11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Selam kızlar ben geldim 2 gün tatilden sonra . Nasılsınız bakalım birer kılo vermişsiniz.

Bugun diyette değilim ben kızlar yarın katılacağım size.

Benim kilomu aynen yazmıssınız ama 1 kilo verdim 5 günde 67.400 üm

Aaa sana yaklaşmışım :2:

Boyu ne sen sor ne ben söyliim :) 1.59 cm. Kilo vermek için hiç bu kadar kararlı olmamışt bende önceden çok takardım ama baktım ım. İşin ucunda gelinlik olunca kafama dank etti. Yumurta kapıya gelince yani :)

kız sen yine iyisin benim 153 ama kimse fark etmiyo yalan söyleme diyolar çünkü ben hep dik yürüyen biriyim ve zayıf olduğum için fark etmiyolar mesela dünyaca ünlü shakiranın boyu asıl 154 sezen aksu desen yine öyle kısa hem bizim avantajımız topuklu ayakkabıyı rahatlıkla giymek önceden bende çok takardım ama baktım kimse fark etmiyo amannn dedim halada takarım ama kısayım diye

kızlar ya memlekete gittıgımde annem teyzeme derken duydum .biraz zayfladı dedi.şmdiye kdar annem bana hiç ya ılo aldın ya zayıfladın dıye bırsey demedi.gerçekten çok kiloluydum ki bira zayıfladı cümlesiçıktı ağzından. çok keyfim kaçtı. bi akrabamız da sankı kılo mu aldın dedı sinir oldum.

kilo yüzünde çok istediğim halde memlekete bile gidemiyorum .üstelik ben nişanlıyım tarih belli değil ama düğünüm olacak

oooooooooffffffff oooooooofffffff

Ne güzel işte bak demekki fark ediliyor:)
Hemen offlayıp puflama yahu biz seni çıtır gelin yapıcaz

Sporumu da yaptım kızlar 33 dakka merdiven basamaklarını arşınladim :)
Bugün sebze günü yapıcam evde olunca rahat oluyo :)

kızlar ev işi yapınca o kadar çok kalori yakıyorum ki baya bi fark ediyorum annem derdide inanmazdım amann ders çalışıcam derdim şimdi tamam ev işini yapayım dersimi rahat çalışıyım diyorum

selam kızlarr
kahvaltımda 2 dilim kepek ekmeği çeşit çeşit kahvaltılık haşlama yumurta

arada
7 otlu çay
1 kase sütlaç (az şekerli az pirinçli)

bol evişi spor olarak

kızlar sabah kahvaltım 1 dilim kepekli iyice kızarmış ekmek ve 3 tane küçük dilim peynir öğlen 1 tabak baharatlı lahana çorbası 50 gram kadar yoğurt 10 tane lahana sarması 1 dilim kızarmış ekmek ve yeşillik salatası çok az zeytinyağı ve tuz ve 2 parça ceviz ile toplam 723,7 kalori aldım birazdan yiyeceğim meyve ve çaylarla beraber :) ve yemeklerde kesinlikle su içiyorum az kalori almama rağmen tıka basa doluyum ve hareketimide yapacağım birazdan :) hafta sonu güzel geçiyo ama hafta içi derslerim geç bitince yetiştiremiyorum bu kadar

Sabah kahvaltım nesfit yulafezmesi ve Light süt
Öğle yemeğim: 5 nugget,domates,salatalık,ıce tea
Brazöncede 1 saat yürüyüşe çıktım, market alışverişinde yaptım elimde yüklerle daha da kalori yakmak için:)

Banada birisi sen kilomu aldın dediğinde çok moralim bozuluyor motivasyonum gidiyo çok sinir olurum bende aynen sen gibi ya

bende birazdan ev işimi tamamlayıp (hala bitiremedim pırıl pırıl oldu ev ) hareketimi yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…