tatlim onlari yasina göre olanlarla bak yoksa tabi 48,7 cikarben yasimi girince mesela bana 60 kg diyo ideal kilo
baloncan yaşım küçük mü benim anlamadım
EYLÜLMÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ.....
eylüle kadar meyve yokmu ....
yaşınıda yaz ona göre hesapla dio :)
yazmıştık ama :119:
benimki bana mesaj vermeye çalışıyor galiba daha tam zayıf değilsin diye
biz zaman nerelere gidek cheesepuff
Yok3 ay kaldı. 3 ay daha dişimi sıkcam. Sonra normale döncem. Bunca yıl yedikten sonra toplam 5 ay sabretcez artık napalım.
yaptığı teste göre kendisinin 20 kilo vermesi lazım ama ahahha
ilahi adalet iste onlarin fazlaliklari olabiliyr ama bizimki kabul edilemiyor
ya kuzum ne biçim adalet o oyle ben bir kilo alınca farkediyor kendisinin farketmesi için en az 10kilo alması lazım yemişim adaleti
burcuuu eriklerde çıktı kütür kütür
harika caniimmm
bence meyve olarak çilek ya da kiraz yesen arada çok da fark etmez gibime geliyorAma bu haksızlıkYapmayın özendirmeyin. Diyorum ya hep açlıktan değil özenmekten zor tutuyorum kendimi. Karbınhidrat yasak patates yiyemiyorum 1 nisandan beri patates görünce kendimden geçiyorum :)
sağol bebeğim de normalde 500-600 arası vermem gerekiyordu.çok da yemedim üstelik 400 gr vermişim ama reglyim ondandır ama bitmeme de 1-2 gün var acaba regl şişliği bittiği güne kadar devam ediyormu
Ama bu haksızlıkYapmayın özendirmeyin. Diyorum ya hep açlıktan değil özenmekten zor tutuyorum kendimi. Karbınhidrat yasak patates yiyemiyorum 1 nisandan beri patates görünce kendimden geçiyorum :)
Ama bu haksızlıkYapmayın özendirmeyin. Diyorum ya hep açlıktan değil özenmekten zor tutuyorum kendimi. Karbınhidrat yasak patates yiyemiyorum 1 nisandan beri patates görünce kendimden geçiyorum :)
bence meyve olarak çilek ya da kiraz yesen arada çok da fark etmez gibime geliyor
eski halini görmüştüm şimdi de yeni halini merak ediyorum bi resim daha koysan ya buraya.ya da özelime
nişanlımla olacağım perşembe-cuma.inşallah onun yanında abartmam. gerçi diyete başlıyorum dedim ona bugün için.daha önceden beri yaptığımı bilmiyor. nasıl derdim ona 70-68 kiloya çıktığımıben bittikten 1 2 gün daha devam ediyo diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?