Bende 62 yi görsem süper olur:)
kuzum ben etsiz 58 kg yumdiyetisyen demişti .... asla sizin kilonuzda olamam yani iri kemikliyim
kaç kilo geldin cuma günü.bende 1 buçuk ay içerisinde zayıflamam lazım.şuan yaptığım diyete göre 4 günde 1 kg veriyorum . ama bugün 2 günlük diyette 600 gr verdim bakalım böyle gider inşallah da bir aya veririm kilolarımı
kaç kilo geldin cuma günü.bende 1 buçuk ay içerisinde zayıflamam lazım.şuan yaptığım diyete göre 4 günde 1 kg veriyorum . ama bugün 2 günlük diyette 600 gr verdim bakalım böyle gider inşallah da bir aya veririm kilolarımı
Gulum kuzum o kadar hizli veriyorsan sakin bu ara kacamak yapma masallah 4 gunde 1 kilo super bende keske o kadar hizli verebilsem
Cuma günü 64ü gördüm tatlım:) ama bu ara yavaştan şişiyorum regl dönemim geliyo 1haftaya kadar onu atlatınca B'nde braz hızlanmam lazım
Maşallah tatlım güzel veriyorsun süpersin
oyy puffy sen üzülme bu sabah tartıldım ben 62.7 geldim zor olmazsa ekle istersen
dün tartılmamıştım malum gündeyim diye ama bu sabah dayanamadım
Günaydın canlarım:) sabah kahvaltım: yağsız domatesli acı biberli baharatlı peynirli salamlı omlet ve yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?