Kız dur hele hemen yelkenleri suya batirma,bak bnde regl olcam,cnm makarna,kızartma ekmek istiyo yalan yok,az önce biraz makarna yedim,eğer yemesem daha pis olacaktı,şuan rahatım,mutfağada girmiyorum,yoksa herşeye saldırcam,müzik dinle,film izle,bişeyler yap,odak merkezin yemek olmasın,bn ders çalısiyorum kafamdan çıktı yeme krizi:))
Ya tost yedim ya onun vicdan azabını çekim sadecedizi izliyorum ona daldım aynen bişeylere dalınca kafa dağılıyo:) sağol tatlım desteğin için
Yarın yemeyiz bizde dimi:)
kızlar bugün baya bi hareketliydim hem ev işi hem yürüyüş hemde günlük hareketlerimi yaptım 723 işte 750 diyelim kalori aldım mayısa kadar taş gibi çıkıcazzz
kız sen zaten zayıfsın
canımcım ben diyete başlarken 58 kiloydumşimdi ise 50 hedef 46 tam yol ileeeeerrrriiiiiii !!!! benim boy kısa aşkımcım
keşke bende biranda 58 sonrada 50 olsam
canım 8 kiloyu kaç ayda verdincanımcım ben diyete başlarken 58 kiloydumşimdi ise 50 hedef 46 tam yol ileeeeerrrriiiiiii !!!! benim boy kısa aşkımcım
canım 8 kiloyu kaç ayda verdin
diyet yapmadan 2 ay galiba tam hatırlamıyorum çünkü yazın verdim bu kış dersseyse hep 52 kiloydum liptonun şu form çayları çok iyi oluyo
kahvatım
2 adet haşlanmış yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?