Sabah kahvaltım: yulaf kepeğinden krep,1tane Light üçgen peynir,1tatlı kaşığı salça,haşlanmış yumurta,Yeşilçay
Öğle: Light meyveli yoğurt, sade soda
2-3saat de temizlik yaptım
afiyet olsun canim bisey sorucam ya bu yulaf kepekli krebi sen yumurtayla mi yapiyosun yumurtasiz mi?
Yumurtayla yapıom tatlım tarifini veririm istersen ben her sabah yapıyorum ekmek gibi oluyo çok doyurucu oluyo
2kaşık yulaf kepeği,1kaşık Light yoğurt,1yumurta,1çay kaşığı ucuyla kabartma tozu ve tuz
Karıştırıyorum hepsini krep harcından braz daha katı olabiliyor tavaya yağlı kağıt kesiyorum önlü arkalı pişiriyorum hemen pişiyo ztn 5dk bile sürmüyo:)
yok ondan sormadim canim :) bende yapiyorum bu tarife göre de acaba sen yumurtali mi yapiyosun diye merak ettim bide kahvaltida haslanmis yumurta yiyosun ya ondan sordum :)
Evet tatlım yumurtalı yapıom yoksa güzel olmuyo bide protein ağırlıklı beslendiğim için yumurta sayısı önemli değil bazen öğlende de yumurta yediğim zamanlar oluyo:124:
2 saat kaldı işten çıkmama
ben hayatimda 1 kere hamburger yedim desem inanir misinpizzayi da 3 kere mi ne yedim disarda
hadi canım ohaaa desem ?ben bi dünya yedim kızım hatta bi ara ailece takmıştık düzenli olarak her hafta pizza yiyoduk dışarda annem yapmaya başlayınca bu sefer dışarda değilde evde yemeye başladık ama hala dışarda yiyo muyuz evet nadirde olsa yiyoruz ve hamburgerde öyle çok yedim yedik yani doğrusu
ben tiksiniyorum canim hamburgerdeno hani malum dükkanlar var ya meshuuur bunlari yapan marka veremiyorum hayatta girmiyorum onlara
canım valla ben çok seviyorum ama artık evde yapıyorum çünkü bi video seyrettim ondan beridir gitmiyorum bende marka vermeyeyim
kızlar naneli güzelim mis gibi kkokan annemn yogurt çorbasını içiyorum
o corbanin tadini hazir crbada bulamazsin kiymetini biiiil
aynen canım valla tabak küçük olunca 2. tabağa geçtim
:118::118::118::111::111::111::86::86::86:
anladım bana spor yap diyorsun52:
artik nasil anlamak istiyorsan
kiiiz sen hafta sonu da mi calisiyorsuuunn:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?