11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Burcucuk hangi yoğurt o ben de düşünüyorum sabah kuru meyveyle yoğurt yemeyi. Bir de içinde şeker var mı yediğin yoğurdun?

yahu kızlar en erkenciniz benimde yazmadım baktım kimse yojk kendi kendime konuşmuş olmıyım dedim :)

benim koca gece 3 te geldi işe gitmişti .. gecenin kör vakti tarhana çorbası istedi... emektar kadın olarak kalktım yaptım :) gece o içerken canım çekti bende sabah kalkınca ısıtıp içtim :)
işe gelincede biraz çubuk krakerle elma yedim :)

şimdi kahve içicem:) akşama kına var bol bol oynar kalorilerimi yakarım

Hem kına hem kalori yakarım diyorsun yani

günaydin citirimsi hatunlar sabah kalktim jillians abla level 3 yaptim. daha kahvalti etmedim yaa kahvaltidan sonra daha ev temizliyceem yardim laziiiimm

sabah kahvaltimi simdi yapiyorum
1 adet haslanmis yumurta, 1 adet haslanmis patates, 1 dilim b.peynir, 1 salatalik ve 1 sivri biber :)

pirinç lapası canım 3 gün normalde ama ben 2 yapıyorum bilmiyosan yazarım ondan meyve serbest birde günde 1 avuç çerez serbest

ara öğün yerine sadece yeşil çay içsek ve bol su daha mı zararlı olur bugün iki dilim elma da ekledim üzerine eve geldiğimde daha iyi gibiydim

canım günlük yeşeli çayın sınırı var ona dikkat edersen neden olmasın birde yeşilçayı en fazla 5 dakika demle 5 dakikadan fazlası çok zararlıymış bunu uzman bi doktor demişti bana

günaydin citirimsi hatunlar sabah kalktim jillians abla level 3 yaptim. daha kahvalti etmedim yaa kahvaltidan sonra daha ev temizliyceem yardim laziiiimm

koşarak geliyoruuumm

kızlar bugün telefonum alarmı çalıyo telefonu kapatıp fırlattım ders saatim yaklaştı yarım saat var annem geldi hadi dilvin geç kaldın diye canım istemiyo gitmiceeem diye inat ettim gitmedim vurdum kafayı yattım telefonumu hoca arıyo yüzüne kapatmışım sınıfın yarısı mesaj atmış bişey mi oldu kıza diye ben yatak keyfimi yapıp kalktım ama daha yeni yedim müslimi

Bayılıyorum o meyvesi yoğurda:) tatlı istediğimde onu yiyorum B'nde:)
Php iyi yaptın afiyet olsun çok severim B'nde tarhanayı:)
Temizlik hiç bitmez bu kadınların işi hiç bitmiyor ya temizlersin 2 gün sonra yine aynı keşke hep temiz kalsa ev:)
sabah kahvaltimi simdi yapiyorum
1 adet haslanmis yumurta, 1 adet haslanmis patates, 1 dilim b.peynir, 1 salatalik ve 1 sivri biber :)

B'nde yeni yaptım kahvaltımı öğle yemeği gibi oldu artık:) geç uyanınca ancak yapabildim

Sabah kahvaltım: yulaf kepeğinden krep, 1dilim Light üçgen peynir,1tatlı kaşığı salça,1haşlanmış yumurta,3dilim salam ve şekersiz yeşilçay

öğlen yemeğim

birkepçe mercimek çorba
bir kepçe ıspanak
bir dilim ekmek

cısss olaraktan iki kaşık makarna yedim... herkeşler yiyodu çok canım çektiii

öğlen yemeğim

birkepçe mercimek çorba
bir kepçe ıspanak
bir dilim ekmek

Öğlen yemeğinde ben de ıspanaka yedim bir tabak 100grda yoğurt yedim

öğlen yemeğim

birkepçe mercimek çorba
bir kepçe ıspanak
bir dilim ekmek

oh oh siz ögle yemegi yiyne kadar ben oturma odasi odam ve mutfagi temizledim geri kalani da ablam yapsin banyoyla yatak odai kaldi zaten hem o makarna niden ciss kiiii?

öğlen yemeğim

birkepçe mercimek çorba
bir kepçe ıspanak
bir dilim ekmek

Aklında kalacağına 2kaşık ye tadına bak içinde kalmasın:) sonra insan aklı kalıyo canı istiyo daha çok yiyo iyi yapmışsınız bebişim

oh oh siz ögle yemegi yiyne kadar ben oturma odasi odam ve mutfagi temizledim geri kalani da ablam yapsin banyoyla yatak odai kaldi zaten hem o makarna niden ciss kiiii?

Aklında kalacağına 2kaşık ye tadına bak içinde kalmasın:) sonra insan aklı kalıyo canı istiyo daha çok yiyo iyi yapmışsınız bebişim

saolun kızlar :))

kız bayanbaloncuk :) bizede gelsenee :)) dün akşam bi tül yıkadım ön yıkamada fln 2 saat sürdü bitane daha yıkamadım bende her akşam bi tül yıkasam 1 hafta eder bide güneşliklerini yıkasam walla yarım ay sürecek

heheh masallah masallah gelirim kiiz nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…