11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

al iste sonra mizmizlaniyorsun böyleee. yalnizca pizza degil canim kola icinde gecerli bu. onun yerine makarna yeseydin en kötü ihtimal daha iyiydi emin ol

kızım o gün olmasa hiç pişmam olmam ama o gün benim incecik olmam lazım hata o gün detoks falan yapıcam bişey yemiyim ki karnım şişmesin

kızım o gün olmasa hiç pişmam olmam ama o gün benim incecik olmam lazım hata o gün detoks falan yapıcam bişey yemiyim ki karnım şişmesin

Yavrum senin ne çok pişmanlıkla dolu bir hayatın var öyle. Yemesen hiç pişman olmayacan ahhh ah o akışkanlı yapışkanlı şeyler yok mu

Yavrum senin ne çok pişmanlıkla dolu bir hayatın var öyle. Yemesen hiç pişman olmayacan ahhh ah o akışkanlı yapışkanlı şeyler yok mu

yavriimm bi yemekle aram kötü ama oda eskiye göre çokk çokk iyi gerçekten gitgide iyi oluyo normalde asla pişmam olmam bu konu dışında hatta bugün bi arkadaşım pişman oldum sen nasıl yaptıklarından hiç pişman olmuyorsun demişti onun üzeerinden baya bi konuşmuştuk öyle yani kızlar 40 dakika ip atlarsam yakarım yediklerimin hepsini yani akşam kimse yokken evde atlıycam 1 saatte ip atlamak 1000 kalori yakıyomuş ee bide çıkıp top oynıycam sek sek oynıycam tamam yandı bitti pizza

ip mii top muu seksek mii çok duygusallaştım çocukluğum geldi aklıma geçmişe doğruuu gittim

ip mii top muu seksek mii çok duygusallaştım çocukluğum geldi aklıma geçmişe doğruuu gittim

koca kız oldum vaz geçemiyorum ben 4 yıl önce basket takımındaydım ayagımdaki bi kemikten rahatsızlanıp (kemiğim çıkmıştı) takından ayrıldım şimdi iyiyim ve tadını çıkarıyorum biraz pas tutmuşum ama hala eskisi gibiyim alıştım cumadan beri oynuyorum gelin buyurun hanımlar

kizlar aksam yemegim: 1 yemek kasigi zeytinyagiyla pismis kabak ve biber. yanina 1 kase yogurt. bide acibiber tursusu yerim heralde

Canim selam ben hic ara ogun yapmiyorum mesela sadece gun boyu bol su, yesil cay ve soda iciyorum. Sana kalmis yani kendini nasil iyi hissedeceksen oyle yap.

cevabın için teşekkürler canım bugün yürüyerek gelmedim eve enerjim çok düşüktü yeşil çayı içmedim sanırım ara öğün yerine yeşil çayı kullancağım

Merhaba hoşbuldummm bende protein ağırlıklı beslenmeye dikkat edeceğim öğle yemeğimde yoğurtlu gevrek bir orta bpy kase :d anca doyduğumu hissediyorum.Akşam sebze yemeği ve yoğurt ve iki kaşık pilav Geçtiğimiz yaz bu yolla gitmişti kilolar. ben yeni başladım

Diyetin hayırlı olsun tatlım bol bol kilolar verirsin inşallah:)
evet yeniyim fakat sayfayı okuyorum genelde
afedersin öyle samimi güzel yazışmışsınız ki birden yüzyüze konuşan ahbaplar gibi algıladım sizleri :)
Ben 1gün girmesem özlüyom buradaki herkesi hepisini çok seviyemmm:)
kizlar aksam yemegim: 1 yemek kasigi zeytinyagiyla pismis kabak ve biber. yanina 1 kase yogurt. bide acibiber tursusu yerim heralde

Afiyet olsun şekerim menü süpermiş

Akşam yemeği: 3 dilim tavuk fleto bol baharatlı ve yağsız,yumurtalı hardallı salata,Light yoğurtla yaptığım koca bi kase cacık ve Light ice tea

Akşam yemeği: 3 dilim tavuk fleto bol baharatlı ve yağsız,yumurtalı hardallı salata,Light yoğurtla yaptığım koca bi kase cacık ve Light ice tea

çook teşekkür ederim Afiyetler olsun Moonlin14 :) İnşallah hayırlı olur da sağlıcakla gidiverir bu kilolar bizden :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…