11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

dilvin insan ömür boyu diyet yapmaz yapamaz

ben mesela yarın arkadaşlarla yemeğe gidecem ve yiyecem ama napacam akşamla sabahı hafif tutacam

sende kimseyi kırmadan çaktırmadan yapabilirsin yemeyecem dedikçe insanlar üstüne gelir yee fakat sınırlı yee

kahvaltı en önemli öğün...sen kahvaltı mutlaka yap ayrıca güzel bir diyet listesi edin yada zor geliyorsa diyet yapmak bitki çayı iç düzenli iç ama

bundan sonra atölyede yemek yok...
kesin kararım.. laz damarıma bastınız baa
nasıl bi beslenme düzeni yapayım ben sabah müsli ve akşam yemeği yani 2 öğünle doyuyorum

Yavrum şu beslenme düzenine 486. sayfadayız hala karar veremedin. Lahana dedin, çorba dedin, kan grubu dedin, iki öğün dedin, çember döndürücem dedin, ip atlıyorum dedin, yarışma yapmak beni strese sokuyor dedin oooo. Bence senin sorunun karar verememek zaten. Herkese ikram geliyordur eminim, benim dolabım şuan çikolatayla dolu ama ben kilo verecem karalıyım dedim o çikolatayı gözüm bile görmüyor. Yan tarafta sıcacık simit yiyorlar şu an gelip masama bıraktılar ben mutfağa geri gönderdim. Yapma etme bir karar ver İnsanlar senin kilo vermeye ihtiyacın yok diyebilir. Bana da diyorlar ama önemli olan insanların ne dediği değil benim ne düşündüğüm. Yiyeceksen de ye ama pişman olma her sabah yeniden pişman oluyorsun dilviin sonuç 8 haftadır hala başladığın yerdesin kendini yıprattığın da cabası. He bu dediklerim için de bana kızabilirsin tabi ama dışarıdan ben seni aynı bu şekilde gözlemledim maalesef ayrıca bu halin beni üzüyor.Kendine yazık ediyorsun

hayır kızmıyorum çünkü o kadar haklısın ki artık bunu bana birinin demesi lazımdı teşekkür ederim gerçekten ve artık kilo vermek için bi sebebim var hemde seminerlerimin defilelerimin bile pabucunu dama atıcak bi neden o yüzden şimdi burda bi beslenme listesi çıkaracağım ve artık uyacağıma eminim ve bi spor düzeni yapacağım. çember ve ip atlıyorum hemde her gün onlardan vaz geçmedim

cok haklisin puffum ben de onu demeye calisiyorum dilvine ve bunun tek sebebi o sacma sapan detokslarrr.
zamaninda bende cok yaptim nolduu mis gibi kilo verdim ama biraktigim an 2 katini geri aldim. simdi istedigim herseyi yiyorum ama masalllah haftada en az 1.100 veriyorum, ve gayette saglikliyim. asil yanlisimiz diyet yapmak, diyet yapmayin yoldaslar saglikli beslenin! diyeti bi süre sonra birakacaksiniz ve nolucak o kilolar hooop geri gelicek. ama canimiz ceken her seyi kararinda yiyince biraklicak bi diyet de olmayip hayat tarzina dönecek

çok haklısınız gerçekten

çok haklısınız gerçekten

Hadi dilvin görelim seni artık beslenmeni bi düzene koy boşwer yakınlarına derse desin kendine güzel bi beslenme planı yap ve en az 1ay uygula ki alışkanlık olsun beslenme düzenin otursun ztn alışıp artık öle besleneceksin hemde farketmeden kilo da vereceksin:)

hakliyiz hakliyiz da bisey degismiyoki dilvinim ne zaman bi sok diyet duyduun hooop hemen unutuyosun söylediklerimizi

sözzzz ablacanlar bundan sonra size danışmadan ve izniniz olmadan bişey yapmayacağım
bundan sonra her gün mutlaka 15 dakika spor yapacağım yapıyorumda zaten mutlaka her gün500 ip atlıyorum 3-4 gündür aksatmadan
beslenme düzenimde balonunki gibi olucak 2 öğün

bi kahvalti etmede ben göreyim seni yeminle cok kötü kavga edicem.

işte bende bunu demek istiyorum dilvine. bence dilvinin uyguladığı şey yaşam biçimine asla dönüşemez.dilvin daha gençsin.zamanı gelecek erkek arkasın olacak onunla yemeklere gideceksin disarda kahvaltı yapacaksın sonra evleneceksin yemek yapacak eşine birliktaltı hazırlayıp yiyeceksiniz. kaynanan gelecek sen onlara gideceksin ne diyeceksin peki men müslimi yiyeceğim diyeceksin ya da kahvaltıyı zaten saymıyorum çünkü kahvaltı yapmıyorsun.ben bi öğün mü yiyeceğim diyeceksin . yani demek istediğim beslenme şeklini değiştirsen bile bunu yaşama uygulayacak şekılde değiştir.arkadaslarınında senin kılo almanı şişman biri olmanı istediğini zannetmiyorum.zaten zayıfsın daha fazla kilo verme diye endişeleniyorlardır.ha fesat insan yok mu tabi var hemde saymakla bitmez ama sen bunu anlayabilirsin bence kimin fesat olup olmadığını.

bi resmini koysan ya buraya yuzunu göstermeden baksak ne kadar zayıfsın ya da kilon var

söz veriyorum gerçekten hiç kimseyi dinlemiycem ben güzelce anlattıım benden günah gitti

bi kahvalti etmede ben göreyim seni yeminle cok kötü kavga edicem.
tamam sözz

tamam canım zaten provadayım şimdi eve gidince bakıcam :)

Sınavlar yaklaştı.malum hiç bişeye vakit bulamıyorum (( kaç kiloyum onu dahi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…