kizlar aksam yemegim, 1 adet yesil kabak rendesini 200 gram yogurtla karistridim, icine 1 ceviz kirdim ve 1 cay kasigi zeytin yagi koydum yiyorum :)
Ooooo süpersin tatlım çok severim bu tarz şeyleri:) afiyet olsun
Akşam yemeğim: fırında yağsız baharatlı tavuk, 200gr kadar yoğurt ve zero
kızlar ben su içemiyorum hiç istemiyor canım nasıl alışacağım günde bir bardak bile içmiyorum içemiyorum.
canim ben yazin bile su icmem, hele hava serinken 1 hafta bile icmedigimi bilirim
bende aynen senin gibiyim. acaba içsek daha mı fazla kilo verebiliriz. ne yapayım içemiyorum. acaba suya limon sıkıp içine de tatlandırıcı atsam su yerine geçer mi
Of kizlar idrar yollarimi usuttum sanirim kasiklarim cok agriyor. Ogleden sonra gelemedim isler yogundu. Yarin sabah tabloyu yayinlarim.
Aksam yemeginde haslama et yedim, 1 avuc leblebi ve 2 kuru kayisi yedim.
Evet evet:) onsuz bi akşam yemeği düşünemiyorum:)))tesekkür ederim caniim :) sana da afiyet olsun yine zero yemegini bas taci bakiyorum
Yok kız maşallah dilim hala bıkmadım:) ama et mesela çok severim ama 2gün üst üste et yiyemiyorum hazımsızlık yapıyo ağır geliyo yağsız da olsa ama tavuk daha hafif geliyo 2gün üst üste yesem de bıktırmıyo umarım bi süre daha bıkmam:) arada sebze de yiyim kız mesela dün kocaman tabak salata yedim akşam yemeğimde sadece:)canım bıkmadın mı tavuktan.ben et diyeti yaparken bıkmıştım hala da aklıma gelince midem bulanır
Ben bardaktan su içemem biliyomusun, pet şişeye içerim bardakları içtiğimde günde 1,5 litre anca içerim ama şişeye içince 3 litreyi geçiyorum çok ilginçtir:) çok istedim cam şişeyle içmeyi bardakla içmeyi ama pet şişeyle içebiliom ancak:) sende denesen belki içersin ama bilmiom kikızlar ben su içemiyorum hiç istemiyor canım nasıl alışacağım günde bir bardak bile içmiyorum içemiyorum.
Geçmiş olsun tatlım ya çok zor olur o ya, sıcak tut tatlım bol su iç bide çok geçmiş olsun tekrardanOf kizlar idrar yollarimi usuttum sanirim kasiklarim cok agriyor. Ogleden sonra gelemedim isler yogundu. Yarin sabah tabloyu yayinlarim.
Aksam yemeginde haslama et yedim, 1 avuc leblebi ve 2 kuru kayisi yedim.
Hiç düşünmezdim bir gün 65 kiloya yaklaşıp da sevineceğimi
kiz iyi bisey mi dedin kötü bisey mi ben anlamadim
canım şuan sevindiğim için iyi bir şey ama bikeresinde tartıda 64 ü 65 i görmüştüm de çok kötü olmuştum ağlıyordum resmen şuan ki halime bakın şimdide seviniyorum üstelik daha 65 olmadım
bende bi görsem 65 i ne iyi oluuur
öncelikle merhaba demek istiyorum sana beni mera edip okuduğun için günlüğümü :)
varmısın beraber yürüyelim bu zorlu yolda bana destek olmak istermisin ??
adım merve bundan 4 ay önce başlamıştım diyete azimle 11-12 kg arası verdim diyete başlamadan önce 75 kg dım.sanmayın şuanda 64 kg olduğumu hayır malesef bebek için aşılama oldum 2. ye o süre zarfında ilaçların etkisiyle veya kendi aç gözlülüğümden 5 kg 1 ayda aldım.ve işin kötüsüde tedavi negatig sonuçlandı.
bende şuanda tekrar diyetime başlamayı düşünüyorum vermem gereken 14 kg var .64 kg yum ve biliyorum kendime inanıyorum yazın tatile giderken55 kg olucam. varmısınız benimle bu yolla başlamaya incelmeye ??
bilgilerimizi birbirimizle paylaşalım tartı günü yapalım birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?