kızlar kendimi kilo almış hissediyorum:18::18::18:
kızlar kendimi kilo almış hissediyorum:18::18::18:
Off kızlar reglim yaklaştı kendimi çok gergin ve huzursuz hissediyorum(((
neden kiiizzz:26:
bebeğim ya sanki kilo verdikçe kendimi kilolu görmeye başladım gibi geliyor. sizde de oluyor mu?
kizllaaar, nisan in 15. inde ölcüm almisim araniza katildigim gün yani :) tam 71.2 kiloymusum o zaman, cuma günü ise 66.2 yi görmüstüm tartida tam 1 ayda 5 kilo gitmis ya,ve ben o halimi nedense hatirlamiyorum iyi bisey mi ya hatirlamamak ki 2 nisanda baslmistim diyete ve tam 74.2 ydim
hatırlama zaten boşver hatırlayıp ne yapacan
günün ilk besinini şuanda alıyorum biraz pul biberli yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği
nasil yaa kahvalti ögle yemegiiin? :26:
canım bugün öğlede uyandım sonra hep uzandım öyle sonra duş aldım falan bu saat oldu
hii anladim canim :) ben canim bisey yemek istemeyince 1 bardak süt iciyorum bazen ögün yerine :)
canım ben illa birşeyler atıştırmak istiyorum sürekli kan düşüklüğünden dolayı.o yüzden sık sık yiyorum ama az kalorili yiyorum.sütü hemen su gibi içtiğim için hemen bitiyor ve çok atıştırmak istşyorum .sütü ben tatlandırıcı ile tarçınla tatlı niyetine içiyorum .öğün olarak kalorisi az olanlardan bol bol tüketiyorum.keşke dayanabilsem ama izin vermiyor vücudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?