kızlar dışarı çıkmam lazım kpss başvuru ücretini yatırmam lazım ama kalkamıyorum çok halsizim . zayıf olsaydım üşenmezdim belki de bi dar kot bi tşört çekerdim üstüme çıkardım
kizllaaaar nirdesiniz yaa
kızzlar ben geldim saat 2 bucukta 1 bardak sarı kola ve 1 porsiyon pizza yiyerek günümü kapattım şimdi bitki çayımı içiyorum jillian teyzenin level 1ini yapıcam çünkü hiç halimm yok kızlar gelmez umarım ben bitirene kadar zaten 15 milyonluk topumu 3. günde patlattımmm
canim saat 2 bucuk günü kapatmak icin erken bi saat degil mi?
canımın içi koca bi dilim pizza yedim büyüktü ?
zaten pizza neden yeniyo onu anlamadim bendehayir onu yedin o kola ne sonra nolcak söyliyim ben sana aksam 11 de acikicaksin ve yiyeceklere saldiircaksin :)
hayır aşkım kendime hakim olacağımgör bak inat ettim kzıım 2 öğün istediğimi yiyerek zayıflayacağım ama hiç kaçamak yapmıycam sadece meyve oda fazla değil hatta bugün onuda yemiycem görün meydan okuyoruum
o pizzayla kola yeterince kacamak zaten canim :)
Balona katılıyorum dilviincan o pizza bu gece seni acıktıracak.
o pizzayla kola yeterince kacamak zaten canim :)
Balona katılıyorum dilviincan o pizza bu gece seni acıktıracak.
hayir onu gectim ondan aldigin kaloriyle istedigin kadar yemek ye yine onun kadar yaga dönüsmez :)
napim annem yapınca hayır diyemiyorumip atlamaktan bi hal oldum ha
atla atla daha anca erir o pizza -.- hayatimda ilk kez birine bisey yedi diye kiziyorum.
valla kızın bana hak ediyorum dogruya dogru -.-
kızım bide benim çarsamba günü fener alayım var balooonncugum anlaaa beniii(( Allah' ım tamamen unuttum nasıl yedm ben o pizzayııı yaaa !!!!
valla kızlar ıspanak beni hiç tok tutmadı doğrusu. eve gidince hemen mutfağa dalıcam ve yemek yapıcam.Yemektede ızgara kuzu eti ve salata var buyrun gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?