11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

afiyet olsun da canım bu saatten sonra bir şey yemeden nasıl dayanıyorsun

bilmem canim bu kan grubuma göre yedigim besinler tok tutuyor sanirim cünkü yemek yedigim kaseye ancak 6-7 kasik barbunya sigiyor :) e ekmek de tüketmiyorum ona ragmen acikmiyorum ya bide hafta ici kahvaltimi 7-7 bucuk gibi yapmis oluyorum ona ragmen yemek saatine kadar acikmiyorum demekki adamlar hakliymis

hiç mi kan şekerin düşmüyor ağzına bir şey atasın gelmiyor . senin haftada en az 3 kilo vermen gerekir bu kadarcık yeme ile.az veriyorsun bu yemeye karşı

hiç mi kan şekerin düşmüyor ağzına bir şey atasın gelmiyor . senin haftada en az 3 kilo vermen gerekir bu kadarcık yeme ile.az veriyorsun bu yemeye karşı

hic canim istemiyor ya ki yanimda neler neler yiyorlar evde ayri okulda ayri
ben vucuduma yararli seyler yedigim icin ck kilo vermiyorum canim :) aslinda az yemiyorum ki, insan vucudunun günlük yiyecek miktari 200-250 gram ki ben daha fazla yiyorum. e bide kan grubuma uygun seyler yedigim icin hic canim baska bir sey istemiyor cünkü onlarin besini bana yetiyor :)

bence az yiyosun hatta çok az . sana yettiği için değil metabolizmanı yavaşlatmışsın sen yediğin şeylerde hiçbirşey yok günde 2 öğün yiyorsun zaten yediğin şeyler de çok az ve arada dünya kadar zaman.senin gibi beslenen bir kaç arkadaş vardı eskiden onlarda kilo vermişti ama şimdi öyle yaptıkları için pişmanlar ve şuan benim üç katım fazla kiloları doktor demişti onlara hormonlarını bozmuşlar.bi tenesi bozmamış hormonlarını ama o da çok kilolu.yine sen bilirsin ama bunun kan grubuyla alakası yok bence.belki şuan iyi hissediyorsun ama yaşın erken bi beş yıl sonra bu sana çok koyacak.

kendince hakli olabilirsin ama bunun da mantikli bir aciklamasi var :) o arkadaslarin istedikleri kiloya indikten sonra normal yeme düzenine gectiler eminim.
ayrica 2 ögün beslenmekle ilgili Kuran ayetleri var, ve Allah bize zararli olan bisey icin ayet göndermezdi heralde dimi :)

2 oğunune birsey demiyorum zaten ama az yiyorsun .en azından aralara ara öğün koy diyorum zamanı gelecek çocuğun olacak böyle beslenemezsin .sonuçta sen bilirsin ben bunları senin için dedim

2 oğunune birsey demiyorum zaten ama az yiyorsun .en azından aralara ara öğün koy diyorum zamanı gelecek çocuğun olacak böyle beslenemezsin .sonuçta sen bilirsin ben bunları senin için dedim

yok benim icin dedigini biliyorum zaten ama insan vucudunun ihtiyaci 250-300 gram yiyecek diyorum zaten ee ben buna ragmen onun 2 3 katini yiyorum. bu hayat tarzi birazda yani ben ögle yemegini hayatimdan cikardim ve hic de bi srun yasamadim, ayrica az yemiyorum gerektigi kadar yiyorum sadece. ben bu sayede midemi tedavi ettim daha da bisey bilmem yani bunun üstüne

kızlar ben yeni geldim eve 1 yemek kaşığı kadar erimiş maraş dondurması yedim şimdi sıra ip atlamadaaaa

canım ne diyeyim inşallah senin için iyi olur ve bi sorun çıkmaz. dersane zamanlarındayken bi arkadaşı görmüştüm. beynimden vuruldum o an.bacaklarının şişmanlığı yüzünden yürüyemeyen kız dal gibiydi hırs yaptım kilo verecem dedim ki o zaman 55 kiloydum ve bana çok gelıyordu ah ahh.neyse senin yaptığın diyete benzer bi diyet yaptım az yedim toplam 14 gün sonra 48 kıloya düştüm hatta 47 de olabilir tam hatırlayamadım.Allahım bu ne büyük mutluluktu.pantolonlarım olmuyor içinde dönüyordum.ama varya hep ayaktaydım hiç yorulmuyordum dersaneye gidip geliyordum ve hiç gram kadar açlık çekmedim.metabolızmamda heralde bayağı bi çalışıyordu galiba deli gibiydi boyle taaa kiii 1 buçuk aya kadar.bir buçuk ay sonra hepsini geri aldım ve daha fazlasıyla aldım işin garip yanı normal yemeye dönmedim en fazla bir çrbalık ya da bir meyvelik kadar arttırdım yediğimi.ve o gun bu gündür metabolızmam yavaş ve aşırı derecede anemıyım. kan şekerımise yerlede şuan dayanamamamın tek nedeni bu.gecen yıl hastanede yattım bı hafta ve kan değerimi yükseltemediler.en son olarak da kan vermeye gittım kızılaya senin kanın sana yetiyormu biz verelim sana kan dediler

neyse bebeğim nazar değmesin sana dileğim inşallah sende olmaz çünkü çok kötü bir şey.öyle bi sorunum olmasaydı 2 aydır çoktan kilo vermiştim inşallah verebilirim..

bi anımı da anlatmış oldum sayende.ahh eski günler eski aşkım geldi aklıma niye de geldiyse zibidi

ablacım bende tam anıları okuyodum ne gerek var benim memleketlim anlatır mış burda
ahanda burayı oku oku çatlıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...03347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz-59.html

oku oku bitmiyo bu beee

sagolasin tatlim beni düsündügün icin :) demekki biseyleri eksik almissin sen ya :/ cünkü benim 2 ögünde yediklerim toplam 700 kaloriyi buluyo bide bu diyeti 2 ablam da yapiyo benle birlikte ee annem bide saglikci ona güveniyorum biraz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…