- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
sağol hayatım valla dünden beri sinir oldum istediğim gibi bişey bulamadım :18:modagram var mesela
benim kadar değil3 haftadır yerimde sayıyorum idenişko artık bu cuma yüzüm gülsün
Allah' ım yüce rabbim sen idencan ablamıza öyle bir bebek nasip etki hem dünyalar tatlısıııı nur topu gibii görenlerin maşallah tebarek Allah diyeceği, hayırlı bir evlat nasip eyle doğduktan sonra öyle bir kilo versin ki manken gibi çıtır mı çıtır olsun bizim idencan ablamız kocasının prensesiiiii bebeğinin mis kokulu biricik annesiii
amin canım inşallah verirsin kilocukları...
amaniiinnn gidip bidaha tartılıyım ben bu göz yaşlarımın ağırlığıda düşsün :) yavrum allah amin diyen dillerinize dert vermesin... allah hepiciğinizden razı olsun .. inşallah o günleride görürüz canım
amaniiinnn gidip bidaha tartılıyım ben bu göz yaşlarımın ağırlığıda düşsün :) yavrum allah amin diyen dillerinize dert vermesin... allah hepiciğinizden razı olsun .. inşallah o günleride görürüz canım
sen niye bildirim yapmiyosun seker :)
sağol pofucum vermem lazım bol bol en kısa zamanda.pazartesiye inşallah 63 ü görürüm
Kizzz veremiyom veremiyom derken maşallah hepimizi solladın
sağol hayatım valla dünden beri sinir oldum istediğim gibi bişey bulamadım :18:
Kizzz veremiyom veremiyom derken maşallah hepimizi solladın
burcuzz kalk kiz halay cekelim:13:
Halay çekelim de az daha kilo verelim :) Şu an kilo vermeye programlanmış durumdayım. Ne söylense kafa buna çalışıyo
inşallah hepimiz birden bi veririz tam veririz kuzucum
Ya regl oldm tatlım şimdi tartılsam fazla çıkcam moral bozcam hemde bu ara fena gaza gelmiş durumdayım moral bozuk motivem bozulmasın diye cumaya inşallah tartılıcağımmmmm
Halay çekelim de az daha kilo verelim :) Şu an kilo vermeye programlanmış durumdayım. Ne söylense kafa buna çalışıyo
sağol canım bakıyorum valla halalimango
trendyol
vip dükkan
markafoni
morhipo
daybuyday
clubboon
zizigo
stilgiyim
stilsos
modalisa
reymoda(çanta için)
mango
enmoda
bildiğim bunlar canım
kız kısmıyız narin olalım dimi amaInşallah canım,hoş zaten vermek de zorundayız :)
ben henüz gençim ve durumum hiç iyi değil kilo anlamında diyetisyene de gittim fakat sadece 1 kere bana liste verdi ve yolladı o kadar işe yaramadı zayıflayan varsa önerilerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?