11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Gulum kuzum o kadar hizli veriyorsan sakin bu ara kacamak yapma masallah 4 gunde 1 kilo super bende keske o kadar hizli verebilsem

Cuma günü 64ü gördüm tatlım:) ama bu ara yavaştan şişiyorum regl dönemim geliyo 1haftaya kadar onu atlatınca B'nde braz hızlanmam lazım

Cuma günü 64ü gördüm tatlım:) ama bu ara yavaştan şişiyorum regl dönemim geliyo 1haftaya kadar onu atlatınca B'nde braz hızlanmam lazım
Maşallah tatlım güzel veriyorsun süpersin

Gulum kuzum o kadar hizli veriyorsan sakin bu ara kacamak yapma masallah 4 gunde 1 kilo super bende keske o kadar hizli verebilsem

inşallah böyle gider canım.veriyorum ama sıkı da bi diyet yapıyorum yani sıkı dediğim yağ kullanmıyorum ve açlık hissettiğim an ya salata yapıp yiyorum ya da yarım yağlı yoğurt.yemek olarak yumurta yiyorum ve bol bol yağsız salata yiyorum hatta günde 3-4 dilim kepek ekmeği yiyorum .yedi günde toplam 1 600 kg verdim.böyle devam etsem süper olacak

Maşallah tatlım güzel veriyorsun süpersin

bende canım regl olacağım olamam gerekiyordu şuana kadar ama olmadım önümüzdeki günlerde olurum heralde

kızlar yarım trabzon ekmeğiyle güzelce kahvaltımı yaptım çay olarak tarçın ve ballı bi çay içiyorum :)

kizlar günaydiin :) sabah kahvaltim :) harika bir meyve tabagi(erik, cilek, portakal, muz ve kavun hepsinden azicik koydum tabi ), yanina 100 gram yogurt (icine 1 kasik yulaf ezmesi koydum)

Günaydın kızlar :) Yine uykum var yine uykum var Sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta yedim, 1 bardak süt içtim. Şimdi de uyanmak için sade nescafe içiyorum.

günaydın kankilerimm

bu sabah tartı beni çok sevindirdi üstelik malum günde olmama rağmen

inşallah cumayada sevindirecek

sabah her zamanki kahvaltımdan yaptım

oyy puffy sen üzülme bu sabah tartıldım ben 62.7 geldim zor olmazsa ekle istersen

dün tartılmamıştım malum gündeyim diye ama bu sabah dayanamadım

Slmmmm kızlarrrr :) herkese afiyet bal şeker olsun :) nasılsinız bakimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…