11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

dilvin bak bende sana komik bi anımı anlatayım .

beni istemeye geldiler yüzükler takıldı falan filan sonra ben çilolata tutuyordum gelen erkek tarafına ve nişanlımın dayısının üstüne boca ettim çikolataları

Beni istemeye gelseler herhalde bn kahveleri boca ederim

ohhh maşallah nasibiymiş adamın öyle deme sabah bende yaşadığım bi olayı anlatayım dün bi aile dostumuz aradı beni aynur abla havadan sudan konuştuk annenle görüşmem lazım dedi anneme verdim telefonu, meğer beni istemeye gelenler yine bi denemek istemişler şanslarını aynur ablamın şirketindeki müdürünün oğlu beni biliyomuş beğenmiş falan fistan 15 tatilde bunlar baya bi ısrar ettiler kabul etmedik dün yine öyle ısrar ettiler annem kıvıra bildiği kadar kıvırıyo tabi neyse zor zar ikna ettik olmaz diye sabah ben doktora gidicem babam beni bekliyo salonda annem babama söyledi dilvin dünür cıktı yine ama bu sefer baya ısrar ettiler diye babam kimmiş niye istiyolar daha yaşı küçük hem niye aynura gitmiyolar istemeye niye benim kızıma geliyolar demeye başladı ben kıkır kıkır gülüyorum sessizce annem artık büyüdü alışsak iyi olur dedi off Allah' ım ama bizimkileri görcektiniz ya

Abooo senin babişko bilmiyo mu kizzz,bi kızı 100 kişi ıster 1 kişi alır

Abooo senin babişko bilmiyo mu kizzz,bi kızı 100 kişi ıster 1 kişi alır

ben sinirlenince evlenmicem ben yaa diye bağırırım tek kız olunca biraz naza çekerim hem anne tarafının hem baba tarafının ilk torun yiyen ve kız çocuğuyum ben babamda kızımı kimseye vermem der kaç kişiyi böyle annemle kıvırdık yaştan eğitim falan diye ben söylemedim babama dünür çıktı diye galiba ilk olunca babam aradı iyi insan lafının üstüne arar

tabi kızları elden gidiyor.

bak ben sana bir tane daha anlatayım. yine ben nişanlımla dolaşırken trabzonda tartışmaya başladık ve kavga çıktı.bi pankta oturuyorduk kavga ettik bende sınırlendim kalktım gitmeye başladım . o da öylemi aramayacağım seni dedi telefonu da bu panka bırakıyorum gidiyorum dedi.ve bıraz panktan uzaklatştı.bende arkasından babanene bırakırsan bırak telefonunu dedım . o arada pankın yanına üç dört tane genç adam geldi bizim yaslarımızdan ve dinliyorlar bizi bi yandan da telefonu bırakıp gittiği için nişanlıma bakıyorlar şaşkınlıkla.bende baktım nişanlım gidiyor.gittim o çocukların yanına arkadaşlar jkusura bakmayın arkadaş biraz akıldan noksan dır anlamıyor o kadar dedım ve telefonu aldım. çocuklar hala peşimden şaşkın şaşkın bakıyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…