11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

saol cnm denicem tarifini :)

Yarın ayranli çorba detoksu yapmayı planliyorum :18:

Ewet ewet listeyi büyük bi sabırla bekliyoruzzzz :18:
Bakkk bu sefer beni unutma hee :))
Geçen haftaki kilom 68.5 bugün 67.8 im :)

selam diyettaşlarımm

gçen hafta 66 bugün 65,4 geldim (malum gündeyimm)

tüm kilo veren arkadaşlarımı kutluyorummm

kızlar günaydın ilk kilo bildirimini ben yapıyorum 50.7

kııızz sizin bildirdiklerinizde kilomu :) bak ben üçüncü olarak bildiriyimde görün ama sabah itibari ile adetim tam anlamı ile başladı bildiğiniz ödemliyim :)
75,9 100 gr vermişim hehe

YELER B.KİLO--BU HAFTAKİ
merve10er 70,2---(70) GİDEN0,200GR
yaqmur199 70
monlin14 69,4---(68,4)GİDEN 1 KG
penelope 74,9
bebişimsu 87
krizantem3 66--(65.4)GİDEN 0,600GR
emine1986 70
iden 76--(75.9) GİDEN 0,100 GR
gülüm6 68,5
dilvin 52,3---(50.7)GİDEN 1,600 GR
pofu 68.5---(67.8)GİDEN GİDEN 0,700 GR

BİRİNCİLİK TACINI DİLVİN ARKADAŞIMIZA TAKIYORUZ

Arkadaşlar kılo bıldırımı yapan arkadaşlarla tabloyu olusturmak zorundayız tekrar üzerinde bir değişiklik yapamam haftaya yeni tabloyu yaparız tekrar herkeze iyi kılo vermeler başarılarımızın devamını diliyorum

ben şimdi bu gazla iyi spor yaparım iyiki varsınız deyse karalar bağlayıp otururdum yine sabit kiloda pes etmek yok yola devam gençlik

Beni de aranıza alın arkadaşlar. Siz başlayalı 10 gün olmuş ama ben de 5 gündür hafif yollu bir diyet yapıyorum. düğünüme 6 aydan az kaldı ve ben hayatımda hiç olmadığım kadar kiloluyum. Tam 74 kiloyum. Nasıl oldu bilmiyorum ama bir anda almadım senelerin birikimi. O yüzden kolay veremem diye tahmin ediyorum psikolojim bozuldu

hoşgeldin canım öncelikle boyun kaç ve kaç kilo olmayı hedefliyorsun :)

Kızlar günaydın:) ya ben dün serbest gün yaptım çoktandır görmediğim bi arkadaşıma gittim akşam ve o kadar çok şey hazırlamış bende yedim ama bugün yulaf ve nesfit ağırlıklı besleyip toparlama günü yapıcam.

Hoşgeldin:) eğer kararlılıkla bize katılırsan ve zayıflamayı gerçekten istersen düğününde incecik olacaksın

Aynı kaderi paylaşıyoruz :)) bende dün sürekli dışarda olduğumdan biraz rahat bıraktım kendimi,bugün bol sporla toparlarım inşallah

Bu arada herkese günaydınnn :)
Gelin beraber kahvaltı edelim :)
Yumurta peynir domates yeşillik takılıyoruz beraber

Temizlik fln yapıcam bugün dışarı çıkıp yürüyüş yapmak istiyorum birde bugün braz sıkmak lazım ki toparlıyayım:)

Temizlik fln yapıcam bugün dışarı çıkıp yürüyüş yapmak istiyorum birde bugün braz sıkmak lazım ki toparlıyayım:)

Kaç cumartesi çıkıp yürüyüş yapayim dedim ama hep yağmur yağdı,şuanda da yağmurlu

Boyu ne sen sor ne ben söyliim :) 1.59 cm. Kilo vermek için hiç bu kadar kararlı olmamıştım. İşin ucunda gelinlik olunca kafama dank etti. Yumurta kapıya gelince yani :)

Ayyy cnm hoş geldin,bnde 160 im nolucak :))) beren saat de 160 ama fıstık gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…