11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

hey Allah im ben kesinlikle bisey yemiyorum sevdicegin yaninda sinir oluyo yani yemek disinda tabi abur cubur hayattaaa

Ya kızlar düğüne kalmış 3 ay. Ne kendime göre yorumlayabilirim diyeti ne de kaçamk yapabilirim. 11 kilo daha vermem lazım bu 3 ayda. Nasıl panik halindeyim anlatamam size.

secim konusmasi yapmis kiz resmen ya

ben misir gevregi düsmaniyim hic tavsiye etmem o sacma seyi yiyip ac kalmani

evet kızlar ben geldim ve o ilaçların yüzünden 2 kilo almışım tartıyı kırasım geldi yeminle yaa hayır o kadar dikkat ettim bozmadım düzenimi hastayım diye o ağrıya ragmen sporumuda yaptım off
kilo bildirimimi yapıyorum 53.0 :2:

Ya kızlar düğüne kalmış 3 ay. Ne kendime göre yorumlayabilirim diyeti ne de kaçamk yapabilirim. 11 kilo daha vermem lazım bu 3 ayda. Nasıl panik halindeyim anlatamam size.

canim sakin sakin dikkat ederk bak diyet yaparak demiyorum her seyden yiyerek zaten verirsin o 11 kiloyu 3 aydaa

bisey olmaz caniimm haftaya hic biseyin kalmazz

bisey olmaz caniimm haftaya hic biseyin kalmazz

ilaçları bıraktım zaten attım bi kenara babamla annemin yanına oturdum kollarımı birleştirerek babam diyoki kızım takma kafana ödem toplamışsındır bi kaç güne normal haline dönersin dedi yaa 2 kiloo nasıl yanii yaaa diyorum gözlerimi börtleterek annem tamam sana ceza o 2 kiloyu verene kadar 2 saat dışarda basket oynucaksın dedi eve gelincede atladığın ipin 2 katını atla dedi güleyim mi ağlayım mı bilemedim
geçen gün mağazada bişey verdi babam dene bakayım diye 38 beden medium resmen içinde oynadım adam baka kaldı annem aferin benim kızıma diyo

evde nasıl komşuları rahatsız etmeden ip atlıyorsunuz onu bir anlasam

aşke bizim ev baya bi geniş ve parkeler sert ama ben tedbirimi alıyorum yinede halının üzerinde istediğim hızda parmak uçlarıma basarak elimde ip var gibi atlıyorum ama parmak uçlarıma basarak

saol canım :) diplerdeyim

Allah' ım yüce rabbim sen idencan ablamıza öyle bir bebek nasip etki hem dünyalar tatlısıııı nur topu gibii görenlerin maşallah tebarek Allah diyeceği, hayırlı bir evlat nasip eyle doğduktan sonra öyle bir kilo versin ki manken gibi çıtır mı çıtır olsun bizim idencan ablamız kocasının prensesiiiii bebeğinin mis kokulu biricik annesiii

kızlar benim alışveriş yapmam lazım trendyol vipdükkan defacto collezione gibi web sitesinden alışveriş yapabileceğim bi site var mı aklınızdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…