11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Günaydın kızlar.
Hafta sonu misafirlerim vardı, ailecek toplanıp geldiler Bursa'dan bizimkiler. Annem hala burda. Devamlı söylenip duruyo hastalancakmışım ıvır zıvır. Anoreksiya olcaksın dedi yaa :) Anne dedim 70 kilo anoreksiya olursam tıp tarihine geçerim :)

Neyse hafta sonu bozmadım diyeti. Sadece uffacık bir dilim kavunu unutkanlıkla yedim yaa Ama annem bana diyeti bozdurmaya kararlı gözüküyor bakalım sonumuz ne olacak.

Sabah kaffaltıda 1 bardak süt içtim o kadar. Bi de tartıldım evden çıkmadan 65.1 çıktım

kiz ben her gün kavun yiyorum nolcakki kavundan :26:

harika bi kahvakti hazirladim simdi 1 haslanmis yumurta, azcik kasar, 1 sogan ve 1 biber (tost makinasinda pistiler), 1 adet kirmizi közlenmis biber ve 2 tatli kasigi kadar patlican közlemesi ve 50 gram kavun

Ayyyy inşallah ya çok güzel bi bebişin olur tatlım inşallah dua edicem çok
kilo bildirimim
cuma:66.2
güncel:65.3 fark:-900 hafta sonu ac mi gezdim naptim ya ben
Süpersin tatlım :)

Bu anneler çok komik oluyo bende de var bi tane 65 kiloya çok zayıfsın yeter artık diyo ama napcan anne yüreği işte

bugün benimde reglimin 3. günü :)) üzülme kuzum kilon gayet iyi cuma günü eksi çıkacaksın inşallahh

Of polenler var diye spora da çıkamıyorum bu akşam deniycem bakalım tekrar çıkmayı. 50 direnç herhalde takıldık kaldık. Kızlar haftasonu erkek arkadaşım nette bişi hesapladı benim ideal kilom 48,7miş çüş artık diyorum ya

tatlim onlari yasina göre olanlarla bak yoksa tabi 48,7 cikar ben yasimi girince mesela bana 60 kg diyo ideal kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…