11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kizlar aksam yemegim, 1 kase zeytinyagli fasulye (patatesli), 1 kase yogurt (icinde 1 cay kasigi hardal vardi) :)

ben hiç hardal yemedim ama iğreniyorum nedense ondan

bende 2 haşlanmış yumurta yedim sonra da evi sildim süpürdüm

ben günde 2 yumurta yiycem yataktan kalkamam heralde dokunuyo bana fazla protein tek olarak ben de sevmiyorum canim hardali ancak 1 cay kasigi yogurdun icine koyunca iste :)

bir saat yurudum geldim ama hafif tempoda.

çağla sanmıyorum canım.bir başla sen erken yasta daha hızlı kilo verirsin

Kizlar ben nie bu aralar diyete baslayamiomay buyume fazinda oldugu icin olabilirmi acaba?

bende bi dönem öyleydim, kesin karar vermemekle alakali canim o. bende bi ara basliycam diyip diyip erteledim oysa bi baslasan birakamiyorsun zaten :) bak yarin tarti günü yarindan itibaren bizle basla derim ben

Selam kızlar
Tüm gün yediklerimi yaziim:
Sabah: dışlarda kahvaltıya gittiğimiz için kahvaltımı braz fazla kaçırdım normale göre:) 2tane yuvarlak ekmek elimi yumruk yapınca o boyutlarda yani:) Menemen,1dilim peynir,domates,salatalık,salam,haşlanmış yumurta,bal,4bardak çay
Üzerine yarımsaat yürüyüş:)
Sabah çok kaçırdığım için öğle 6 tane erik
Akşam da 1buçuk kase nesfit Light sütle

bence çok güzel bi liste hiçte fazla değil hatta yoğurt salata bile yesen olurmuş

Youtube'da yokmu tatlım? Plates mi yapcan? Oley oley herkes plates yapsın çok güzel çok eğlenceli en sevdiiiiim

canim ileri seviye videolari var ya ben ilk bölümünden baslamak istiyorum yavas yavas :26: en azindan plates yapayim diyorum cardio agir gelmeye basladi bana kaslarim eriycek diye korkuyorum fazla efordan

canim ileri seviye videolari var ya ben ilk bölümünden baslamak istiyorum yavas yavas :26: en azindan plates yapayim diyorum cardio agir gelmeye basladi bana kaslarim eriycek diye korkuyorum fazla efordan

Vardır mutlaka Ebru şallı plates 1.ölüm yazsan ilk bölümler çıkar tatlım kesinlikle platesi tavsiye ederim çok fena sıkılaşıyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…