Ben diyet yöntemiyle yapıom:) kırmızı biberi ortadan ikiye ayırım iri olacak ama biber, birazcık lorlu 1 yumurtayı karıştırıyorum ve biberin üzerine koyuyorum fırına sürüyorum, eğer istersen üzerine braz yağ dönebilirsiniz ama ben yağsız yapıyorum az kalorili olsun diye:) afiyet olsun:) kalorisiz tok tutucu mükemmel biri oluyo:)
Ewet ewet listeyi büyük bi sabırla bekliyoruzzzz :18:
Bakkk bu sefer beni unutma hee :))
Geçen haftaki kilom 68.5 bugün 67.8 im :)
geçen haftaki kilom 52.3 falandım sanırım bu hafta lapa diyeti yapıp ayça kayanın önerilerine uyarak 50.7 oldum
kızlar ben kalori sayıma başladım bugün yediklerim sabah bir avuç kadar galiba 50 gram ediyor et yedim ders arasında aslında yemeyecektim ama hoca ikram edince yarısını yedim sütlü simitimin eve geldim 1 kepekli ekmeği ikiye bölerek arasına 1 tane peynir sürüp tost yapmıştım sabah onu unutmuşum yanıma almayıonu yedim yemekte ise 1 tabak (dolu değil) az kıymalı az yağlı ve az tuzlu makarna yedim ve yeşillikten salata yapmış annem onu yedim ve bugünlük öğünümü kapattım biraz dışarı çıkıp yürüyeceğim hava kapalı yağmur atıştırıyorrr ve ben böyle havalara bayılıyorumm ohh mis hem soğuk hem yağmurlu ve güneşte yok kışı çok seviyorum ben akşamda hareket yapacağım bugün erkenden geldim öğretmenim beni salmıycaktı ama işi çıktı sizin gününüzz nasıll bakalım
selam diyettaşlarımm
gçen hafta 66 bugün 65,4 geldim (malum gündeyimm)
tüm kilo veren arkadaşlarımı kutluyorummm
kızlar günaydın ilk kilo bildirimini ben yapıyorum 50.7
Kızlar günaydın:) kilo bildirimimi yapayım:) 68.4
Yani 1kilo vermişim:)
Herkes kilosunun yanında kaç kilo yada kaç gram verdiğini de yazsın da daha iyi olur:) yada kilo alan varsa yada kilo verememiş olanda bildirim yapsın kızlar:) hadi hadi bekliyoruz hadi:)
kııızz sizin bildirdiklerinizde kilomu :) bak ben üçüncü olarak bildiriyimde görün ama sabah itibari ile adetim tam anlamı ile başladı bildiğiniz ödemliyim :)
75,9 100 gr vermişim hehe
YELER B.KİLO--BU HAFTAKİ
merve10er 70,2---(70) GİDEN0,200GR
yaqmur199 70
monlin14 69,4---(68,4)GİDEN 1 KG
penelope 74,9
bebişimsu 87
krizantem3 66--(65.4)GİDEN 0,600GR
emine1986 70
iden 76--(75.9) GİDEN 0,100 GR
gülüm6 68,5
dilvin 52,3---(50.7)GİDEN 1,600 GR
pofu 68.5---(67.8)GİDEN GİDEN 0,700 GR
Eki Görüntüle 665726 BİRİNCİLİK TACINI DİLVİN ARKADAŞIMIZA TAKIYORUZ
Beni de aranıza alın arkadaşlar. Siz başlayalı 10 gün olmuş ama ben de 5 gündür hafif yollu bir diyet yapıyorum. düğünüme 6 aydan az kaldı ve ben hayatımda hiç olmadığım kadar kiloluyum. Tam 74 kiloyum. Nasıl oldu bilmiyorum ama bir anda almadım senelerin birikimi. O yüzden kolay veremem diye tahmin ediyorum psikolojim bozuldu
Beni de aranıza alın arkadaşlar. Siz başlayalı 10 gün olmuş ama ben de 5 gündür hafif yollu bir diyet yapıyorum. düğünüme 6 aydan az kaldı ve ben hayatımda hiç olmadığım kadar kiloluyum. Tam 74 kiloyum. Nasıl oldu bilmiyorum ama bir anda almadım senelerin birikimi. O yüzden kolay veremem diye tahmin ediyorum psikolojim bozuldu
KIZLAR KUSURA BAKMAYIN YAKLAŞIK BİR HAFTADIR YOKTUM DEDOŞUMU KAYBETTİK 1 haftalık aradan sonra burada sizlerleyim
Kızlar günaydın:) ya ben dün serbest gün yaptımçoktandır görmediğim bi arkadaşıma gittim akşam ve o kadar çok şey hazırlamış bende yedim ama bugün yulaf ve nesfit ağırlıklı besleyip toparlama günü yapıcam.
Temizlik fln yapıcam bugün dışarı çıkıp yürüyüş yapmak istiyorum birde bugün braz sıkmak lazım ki toparlıyayım:)
Aynen yağmur ve soğuk hava ama çıkcam ya:) alırım şemsiyemi de:)
hoşgeldin canım öncelikle boyun kaç ve kaç kilo olmayı hedefliyorsun :)
Başın sağolsun tatlım
Boyu ne sen sor ne ben söyliim :) 1.59 cm. Kilo vermek için hiç bu kadar kararlı olmamıştım. İşin ucunda gelinlik olunca kafama dank etti. Yumurta kapıya gelince yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?