11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

bencede 2 öğün beslenme daha sık ye ama yemek olarak değil yağsız salata yap istediğin kadar istediğin sıklıkla ye.o zaman çok yemiş gözükürsün zaten bir şey demezler.hem senin annen sana destek değilmiydi.zayıflaman için çok uğraşıyordu.sen iki öğün yeme ile kilo veremezsin gibime geliyor boyun kaç olursa olsun kilon az yani 55 ten az olanlar az yeme ile veremez bence tabi herkes bir değil.baloncugun boyu var maasallah ama kilosu da 65 ten yukarı o daha hızlı verir.bence sen 2 öğünü bırak çünkü zor 2 öğünü hayatında devam ettirmen.işte böyle tepki gösterirler arada bir sık sık bozulur diyetin

abla annem değil arkadaşlarım öğretmenim yani yesemde yemesemde zayıf gözüküyorum onlara yani benim üzüntüden çok yemek yediiğim zamanlarıda gördüler ama yok anlamıyorlar ben doyuyorum 2 öğünle.ana 2 öğün ve aralarda ikram varsa yiyorum yememezlik yapmıyorum ki hiç ama neymiş zayıf mışım hiç bi erkek begenmezmiş beni ya ben kendim için böyle yaşıyorum kendi seçimim diyorum anlamıyolar napıcam ben nolur yardım edin yaaa valla usandımmmm

bana da hasta muamelesi yapiyorlar neymis anorexia baslangiciymis. ben kendi yediklerinize bakin dedim.

dilvincim sen bu kilo işine fena taktınn çğu insan senin kilonda olmak için canını bile vermeye razııı

50 kilodasın ve hala vermeye çalışıyorsun eğer çok istekliysen yemezsin olur biter canımm

bana da hasta muamelesi yapiyorlar neymis anorexia baslangiciymis. ben kendi yediklerinize bakin dedim.

ya beni seviyolar baya kırmakta istemiyorum ama hayat benim hayatım ben çok yemeyi sevmiyorum midem bulanıyo başım dönüyo hastalanıyorum gerçekten artık

dilvincim sen bu kilo işine fena taktınn çğu insan senin kilonda olmak için canını bile vermeye razııı

50 kilodasın ve hala vermeye çalışıyorsun eğer çok istekliysen yemezsin olur biter canımm

abla ama benim boyum kısa ve göbeğim var son 1-2 kilo tamam vermeyeyim ama yemem için çok ısrar ediyolar gerçekten kilo almamı istiyolarr

sana zorla yemek yedirenler senin dostun değil bence düşmanın

hayatta ısrara asla tahammül edemem kesin kuralların olsun ısrar etmeyin rahatsız oluyorum de kestir at yanii

abla ama benim boyum kısa ve göbeğim var son 1-2 kilo tamam vermeyeyim ama yemem için çok ısrar ediyolar gerçekten kilo almamı istiyolarr

göbeğin varsa spora ağırlık verecen ve sıkılaşacan sağlıksız diyetler peşindesin yok mama yiyecem yok detoks yapacam sinirlendim sana bakkkk

göbeğin varsa spora ağırlık verecen ve sıkılaşacan sağlıksız diyetler peşindesin yok mama yiyecem yok detoks yapacam sinirlendim sana bakkkk
ona bende katiliyormm abla, bizim dilvin detoks yapiyo ama pizza yiyo. kola iciyo sonra noluyo hooop kilolar geri. o detokslari yapacagina simdiye saglikli beslenseydi hemde cani ne istiyosa yiyerek eminim daha zayifti

ona bende katiliyormm abla, bizim dilvin detoks yapiyo ama pizza yiyo. kola iciyo sonra noluyo hooop kilolar geri. o detokslari yapacagina simdiye saglikli beslenseydi hemde cani ne istiyosa yiyerek eminim daha zayifti

ablalarım valla bıraktım o mamaları detoksları düzenli yiyorum artık ama atölye bozuyo işi şimdi cornet yedik bi güzel ve koca 22 kişilik sınıftan bi bende bedava çıktı

:) konu kiloya gelince ögretmenmis arkadasmis farketmiyo canim :) benim en yakin arkadasim yedigim ictigim ayri gitmiyor gecen sene 17 kilo verdim bi kere kilo vermissin demedi fesatligindan :)

ya diyorum ki sabret dilvin diplomayı alıp kurtulcan kırma emeği var hemde notunu düşürme diyorum deyse şimdiye kaç kere patlamıştım ben eğer arada diploma olmasa kaç kere bağırdıydım. güzelce anlatıyorum ama dinlemiyolar

valla isterse devlet büyügü olsun hayatta benim kötülügümü isteyen birini dinlemem

ablacim bu 2 ögün beslenme olayi diyet degil bunu belirteyim bastan :) insanin yaratilisi zaten 2 ögüne yatkin. bunun üstüne ayetler var ve insan sagligini olumlu yönde etkiliyor. mideyi ve vücudu yormuyor ve vücuttaki hastaliklari tedavi ediyor bu beslenme sistemi :) dilvinin yanlisi bunu tek düze yapmasi. mesela her sabah müsli yiyo bu cok yanlis vucudun baska seylere de ihtiyaci var.

sana zorla yemek yedirenler senin dostun değil bence düşmanın

hayatta ısrara asla tahammül edemem kesin kuralların olsun ısrar etmeyin rahatsız oluyorum de kestir at yanii

kesinlikle ark katılıyorum bir haftadır diyet formlarını okuyorum :)kestir at...

bitki çayları bence faydalı ben doğum sonrası 10 kg yakın vermiştim

müsli yiyip durmaaa!

aşkım bn zaten sabah bişey yiyemem ki diyet yapsamda yapmasamda ya nesquik ya müsli yerim sevmem ben kahvaltı yapmayı

bundan sonra kahvaltı yapmaya özen göstericem. 2 öğün konusuna gelince ben hayatım boyunca böyle beslemeyi karar aldım annemde bana bununla ilgili biz yazo okutmuştu evet insan 2 öğün yemeli doğru olan budur fazlaya gerek yok

güzelim bende sevmiyordum kahvalti yapmayi ama hep o yüzden kilo aldim ben :) kahvalti yapmaya mecbursunnn. mecburiyet yani bu bunu yapmaz ve müsli yemeye devam edersen ideal kilona insen de cok üzün sürmez en ufak kacamakta kilo alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…