Selam kızlar ben geldim 2 gün tatilden sonra . Nasılsınız bakalım birer kılo vermişsiniz.
Bugun diyette değilim ben kızlar yarın katılacağım size.
Benim kilomu aynen yazmıssınız ama1 kilo verdim 5 günde 67.400 üm
Boyu ne sen sor ne ben söyliim :) 1.59 cm. Kilo vermek için hiç bu kadar kararlı olmamışt bende önceden çok takardım ama baktım ım. İşin ucunda gelinlik olunca kafama dank etti. Yumurta kapıya gelince yani :)
kızlar ya memlekete gittıgımde annem teyzeme derken duydum .biraz zayfladı dedi.şmdiye kdar annem bana hiç ya ılo aldın ya zayıfladın dıye bırsey demedi.gerçekten çok kiloluydum ki bira zayıfladı cümlesiçıktı ağzından. çok keyfim kaçtı. bi akrabamız da sankı kılo mu aldın dedı sinir oldum.
kilo yüzünde çok istediğim halde memlekete bile gidemiyorum .üstelik ben nişanlıyım tarih belli değil ama düğünüm olacak
oooooooooffffffff oooooooofffffff
Kızlar birşey sorcam.şu yüz ifadelerini nasıl yapıyorsunuz
KIZLAR KUSURA BAKMAYIN YAKLAŞIK BİR HAFTADIR YOKTUM DEDOŞUMU KAYBETTİK 1 haftalık aradan sonra burada sizlerleyim
Kızlar birşey sorcam.şu yüz ifadelerini nasıl yapıyorsunuz
ayyyyyyyy ağzından bal damlıyor bal
kızlar ya memlekete gittıgımde annem teyzeme derken duydum .biraz zayfladı dedi.şmdiye kdar annem bana hiç ya ılo aldın ya zayıfladın dıye bırsey demedi.gerçekten çok kiloluydum ki bira zayıfladı cümlesiçıktı ağzından. çok keyfim kaçtı. bi akrabamız da sankı kılo mu aldın dedı sinir oldum.
kilo yüzünde çok istediğim halde memlekete bile gidemiyorum .üstelik ben nişanlıyım tarih belli değil ama düğünüm olacak
oooooooooffffffff oooooooofffffff
Sabah kahvaltım nesfit yulafezmesi ve Light süt
Öğle yemeğim: 5 nugget,domates,salatalık,ıce tea
Brazöncede 1 saat yürüyüşe çıktım, market alışverişinde yaptım elimde yüklerle daha da kalori yakmak için:)
:9 : :1 : :12 :
işte böyle ama birleşik olucak bak iki nokta üst üste yine birleşik olarak sayı yaz sonra yine birleşik olarak iki nokta üst üste yap bu kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?