- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
hemennçok mersiiiii şekerim bi kaçını paket yaptır bana yolla haaa kurdele de tak emi
ya çıktığım zaman uzatmam hemen ailemle tanıştırım bi nevi mantık evliliği gibi olur yanine demek istedin güzelim
bende bekliyim bari
kiz artik evde kalma da kalmadi kimalum egitim kariyer caginda olduugmuz icin laf meclisten disari kart gelin daha makbul oluyo /COLOR]
kızz geçen ay beni isteyen biri vardı mühendis 3 katlı villası 2 mercedesi var mış adamın onu yolluyorum
Ayyy hiç üstüme alınmıyorumhem diyet hem spor yapıyorum gayet çıtırım
Ayyy yok o çok havalıdr hiç çekememhemennmavi kurdela takıyorum üstüne
ya çıktığım zaman uzatmam hemen ailemle tanıştırım bi nevi mantık evliliği gibi olur yani
kızz geçen ay beni isteyen biri vardı mühendis 3 katlı villası 2 mercedesi var mış adamın onu yolluyorum
cok parasi olan adam sevmiyorum benazcik culsuz olcak odun olcak hödük olcak sacli sakalli olcak tam sevdicegimi anlattim gerci culsuz degil kendisi ama geri kalan her sey tutuyo
ahaha bakalım benimki neyin nesi neyin fesi olcak kuzumcok parasi olan adam sevmiyorum benazcik culsuz olcak odun olcak hödük olcak sacli sakalli olcak tam sevdicegimi anlattim gerci culsuz degil kendisi ama geri kalan her sey tutuyo
Ayyy yok o çok havalıdr hiç çekemem
Erkeklerden bazen nefret edyrm ya :)
ahaha bakalım benimki neyin nesi neyin fesi olcak kuzum
doktorr adayı vardı antikacıda karşılaştıydık onu gönderiyimay utandım ha bütün herşeyimi döküyorum
seninki brad pitt benimki tom cruise yada james bondahaha bende erkek begenmeme huyu var bide heeherkesin sevgilisine laf ederim yok orasi söyle burasi böyle sanki benimki cok bred pit
Bn en iyisi evde kalmaya devam edeyim
seninki brad pitt benimki tom cruise yada james bondşaka maka ikiside fena halde yaşlandı hele jamesss
vardır canım bundada bir hayır
olsun ben yavuklumu öyle seviyorumesmer olsun benim olsun sarisin sevmiyim ben
kızım sarışınlar beni çekiyooooo
beni de itiyianneme cekmiism ben
benim anamda sevmezbende gel gel sarışınım gelll, gel sana aşığım gellll diye şarkı söylerim en sonunda oğlanın biri duycak o olcak
sonra dilvin e neden görücü geliyo
hepte kumral yada esmer gelirsokakta bağırmam kız evde bağırırım dışarda baya resmiyimdir gerçekten hele erkeklerle konuşunca buda onları çekiyo galiba
aferin aferin pas verme
aramizda 1000 tanecik fark var az kalmiskuzu ben çıkıyorum dişim başladı yineip atlayayım 300 yaptıydım en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?