11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kizllaar sabah 10 gibi uyandim ve hic bir sey yapmadan hemen 550 kere ip atlar gibi zipladim ve mola vermeden yaptim bunu 5 dakika sürdüü

kahvaltim, ev yapimi müslim (200 ml süt, biraz kuru üzüm, 1 kuru kayisi, 1 kuru incir, 1 ceviz, 3 cig badem,ve 1 bucuk corba kasigi yulaf ezmesi )

eve gelip kahvaltı ediyorum:18: etmeyim mi:18: kahvaltısız olmaz dediler diye şey ettim. öğlen ton balıklı salata yiyorum ya da sade marul maydnozlu salata.. akşam da Allah kerim

spordan 2 saat sonraya kadar yemek yenmemesi gerektigini biliyorum. yani ben spor yaparken spor hocam spordan en az 2 saat önce ve en az 2 saat sonra yemek yiyin derdi. o yürüyüsleri aksam yapabilirsin mesela.

kızlar ben geldimmmm yüzüm iki katı şişti anestezi üstüne anestezi yaptılarr ve bir hafta katı şeyleri oldugu kadar az yiyecek mişim yani yine çorbaya kaldım bu tedavi süreci baya kilo verdikcek galiba bana :26:

bu durumu eger detoksa cevirirsen yeminle kulahlari degisiriz dilvin adam akilli corbalar yiceksin. yeteri kadar besin degeri olan, gerektigi yerde patates püresiyle yogurtla takviye edersen gayet saglikli olursun

bu durumu eger detoksa cevirirsen yeminle kulahlari degisiriz dilvin adam akilli corbalar yiceksin. yeteri kadar besin degeri olan, gerektigi yerde patates püresiyle yogurtla takviye edersen gayet saglikli olursun

kız yok valla aklıma bile gelmemişti gerçekten yoğurt olmazsa olmazım hele birde reyhanlııı ohh mis ama çorba olarak hazır knorrun tutmaç gibi içeriği bol çorbalar var ya onlardan yicem mercimekli falan onlar

illa bi sagliksiz beslenicem diyosun yani kizim yap evde corbani te Allah im ya ne var kim bilir onlarin icinde

iyide biz hep hazır çorba yaparız güzelim mesela bi tarif ver yapayım bilmem ki yani

mercimek corbasi, hem protein hem de karbonhidrat acisindan cok iyi canim :)
yayla corbasi hem yogurt hem pirinc var icinde yada yarma bugdayla da yapabilirsin,
sehriye corbasi, havuc corbasi, kabak corbasi :) vs.

mercimek corbasi, hem protein hem de karbonhidrat acisindan cok iyi canim :)
yayla corbasi hem yogurt hem pirinc var icinde yada yarma bugdayla da yapabilirsin,
sehriye corbasi, havuc corbasi, kabak corbasi :) vs.

canım anneme söyledim yoğurt çorbası yapıcak onun başına kaldı yani ben yatıcam şimdi sabahlıyorum 3gündür ağrıdan

iyide biz hep hazır çorba yaparız güzelim mesela bi tarif ver yapayım bilmem ki yani

Dilviin o corbalari ben midemde tutamiyorum kokusuna bile dayanamiyorum ne varsa artik icinde. Otur evde mis gibi corba yap. Suya evde ne sebze bulursan at sonrada mikserden gecir al sana corba.

kizlar sizce spordan hemen sonra yemek yemek kilo aldirir mi? arkadasa yanlis bilgi vermek istemiyrum, ben 2 saat sonrasina kadar yenmemesi gerektigini biliyorum ama size de danisayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…