11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Akşam yemeğim: 2dilim hindi göğüs fleto, Light yoğurt ile yaptığım kocaman bi kase cacık, 1bardak Zero

Bugün akşam yemeğimi erken yiyorum akşam bi akrabanın kınası var 7 de gitceğim için erkenden yiyorum bide göbeğim çıkacak şmdik ya yemekten sonra en sevdiğim Halim yemek yemediğimde göbeğimin olmaması yiyince pırtlıyo ya

çok iyi olur tatlım benim yapmaya vaktim kalmıyo ki eve geldiğinle beni dışarı sürüklüyolar onu spor sayıyorum neyse haftaya baya kalori yakıcan fener alayı ve şivrilik varrrrrrrrr çarsamba ve perşembeee yuppiii!!!

canımcım ne kadar zayıf olursan ol o göbek yemek yiyince çıkıyo bak ben zayıfken hiç göbişim yokken yemek yiyim hemen çıkardı her halükarda çıkar takma o kadar
kızlar ya ben zayıflayınca ellerimdeki damarlar çıktı kemiklerimi sayıyorum desem yeri normal dimiii ?

Normal tabi:) keşke bende saysam kemiklerimi:)))))sayabilsemmm:)

Normal tabi:) keşke bende saysam kemiklerimi:)))))sayabilsemmm:)

kızlaaarrr geçen gün ne oldu biliyo musunuz burda devamlı bana bakan birisi var erkek tabi markette karşılaştık ben dondurma aldım çıkarken kasada bi tanıdıkla karşılaştık kadın bağıra bağıraa dilviinnn tatlım sen ne kadar zayıflamışsın çok kilo vermişsiinnn!!! diye bağırması yok muuu hiii Allah' ım nasıl utandııım anlatamam kadının 5 lafından 3'ü zayıflamışsın nasıl kilo verdin kadın bari bağırarak konuşma

aksam yemegi yeme görevi basariyla tamamlandi 1 adet kabak, 1 adet yesil biber dolmasi. ve bir kase cacik catliyorum suan cok geldi yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…