidip jillians ablayla level 1 i yapicam cünkü karar verdim okula gittigim günler level1 gitmedigim günler level 3 yapip hem her gün spor yapmis olucam hem de sklmiycam. 2 gündür spor yapmiyorum sirf level 3 zor geldigi icin en azindan böyle yaparak sporu kesmis olmayayim dedim. olur dimi sizce yanlis mi yapiyorum?
Kızlar bn geldim,hepimiz bi hallerdeyiz gördüğüm kadariyla,bnde aşırı karbonhidrat tüketiyorum son 2 gündür ve kendime engel olamıyorum sanırım psikolojik,malum sınav haftası,aşırı gerginim off,ne yapcmi biliyorum da hiç bişey yapamiyorum
Akşam yemeğim: 2dilim hindi göğüs fleto, Light yoğurt ile yaptığım kocaman bi kase cacık, 1bardak Zero
Bugün akşam yemeğimi erken yiyorum akşam bi akrabanın kınası var 7 de gitceğim için erkenden yiyorum bide göbeğim çıkacak şmdik ya yemekten sonraen sevdiğim Halim yemek yemediğimde göbeğimin olmaması yiyince pırtlıyo ya
çok iyi olur tatlım benim yapmaya vaktim kalmıyo ki eve geldiğinle beni dışarı sürüklüyolar onu spor sayıyorum neyse haftaya baya kalori yakıcan fener alayı ve şivrilik varrrrrrrrr çarsamba ve perşembeee yuppiii!!!
canımcım ne kadar zayıf olursan ol o göbek yemek yiyince çıkıyo bak ben zayıfken hiç göbişim yokken yemek yiyim hemen çıkardı her halükarda çıkar takma o kadar
kızlar ya ben zayıflayınca ellerimdeki damarlar çıktı kemiklerimi sayıyorum desem yeri normal dimiii ?
Normal tabi:) keşke bende saysam kemiklerimi:)))))sayabilsemmm:)
aksam yemegi yeme görevi basariyla tamamlandi1 adet kabak, 1 adet yesil biber dolmasi. ve bir kase cacik catliyorum suan cok geldi yaaaa
afiyet olsun kuzumbende saat 2 de 5 kaşık kısır yedim 1 küçük bardak ayranla o yüzden akşam yemeği yemiycem
aksam acikirsin heo yüzden meyve falan ye en azindan
gidip gelip meyve domates falan atıyorum küçük küçük ağzıma
birazdan hazır az kalorili sade müsli yerim galiba bilmiyorum kararsız kaldım beybi
kizim yemeyin su hazir seyleri yaa
Of keşke öyle olsa ya hep içimde acaba kilo alırmıyım terörü var.
Kızlar ya anneler günü geliyor ne almayı planlıyorsunuz bi fikir verin yavrular
gerçekten kızlar ne alacaksınız annenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?