11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

arkiler ara öğünde 218 kalorilik guteinsiz gofret yedim.bugün biraz fazla kalori alacağım sanırsam.orta tempodada yarım saat yürüdüm

kizlar aksam yemegim, 1 adet yesil kabak rendesini 200 gram yogurtla karistridim, icine 1 ceviz kirdim ve 1 cay kasigi zeytin yagi koydum yiyorum :)

kızlar ben su içemiyorum hiç istemiyor canım nasıl alışacağım günde bir bardak bile içmiyorum içemiyorum.

bende aynen senin gibiyim. acaba içsek daha mı fazla kilo verebiliriz. ne yapayım içemiyorum. acaba suya limon sıkıp içine de tatlandırıcı atsam su yerine geçer mi

meyve dilimleyip icine atabilirsin canim o da ise yarayabilir, benim midem bulaniyo su icince o yüzden artik zorlamiyorum ben kendimi

Of kizlar idrar yollarimi usuttum sanirim kasiklarim cok agriyor. Ogleden sonra gelemedim isler yogundu. Yarin sabah tabloyu yayinlarim.
Aksam yemeginde haslama et yedim, 1 avuc leblebi ve 2 kuru kayisi yedim.

tesekkür ederim caniim :) sana da afiyet olsun yine zero yemegini bas taci bakiyorum
Evet evet:) onsuz bi akşam yemeği düşünemiyorum:)))
canım bıkmadın mı tavuktan.ben et diyeti yaparken bıkmıştım hala da aklıma gelince midem bulanır
Yok kız maşallah dilim hala bıkmadım:) ama et mesela çok severim ama 2gün üst üste et yiyemiyorum hazımsızlık yapıyo ağır geliyo yağsız da olsa ama tavuk daha hafif geliyo 2gün üst üste yesem de bıktırmıyo umarım bi süre daha bıkmam:) arada sebze de yiyim kız mesela dün kocaman tabak salata yedim akşam yemeğimde sadece:)
kızlar ben su içemiyorum hiç istemiyor canım nasıl alışacağım günde bir bardak bile içmiyorum içemiyorum.
Ben bardaktan su içemem biliyomusun, pet şişeye içerim bardakları içtiğimde günde 1,5 litre anca içerim ama şişeye içince 3 litreyi geçiyorum çok ilginçtir:) çok istedim cam şişeyle içmeyi bardakla içmeyi ama pet şişeyle içebiliom ancak:) sende denesen belki içersin ama bilmiom ki
Of kizlar idrar yollarimi usuttum sanirim kasiklarim cok agriyor. Ogleden sonra gelemedim isler yogundu. Yarin sabah tabloyu yayinlarim.
Aksam yemeginde haslama et yedim, 1 avuc leblebi ve 2 kuru kayisi yedim.
Geçmiş olsun tatlım ya çok zor olur o ya, sıcak tut tatlım bol su iç bide çok geçmiş olsun tekrardan

tebrik ederim ben de 5 kilo vermek istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…