İşte 2. evredeyim meyve toptan yasak. Hiç kaçamak yapmamam gerekiyor. 3. evrede meyve giriyor diyete ama yine kiraz, muz ve üzüm yasak
nişanlımla olacağım perşembe-cuma.inşallah onun yanında abartmam. gerçi diyete başlıyorum dedim ona bugün için.daha önceden beri yaptığımı bilmiyor. nasıl derdim ona 70-68 kiloya çıktığımıama şimdi bari 64-63 üm diyebilirim azcık biraz kilomu aşağı çekerek
Kızlar bende bugün üye oldum ve bugün diyete başladım hedefim 10 kg:) koşu bantı bitki çayı ve speyscel k yiyeceğim diyet listem falan yok
Kızlar bende bugün üye oldum ve bugün diyete başladım hedefim 10 kg:) koşu bantı bitki çayı ve speyscel k yiyeceğim diyet listem falan yok
secim konusmasi yapmis kiz resmen ya
ben misir gevregi düsmaniyim hic tavsiye etmem o sacma seyi yiyip ac kalmani
Ya kızlar düğüne kalmış 3 ay. Ne kendime göre yorumlayabilirim diyeti ne de kaçamk yapabilirim. 11 kilo daha vermem lazım bu 3 ayda. Nasıl panik halindeyim anlatamam size.
evet kızlar ben geldim ve o ilaçların yüzünden 2 kilo almışım tartıyı kırasım geldi yeminle yaa hayır o kadar dikkat ettim bozmadım düzenimi hastayım diye o ağrıya ragmen sporumuda yaptım off
kilo bildirimimi yapıyorum 53.0:2:
bisey olmaz caniimm haftaya hic biseyin kalmazz
saol canım :) diplerdeyim
evde nasıl komşuları rahatsız etmeden ip atlıyorsunuz onu bir anlasam
saol canım :) diplerdeyim
kızlar benim alışveriş yapmam lazım trendyol vipdükkan defacto collezione gibi web sitesinden alışveriş yapabileceğim bi site var mı aklınızdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?