11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

yok yazdim canim tee 3. sezon cikiyo onlarda 45 dakikadan basliyo videolar ve ileri seviye hareketler var

Hmm olabilir baktım şimdide 2010 yılının videoları fln da var ama ben bu sene başladım platese ilk üstelik Ebru şallıyla yapmaya başladım aletleri edindim başladım pek zorlanmadım yaptıkça da alıştım sonra spor salonuna yazıldım platese oraya gideliden ebruyla yapmıom ama ilk onla başlamıştım zorlanmamıştım sende denesen belki yaparsın tatlım, süre olarak diyorsan ztn 45dk oluyo hepsi de daha az yapınca fayda etmez daha fazlası da zararlı demişti spordaki hocamız. Yada Ebru şalının ilk seviye cd yada videoları da olması lazım diye biliyorum ama bende bi bakiim bişey bulabilirsem paylaşırım tatlım seinle

haftada kac gün yapiyorsun canim? 2008 yilinda 50 dk lik bi videosu var o mu ki baslangic?

haftada kac gün yapiyorsun canim? 2008 yilinda 50 dk lik bi videosu var o mu ki baslangic?

Hem evet kalp kalbe karşı tam bende onu dedmiştim haftada 2gün gidiyorum ben spor salonunda platese ama ekstra bazen 3.gün de kendim evde ebruyla yapıom ama yapamazsam da çok kasımıom, haftanın 2günü ama hiç aksatmadan gidiyorum tatlım
Ben çok farkettim sıkılaştığımı mesela kışın 38 beden bi eteğim vardı içine giremiodum şimdi onu giyebiliyorum:) diyetinde faydası var tabiki ama:)

o zaman bende haftada 2 gün yapsam yeterli olur heralde ilk etapta diger 3 gün okula gidip geliyorum yürüyerek zaten :) kalan 2 günde ip atlarim oh miss

tesekkür ederim insallah ya

kızlar dün giremedim çünkü moralim çok pis yerlerdeydi.....
ailece parka gittik güzel bi çay, kahve ohh mis gibi hava diyemiyorum sadece ailemle geçirdiğim güzel zaman ve oyunlar güzeldi
neyse eve geldim hep ders çalıştım geç yattım gözümü açamıyodum ondan giremedim şimdide saçımdaki maskeyi yıkadım yatıcam tatilmiş bugün hep ders çalışıcm ve spor yapıcam evden burnumu çıkarmıycam inşallah kalkınca size kilo bildirimi yapıcam olmuyo böyle tekrar bismillah diyip başlıyorum bildirimlere diyete değil çünkü diyetten bıktım yavaş yavaş veriyim ama verdiklerim garanti olsun dolabıma şimdiki kilom ve hedef kilom acıkınca ne yapabilrim hareket örnekleri metabolizma hızlandırı bitki çaylar vs. vs. yazdım güzelce ve gözümün önüne astım durmak yok yola devam gençlik

günaydın şekerlerim..

73,6 :)) ama bugünden sonra dua edin hayırlısı ile tedavime başlıyım ve hamile kalayım :))

yapacağım iğneler direk hormon iğneleri artık kilo verebilir miyim veremezmiyim allah bilir...

Içini ferah tut cnm sen,kafana takma,rAbbim büyüktür

Içini ferah tut cnm sen,kafana takma,rAbbim büyüktür

Saolasın canım teşekkürler... valla kafamda rahat deil.. sabaha kadar rüyalar gördüm.. doktora gidiyorum diyoki göğsünde kist var önce onu temizlememiz lazım.. allahım diyorum yeter ya daha çıkacak başka bişey olmasın...sonra onu hallediyorum bu sefer evrakları evde unutmuşum güya eve git gel diyolar diyorum işe geç kaldım eve gidip gelsem birsürü zaman kaybı fln böyle uykumu uyudum yoksa ızdırapmı çektim allah bilir

secim konusmasi yapmis kiz resmen ya

enneeem ne güzel bi gün o zaman bugun insallah hamile kalirsin canim, inan kendi cocugum olcakmis gibi sevinicem o zaman Allah büyük, en hayirlisini vericektir senin icin

günaydınlar

mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine idenimize hayırlısıyla bebek ver yarabbimmmm (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…