- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
kız balonnn sen neler yapıyon bakimm
kan grubu diyeti yapıyom deyip yağ mı aldırıyon sen bakimm
Günaydın kızlar.
Hafta sonu misafirlerim vardı, ailecek toplanıp geldiler Bursa'dan bizimkiler. Annem hala burda. Devamlı söylenip duruyo hastalancakmışım ıvır zıvır. Anoreksiya olcaksın dedi yaa :) Anne dedim 70 kilo anoreksiya olursam tıp tarihine geçerim :)
Neyse hafta sonu bozmadım diyeti. Sadece uffacık bir dilim kavunu unutkanlıkla yedim yaaAma annem bana diyeti bozdurmaya kararlı gözüküyor bakalım sonumuz ne olacak.
Sabah kaffaltıda 1 bardak süt içtim o kadar. Bi de tartıldım evden çıkmadan 65.1 çıktım
enneeem ne güzel bi gün o zaman buguninsallah hamile kalirsin canim, inan kendi cocugum olcakmis gibi sevinicem o zaman Allah büyük, en hayirlisini vericektir senin icin
günaydınlar
mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine idenimize hayırlısıyla bebek ver yarabbimmmm (amin)
Ayyyy inşallah ya çok güzel bi bebişin olur tatlım inşallah dua edicem çokgünaydın şekerlerim..
73,6 :)) ama bugünden sonra dua edin hayırlısı ile tedavime başlıyım ve hamile kalayım :))
yapacağım iğneler direk hormon iğneleri artık kilo verebilir miyim veremezmiyim allah bilir...
Süpersin tatlım :)kilo bildirimim
cuma:66.2
güncel:65.3fark:-900 hafta sonu ac mi gezdim naptim ya ben
Günaydın kızlar.
Hafta sonu misafirlerim vardı, ailecek toplanıp geldiler Bursa'dan bizimkiler. Annem hala burda. Devamlı söylenip duruyo hastalancakmışım ıvır zıvır. Anoreksiya olcaksın dedi yaa :) Anne dedim 70 kilo anoreksiya olursam tıp tarihine geçerim :)
Neyse hafta sonu bozmadım diyeti. Sadece uffacık bir dilim kavunu unutkanlıkla yedim yaaAma annem bana diyeti bozdurmaya kararlı gözüküyor bakalım sonumuz ne olacak.
Sabah kaffaltıda 1 bardak süt içtim o kadar. Bi de tartıldım evden çıkmadan 65.1 çıktım
kiz ben her gün kavun yiyorum nolcakki kavundan :26:
Ya ben Dukan diyetindeyim ya meyve yiyemiyorum maalesef. Eylül başından itibaren yiycem inşallah.
Kızlar ben bugün kilobildirimi yapmıyorum cumaya yapıcam inşallah:82:
Süpersin tatlım :)
Ya ben Dukan diyetindeyim ya meyve yiyemiyorum maalesef. Eylül başından itibaren yiycem inşallah.
bıktım kaç haftadır artı çıkmaktan :85:
bıktım kaç haftadır artı çıkmaktan :85:
bugün benimde reglimin 3. günü :)) üzülme kuzum kilon gayet iyi cuma günü eksi çıkacaksın inşallahh
Of polenler var diye spora da çıkamıyorum bu akşam deniycem bakalım tekrar çıkmayı. 50 direnç herhalde takıldık kaldık. Kızlar haftasonu erkek arkadaşım nette bişi hesapladı benim ideal kilom 48,7miş çüş artık diyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?