Günaydııııın. Bugün forumun erkencisi ben oliim :)
İşe geç kalacağım için kahvaltı yapamadım kızlar. Şimdi yağsız meyveli yoğurt yiyorum. Bir de sade kahve içicem. Gözümü açamıyorum uykudan.
yahu kızlar en erkenciniz benimde yazmadım baktım kimse yojk kendi kendime konuşmuş olmıyım dedim :)
benim koca gece 3 te geldi işe gitmişti .. gecenin kör vakti tarhana çorbası istedi... emektar kadın olarak kalktım yaptım :) gece o içerken canım çekti bende sabah kalkınca ısıtıp içtim :)
işe gelincede biraz çubuk krakerle elma yedim :)
şimdi kahve içicem:) akşama kına var bol bol oynar kalorilerimi yakarım
Hem kına hem kalori yakarım diyorsun yani
Burcucuk hangi yoğurt o ben de düşünüyorum sabah kuru meyveyle yoğurt yemeyi. Bir de içinde şeker var mı yediğin yoğurdun?
canım ben öyle her diyeti yapamıyorum kan şekerim düşüyor galiba illaki ağzıma sık sık birşeyler koymam lazım o yüzden böyle hafif bi diyet yapmaya karar verdim ama sen yine de söyle nasıl yapılıyor o diyet
ara öğün yerine sadece yeşil çay içsek ve bol su daha mı zararlı olur bugün iki dilim elma da ekledim üzerine eve geldiğimde daha iyi gibiydim
günaydin citirimsi hatunlarsabah kalktim jillians abla level 3 yaptim. daha kahvalti etmedim yaa kahvaltidan sonra daha ev temizliyceem yardim laziiiimm
Bayılıyorum o meyvesi yoğurda:) tatlı istediğimde onu yiyorum B'nde:)Günaydııııın. Bugün forumun erkencisi ben oliim :)
İşe geç kalacağım için kahvaltı yapamadım kızlar. Şimdi yağsız meyveli yoğurt yiyorum. Bir de sade kahve içicem. Gözümü açamıyorum uykudan.
Php iyi yaptın afiyet olsun çok severim B'nde tarhanayı:)yahu kızlar en erkenciniz benimde yazmadım baktım kimse yojk kendi kendime konuşmuş olmıyım dedim :)
benim koca gece 3 te geldi işe gitmişti .. gecenin kör vakti tarhana çorbası istedi... emektar kadın olarak kalktım yaptım :) gece o içerken canım çekti bende sabah kalkınca ısıtıp içtim :)
işe gelincede biraz çubuk krakerle elma yedim :)
şimdi kahve içicem:) akşama kına var bol bol oynar kalorilerimi yakarım
Temizlik hiç bitmez bu kadınların işi hiç bitmiyor ya temizlersin 2 gün sonra yine aynıgünaydin citirimsi hatunlarsabah kalktim jillians abla level 3 yaptim. daha kahvalti etmedim yaa kahvaltidan sonra daha ev temizliyceem yardim laziiiimm
sabah kahvaltimi simdi yapiyorum
1 adet haslanmis yumurta, 1 adet haslanmis patates, 1 dilim b.peynir, 1 salatalik ve 1 sivri biber :)
öğlen yemeğim
birkepçe mercimek çorba
bir kepçe ıspanak
bir dilim ekmek
cısss olaraktan iki kaşık makarna yedim... herkeşler yiyodu çok canım çektiii
Öğlen yemeğinde ben de ıspanaka yedim bir tabak 100grda yoğurt yedim
öğlen yemeğim
birkepçe mercimek çorba
bir kepçe ıspanak
bir dilim ekmek
öğlen yemeğim
birkepçe mercimek çorba
bir kepçe ıspanak
bir dilim ekmek
oh oh siz ögle yemegi yiyne kadar ben oturma odasi odam ve mutfagi temizledimgeri kalani da ablam yapsin banyoyla yatak odai kaldi zaten hem o makarna niden ciss kiiii?
Aklında kalacağına 2kaşık ye tadına bak içinde kalmasın:) sonra insan aklı kalıyo canı istiyo daha çok yiyo iyi yapmışsınız bebişim
saolun kızlar :))
kız bayanbaloncuk :) bizede gelsenee :)) dün akşam bi tül yıkadım ön yıkamada fln 2 saat sürdü bitane daha yıkamadım bende her akşam bi tül yıkasam 1 hafta ederbide güneşliklerini yıkasam walla yarım ay sürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?