ben sinirlenince evlenmicem ben yaa diye bağırırım tek kız olunca biraz naza çekerim hem anne tarafının hem baba tarafının ilk torun yiyen ve kız çocuğuyum benbabamda kızımı kimseye vermem der kaç kişiyi böyle annemle kıvırdık yaştan eğitim falan diye ben söylemedim babama dünür çıktı diye galiba ilk olunca babam aradı iyi insan lafının üstüne arar
ablacım valla sen çok görüp geçirmişsin ben nişanlanınca ilk senle tanıştırcam bak bakalım iyi mi diyetabi kızları elden gidiyor.
bak ben sana bir tane daha anlatayım. yine ben nişanlımla dolaşırken trabzonda tartışmaya başladık ve kavga çıktı.bi pankta oturuyorduk kavga ettik bende sınırlendim kalktım gitmeye başladım . o da öylemi aramayacağım seni dedi telefonu da bu panka bırakıyorum gidiyorum dedi.ve bıraz panktan uzaklatştı.bende arkasından babanene bırakırsan bırak telefonunu dedım . o arada pankın yanına üç dört tane genç adam geldi bizim yaslarımızdan ve dinliyorlar bizi bi yandan da telefonu bırakıp gittiği için nişanlıma bakıyorlar şaşkınlıkla.bende baktım nişanlım gidiyor.gittim o çocukların yanına arkadaşlar jkusura bakmayın arkadaş biraz akıldan noksan dır anlamıyor o kadar dedım ve telefonu aldım. çocuklar hala peşimden şaşkın şaşkın bakıyorlardı
naptın kızım ben daha 200 deyim550 tane daha ip atlama hareketimi yapmis bulunuyorum bugun toplam 1300 tane oldu yeter heralde:26:
Bnm babam şu yaşımda bile vermez bni ki zaten isteyenim de yok evde kaldım bariz
daha erken okuyorsun ve kızlar sakın acele etmeyin hiç gerek yok
Bnm babam şu yaşımda bile vermez bni ki zaten isteyenim de yok evde kaldım bariz
daha 17' yim önümde uzun bir yol varkızlar ben severek evlenmekten korkuyorum artık ya
evde kaldim diyo yaa sen ck yasa e mi pofuhic gülcegim yoktu benim
Ayyyy kızlar ne erkeni yahu 26 yaşındayim beebütün arkadaşlarim evli mutlu ve çocuklu bi bn böyle kaldım böhü
naptın kızım ben daha 200 deyim
ablacım valla sen çok görüp geçirmişsin ben nişanlanınca ilk senle tanıştırcam bak bakalım iyi mi diye
tanıştır kuzum tanıştır valla 5 yıllık birlikteyim onla 2 buçuk yıldır hatta 3 oluyor galıba nişanlıyım.çektırmediği eziyet kalmadı bana
görücü usulu mu kaldi kizim artik
bişey olmaz hayatım illa çıkar biribana gelenleri sana gönddereyim mi istek üzerine dünür-görücü gönderilirrrrrr!!
Ayyyy kızlar ne erkeni yahu 26 yaşındayim beebütün arkadaşlarim evli mutlu ve çocuklu bi bn böyle kaldım böhü
kiz bizim orlarda "durdu durdu turnayi gözünden vurdu " derlergec evlenip cok iyi biriyle evlenenlere
evde kaldim diyo yaa sen ck yasa e mi pofuhic gülcegim yoktu benim
bende bekliyim bari
Kendimi o yolda hızla ilerleyen bi kaplumbağa gibi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?