11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

nerdesiniz kızlar yaa. 3-4 gündür yemek yemiyorum sadece salata yumurta ve yoğurt yiyorum.hiç denilecek kadar az yağ alıyorum vücuduma ama hiç bir incelme yok gibi bende

nerdesiniz kızlar yaa. 3-4 gündür yemek yemiyorum sadece salata yumurta ve yoğurt yiyorum.hiç denilecek kadar az yağ alıyorum vücuduma ama hiç bir incelme yok gibi bende

bencede tatlım yapma böyle diyetler verdiğini bile alırsın Allah korusun

tatlim neden öyle sacma bi beslenme düzenine girdin ki?

herşeyi denedim sağlıklı diyette yaptım olmuyor .bu da pek sağlıksız değil aslında yoğurt yumurta var salata sebze var vitamın var kepekli ekmek de yiyorum günde 3-4 dilim.bugün ton balığı da yedim

Son düzenleme:
herşeyi denedim sağlıklı diyette yaptım olmuyor .bu da pek sağlıksız değil aslında yoğurt yumurta var salata sebze var vitamın var kepekli ekmek de yiyorum günde 3-4 dilim.
tatlım ben her adetimin ilk 2 günü ödem attırıcı diyet yapıyorum ve düzenliyomuş bi çok faydası varmıi istersen beraber yapalım zaten hemen hemen aynı oluyoruz ?

tatlım ben her adetimin ilk 2 günü ödem attırıcı diyet yapıyorum ve düzenliyomuş bi çok faydası varmıi istersen beraber yapalım zaten hemen hemen aynı oluyoruz ?

canım ben öyle her diyeti yapamıyorum kan şekerim düşüyor galiba illaki ağzıma sık sık birşeyler koymam lazım o yüzden böyle hafif bi diyet yapmaya karar verdim ama sen yine de söyle nasıl yapılıyor o diyet

ara öğün biraz yarım yağlı yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği ve bir tane milupa yedim

akşam bol bol salata yağsız ve 2 haşlanmış yumurta yedim

merhaba arkadaşlar ben de sizinle yürümek istiyorum bu yolda , kilolar benimde başımın belası 2010 da almaya başladığım ve 2011 de pcos olduğumu öğrendim :{ önüne geçme çabalarım kışın bozuluyor , yazın 2 öğün yoğurt ve gevrek 8 düşmüştü kışın 10 kilo geldi üastüne :{ şimdi sizler ne yapıyorsunuz kilo verebilmek için okuyorum .

Son düzenleme:
ara öğün yerine sadece yeşil çay içsek ve bol su daha mı zararlı olur bugün iki dilim elma da ekledim üzerine eve geldiğimde daha iyi gibiydim

ara öğün yerine sadece yeşil çay içsek ve bol su daha mı zararlı olur bugün iki dilim elma da ekledim üzerine eve geldiğimde daha iyi gibiydim

Canim selam ben hic ara ogun yapmiyorum mesela sadece gun boyu bol su, yesil cay ve soda iciyorum. Sana kalmis yani kendini nasil iyi hissedeceksen oyle yap.

Kizlar bu aksam izgara tavuk ve buharda sebze yedim. Bugun spor yapamadim maalesef. Anneme de tchibodan kahve makinesi aldim. Sonra gittim fincan aldim bitane cok sacma bir fincan ama eline tutusturucam anneler gununde sonra da kahve makinesini vericem bakalim tepkisi ne olacak . Ne zamandir istiyordu cok sevinecek.

herşeyi denedim sağlıklı diyette yaptım olmuyor .bu da pek sağlıksız değil aslında yoğurt yumurta var salata sebze var vitamın var kepekli ekmek de yiyorum günde 3-4 dilim.bugün ton balığı da yedim

canim azda olsa yemek de ye, cünkü normal beslenmeye gecince verilen kilolar hoop geri geliyo bu sekildee

canim azda olsa yemek de ye, cünkü normal beslenmeye gecince verilen kilolar hoop geri geliyo bu sekildee

canım biliyorum ama şuan için vaktim yok 1 buçuk ay sonra kuzenimin düğünü var ve ben bu kiloyla gidemem düğüne en azından 60 olsam bari.hem 2 hafta sonra nişanlım gelecek o gelinceye kadar hiç yoktan bi şekilde biraz zayıflasam kardır.off bakalım cuma günü tartıda oynama gorecekmiyim

fotoğraflarda son zamanlar acayip kilolu çıktım kendimi o kadar da bilmiyordum çok fazla kilolu çıktım.dışardan da oyle gorunuyorumdur inanamıyorum ya

Hoşgeldin tatlım aramıza, ben şahsen protein ağırlıklı ve yağsız beslenmeye çalışıyorum bu şekilde beslendiğinden beri fayda gördüm, bide biz cuma günleri tartı günümüz bildirim yapıyoruz

Tatlım acele etme en azından hafta 1kilo vermek hedefin olsun daha fazla verirsen ne mutlu ama acele etme acele edince hem panik olunuyo hemde çabuk verilen kilolargeri geliyor, bide kim ne derse desin takma, içinden de ki siz 3-4 ay sonra görün beni de ve diyetine devam et ve olumsuz düşünme

Günaydııııın. Bugün forumun erkencisi ben oliim :)
İşe geç kalacağım için kahvaltı yapamadım kızlar. Şimdi yağsız meyveli yoğurt yiyorum. Bir de sade kahve içicem. Gözümü açamıyorum uykudan.

Merhaba hatun kişiler,
Sabah 1 avuç yaban mersini ve iki kuru erik yedim. Neyseki haftasonu aldığım 400gr'ı fazlasıyla vermiş görünüyorum bugün (fazla dediğim 100 gr fazla ) Yarın bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…