11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Sabah bi koca bardak ılık limonlu su

Kahvaltı
1 haşlama yumurta
Biraz peynir
Domates-salatalik-yeşillik
1 dilim kepekli light ekmek
Şekersiz çay

Öğlen
1 kase yoğurt içine keten tohumu ve nane ekledim
Salata

Ara
1 kivi

Akşam
Bi küçük tabak kıymali karnabahar

Gün boyu bol bol su,1 büyük bardak bitki çayı,1 küçük fincan nescafe

Spor olarak da 33 dakka merdiven inip çıktım

canım ılık limonlu suyun faydasını görüyor musun acaba ?

canım ben yazın yapmıştım ve şöyle bişey oldu çok yiyordum ve kilo vermedim saddece 2 günde bir yaptım ama o kadar yemeye bile kilo almadım hiççç

Çok canım şıkkın kızlar yaaaaa adet dönemi öncesi iştahım çok açık normalde kendi nefsime çok hakimim ama bu dönemde çok zorlanıyorum tüm gün tuttum kendimi ama brazönce tost yedim çok vicdan azabı çekiyorum ama canım çok istedi tutamadım püf yaaaaa

O durum bnde de mevcut ( mutfağa girmemeye gayret ediyorum

canım ben yazın yapmıştım ve şöyle bişey oldu çok yiyordum ve kilo vermedim saddece 2 günde bir yaptım ama o kadar yemeye bile kilo almadım hiççç

Yazın diyet yapmk kışa göre daha kolay,bi de her kişinin metabolizmasi çok farklı

Püf çok mutsuzum

Kız dur hele hemen yelkenleri suya batirma,bak bnde regl olcam,cnm makarna,kızartma ekmek istiyo yalan yok,az önce biraz makarna yedim,eğer yemesem daha pis olacaktı,şuan rahatım,mutfağada girmiyorum,yoksa herşeye saldırcam,müzik dinle,film izle,bişeyler yap,odak merkezin yemek olmasın,bn ders çalısiyorum kafamdan çıktı yeme krizi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…