11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kızlar dışarı çıkmam lazım kpss başvuru ücretini yatırmam lazım ama kalkamıyorum çok halsizim . zayıf olsaydım üşenmezdim belki de bi dar kot bi tşört çekerdim üstüme çıkardım

Yaaaa karamsarlık yok zayıf olacaksın ve istediğini de giyeceksin braz sabret ama öle karamsar olma bebişim ya hadi kalk hemen çık hemde hareket olmuş olur

kizllaaaar nirdesiniz yaa

kızzlar ben geldim saat 2 bucukta 1 bardak sarı kola ve 1 porsiyon pizza yiyerek günümü kapattım şimdi bitki çayımı içiyorum jillian teyzenin level 1ini yapıcam çünkü hiç halimm yok kızlar gelmez umarım ben bitirene kadar zaten 15 milyonluk topumu 3. günde patlattımmm

canim saat 2 bucuk günü kapatmak icin erken bi saat degil mi?

zaten pizza neden yeniyo onu anlamadim bende hayir onu yedin o kola ne sonra nolcak söyliyim ben sana aksam 11 de acikicaksin ve yiyeceklere saldiircaksin :)

hayır aşkım kendime hakim olacağım gör bak inat ettim kzıım 2 öğün istediğimi yiyerek zayıflayacağım ama hiç kaçamak yapmıycam sadece meyve oda fazla değil hatta bugün onuda yemiycem görün meydan okuyoruum

o pizzayla kola yeterince kacamak zaten canim :)

atla atla daha anca erir o pizza -.- hayatimda ilk kez birine bisey yedi diye kiziyorum.

valla kızın bana hak ediyorum dogruya dogru -.-
kızım bide benim çarsamba günü fener alayım var balooonncugum anlaaa beniii (( Allah' ım tamamen unuttum nasıl yedm ben o pizzayııı yaaa !!!!

valla kızlar ıspanak beni hiç tok tutmadı doğrusu. eve gidince hemen mutfağa dalıcam ve yemek yapıcam. Yemektede ızgara kuzu eti ve salata var buyrun gelin

valla kızın bana hak ediyorum dogruya dogru -.-
kızım bide benim çarsamba günü fener alayım var balooonncugum anlaaa beniii (( Allah' ım tamamen unuttum nasıl yedm ben o pizzayııı yaaa !!!!

al iste sonra mizmizlaniyorsun böyleee. yalnizca pizza degil canim kola icinde gecerli bu. onun yerine makarna yeseydin en kötü ihtimal daha iyiydi emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…