- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
kizlar aksam yemegim, 1 kase zeytinyagli fasulye (patatesli), 1 kase yogurt (icinde 1 cay kasigi hardal vardi) :)
ben hiç hardal yemedim ama iğreniyorum nedense ondan
bende 2 haşlanmış yumurta yedim sonra da evi sildim süpürdüm
ben günde 2 yumurta yiycem yataktan kalkamam heraldedokunuyo bana fazla protein tek olarak ben de sevmiyorum canim hardali ancak 1 cay kasigi yogurdun icine koyunca iste :)
tadını bile bilmiyorum
bazi seylerin tadini bilmemek daha iyio degil de bugun neden hic kimse yok
pazar ya bugün geziyorlar hepsi dışardadır şimdi.senle ben kaldık evde
Kizlar ben nie bu aralar diyete baslayamiomay buyume fazinda oldugu icin olabilirmi acaba?
şimdi 1 tane algida max duo 90 kalori
bir tane de coco pops 60 kalori yedim
Selam kızlar
Tüm gün yediklerimi yaziim:
Sabah: dışlarda kahvaltıya gittiğimiz için kahvaltımı braz fazla kaçırdım normale göre:) 2tane yuvarlak ekmek elimi yumruk yapınca o boyutlarda yani:) Menemen,1dilim peynir,domates,salatalık,salam,haşlanmış yumurta,bal,4bardak çay
Üzerine yarımsaat yürüyüş:)
Sabah çok kaçırdığım için öğle 6 tane erik
Akşam da 1buçuk kase nesfit Light sütle
bence çok güzel bi liste hiçte fazla değil hatta yoğurt salata bile yesen olurmuş
kizlar ebru sallinin ilk bölümden itibaren tv de verdigi plates videolarini ariyorum nerden bulabilirm?
Youtube'da yokmu tatlım? Plates mi yapcan? Oley oleyherkes plates yapsın çok güzel çok eğlenceli en sevdiiiiim
canim ileri seviye videolari var ya ben ilk bölümünden baslamak istiyorum yavas yavas :26: en azindan plates yapayim diyorum cardio agir gelmeye basladi bana kaslarim eriycek diye korkuyorum fazla efordan
Vardır mutlaka Ebru şallı plates 1.ölüm yazsan ilk bölümler çıkar tatlım kesinlikle platesi tavsiye ederim çok fena sıkılaşıyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?