11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Dilviin o corbalari ben midemde tutamiyorum kokusuna bile dayanamiyorum ne varsa artik icinde. Otur evde mis gibi corba yap. Suya evde ne sebze bulursan at sonrada mikserden gecir al sana corba.

ben alıştıgım için galiba bana mis gibi geliyo mesela knorun tutmaç çorbası ımmh miss

kuzucum ben öyle sağlıklı şeyleri pek bilmem görmedim çünkü herkes genelde burada dışarda yer yada pizza hamburger söyler benim bunlarla beslenmem bile sağlıklı sanıyodum inan ki

ben hayatimda 1 kere hamburger yedim desem inanir misin pizzayi da 3 kere mi ne yedim disarda

ben hayatimda 1 kere hamburger yedim desem inanir misin pizzayi da 3 kere mi ne yedim disarda

canım sorduğun sorunun cevabını tam bilmiyorum ama spordan hemen sonra yemek yenmesi doğru değil bana göre. spordan once yarım saat bir saat önce yenilirse metabolızmayı hızlandırır ve spor daha çok işe yarar gibi geliyor bana

kızlar ya mercimek çorbasında kaç kalori var bir kasede .googleden baktığımda 300 küsür diyor ama diyetarkadaşım .com da 160 diyor

Canim spordan 1,5 saat once yemek yemegi kesmek gerekiyor. Yoksa acayip kramplar girebiliyor vucuda birebir bu kramplardan dertli olan biri olarak soyluyorum mazallah insan reflu bile olabilir dikkat etmek lazim. Eger miden doluyken kosu filan yaparsan bir sure sonra mide sarkmasi bile olusabiliyor. Spordan sonra 15 ila 1 saat arasi vucudumuzun enzimleri en ust seviyede oluyor bu yuzden ben bu arada yemek yemegi uygun buluyorum. Ozellikle protein agirlikli beslenmek kas dokusunun korunmasi icin onemli. Kosudan geldigimde cok acsam once bir sut veya ayran iciyorum sonrada et yiyorum genelde. Yazdiklarim tavsiye niteliginde degil kendi rutinimdir. Lutfen ornek almayiniz

sagol canim bende öyle oldugunu düsünüyorum ama spordan sonra kahvalti yapmak pek de dogru degil o zaman yani sonucta protein almak gerekiyor hemen sonrasinda iyi bir kahvalti bence kilo yapar, cünkü 6 ay kickbpks yaptim ve antremandan hemen snra yemek yememiz söyleniyordu, o 2 saatlik antremana ragmen bir gram bile vermemistim sanirim hemen ardindan yenilen karbnhidrat kilo verdirmiyor ama protein yiyebiliriz

bir yemek tabağı içtim çok da değildi ama neyse ben 160 olarak alayım yine de o kadarcık şey 300 çok ya.ne anladık onun çorbalığından

canim bu corbanin icinde ne olduguna bagli birazda :) biz mesela sogan patates havuc da koyariz ve corba pistikten sonra yag koyulur toz biberli :) o sekilde bir corbaysa rahat 200 kusur kalori vardir diye düsünüyorum ben :)

ben yarim saat yada 1 saat önce yemissem yürüyüs disinda bi spor yapamiyorum ya yoksa cok kötü midem bulaniyor

canim bu corbanin icinde ne olduguna bagli birazda :) biz mesela sogan patates havuc da koyariz ve corba pistikten sonra yag koyulur toz biberli :) o sekilde bir corbaysa rahat 200 kusur kalori vardir diye düsünüyorum ben :)

ne bilem canım ya hadi 200 olsun da 300 400 luk çorbalar da ne oluyor .ben bi tabak çorbanım 200 ü geçeceğini düşünmüyorum şahsen .sankı tencereyi içiyoruz.yağda konulsa patates de konulsa büyük bi tencereden içeceğimiz topu topu bir kase çorba ona da 350 kalori diyorlar

Doğru katılıyorum tatlım sana yemeğin kalorisini arttıran şey yağ oluyo yağ yoksa kalori miktarı da azalıyor

bilemiyorum canim dogru söylemiyo olabilirler tabii ama 1 patates 100 kalori, 1 sogan da 42 1 havuc 26 kalori ee bunun mercimegi var yagi var diye hesap ediyorlar sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…