nerdesiniz kızlar yaa. 3-4 gündür yemek yemiyorum sadece salata yumurta ve yoğurt yiyorum.hiç denilecek kadar az yağ alıyorum vücuduma ama hiç bir incelme yok gibi bende
nerdesiniz kızlar yaa. 3-4 gündür yemek yemiyorum sadece salata yumurta ve yoğurt yiyorum.hiç denilecek kadar az yağ alıyorum vücuduma ama hiç bir incelme yok gibi bende
tatlim neden öyle sacma bi beslenme düzenine girdin ki?
tatlım ben her adetimin ilk 2 günü ödem attırıcı diyet yapıyorum ve düzenliyomuş bi çok faydası varmıi istersen beraber yapalım zaten hemen hemen aynı oluyoruz ?herşeyi denedim sağlıklı diyette yaptım olmuyor .bu da pek sağlıksız değil aslında yoğurt yumurta var salata sebze var vitamın var kepekli ekmek de yiyorum günde 3-4 dilim.
tatlım ben her adetimin ilk 2 günü ödem attırıcı diyet yapıyorum ve düzenliyomuş bi çok faydası varmıi istersen beraber yapalım zaten hemen hemen aynı oluyoruz ?
ara öğün yerine sadece yeşil çay içsek ve bol su daha mı zararlı olur bugün iki dilim elma da ekledim üzerine eve geldiğimde daha iyi gibiydim
herşeyi denedim sağlıklı diyette yaptım olmuyor .bu da pek sağlıksız değil aslında yoğurt yumurta var salata sebze var vitamın var kepekli ekmek de yiyorum günde 3-4 dilim.bugün ton balığı da yedim
canim azda olsa yemek de ye, cünkü normal beslenmeye gecince verilen kilolar hoop geri geliyo bu sekildee
merhaba arkadaşlar ben de sizinle yürümek istiyorum bu yolda , kilolar benimde başımın belası 2010 da almaya başladığım ve 2011 de pcos olduğumu öğrendim :{ önüne geçme çabalarım kışın bozuluyor , yazın 2 öğün yoğurt ve gevrek 8 düşmüştü kışın 10 kilo geldi üastüne :{ şimdi sizler ne yapıyorsunuz kilo verebilmek için okuyorum .
canim azda olsa yemek de ye, cünkü normal beslenmeye gecince verilen kilolar hoop geri geliyo bu sekildee
canım biliyorum ama şuan için vaktim yok 1 buçuk ay sonra kuzenimin düğünü var ve ben bu kiloyla gidemem düğüne en azından 60 olsam bari.hem 2 hafta sonra nişanlım gelecek o gelinceye kadar hiç yoktan bi şekilde biraz zayıflasam kardır.off bakalım cuma günü tartıda oynama gorecekmiyim
fotoğraflarda son zamanlar acayip kilolu çıktım kendimi o kadar da bilmiyordum çok fazla kilolu çıktım.dışardan da oyle gorunuyorumdur inanamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?