11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Ya tost yedim ya onun vicdan azabını çekim sadece dizi izliyorum ona daldım aynen bişeylere dalınca kafa dağılıyo:) sağol tatlım desteğin için

kızlar bugün baya bi hareketliydim hem ev işi hem yürüyüş hemde günlük hareketlerimi yaptım 723 işte 750 diyelim kalori aldım mayısa kadar taş gibi çıkıcazzz

Son düzenleme:
keşke bende biranda 58 sonrada 50 olsam

Hayatım ben ramazan ayında başladım oruç oruç yürüyüş yaptım bayılma derecesine geldim kac kere fenalaştım ama pizza bile yedim ama verdigim kiloyuda geri almadım ramazan ayında bayrama kadar 6 kilo verdim şimdide kalanları veriyorum

Günaydın kızlar,herkese güzel bi pazar dilerim:)

Dün akşam biraz kaçırmama rağmen ,mrk edip tartiya çıktım,100 gram eksik çıktı:)

Günaydın kızlar herkese iyi pazarlar fakat bana değil ben çalışıyorum.dün çok fazla yedim kendimi çok kilolu hissediyorum bugunden itibaren diet hiç bozmamaya çalışacağım

çok başım ağrıyor ve midem bulanıyor şuan

iyi pazarlar kızlarrr

dün bende kızartma balık yedimm midem çok ağrıdı midem yağlı yemeyi unutmuş buna çok sevindim

akşamda düğündeydim 2 çatal yaş pasta aldım ve koca bir dilimiş geri yolladımm çok güzel bir duyguymuş yememek

eskiden yemeyenleri görünce nasıl dayanabiliyorlar derdim ve imrenirdim şimdi ben aynısını yaptımm

sabah

1,5 dilim ekmek
1 haşlama yumurta
ve muhtelif kahvaltılıklardann (yağsız yemeğe çalıştım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…