11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Ama bu haksızlık Yapmayın özendirmeyin. Diyorum ya hep açlıktan değil özenmekten zor tutuyorum kendimi. Karbınhidrat yasak patates yiyemiyorum 1 nisandan beri patates görünce kendimden geçiyorum :)
bence meyve olarak çilek ya da kiraz yesen arada çok da fark etmez gibime geliyor

sağol bebeğim de normalde 500-600 arası vermem gerekiyordu.çok da yemedim üstelik 400 gr vermişim ama reglyim ondandır ama bitmeme de 1-2 gün var acaba regl şişliği bittiği güne kadar devam ediyormu

ben bittikten 1 2 gün daha devam ediyo diye biliyorum

Ama bu haksızlık Yapmayın özendirmeyin. Diyorum ya hep açlıktan değil özenmekten zor tutuyorum kendimi. Karbınhidrat yasak patates yiyemiyorum 1 nisandan beri patates görünce kendimden geçiyorum :)

AAA ben de patates yemiyorum ama canımda istemiyor doğrusu. Burcu şimdi kuru meyve de mi yasak, kuru kayısı filan? Sen hiç şekerli bir şey yemiyor musun o zaman? Zormuş ya.

eski halini görmüştüm şimdi de yeni halini merak ediyorum bi resim daha koysan ya buraya.ya da özelime

ben bittikten 1 2 gün daha devam ediyo diye biliyorum
nişanlımla olacağım perşembe-cuma.inşallah onun yanında abartmam. gerçi diyete başlıyorum dedim ona bugün için.daha önceden beri yaptığımı bilmiyor. nasıl derdim ona 70-68 kiloya çıktığımı ama şimdi bari 64-63 üm diyebilirim azcık biraz kilomu aşağı çekerek

kiz bence sen onu kendine göre yorumla biraz ya cünkü sonra karbonhidrat almaya baslayinca vucut kilo almaya baslayabilir ve meyve icinde gecerli bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…