11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kan ilacı da kullanmak istemiyorum. bnim kuzenim çok zayıftı .kansızdı kan ilaçları verdi ona doktor çok kilo aldı.kullanmak da istemem.hem çok kişi tanıyorum kan ilaçları kullanıp duruyorlar 1 sene 2 sene...ama yine kansızlıkları var

canim biraz tipik olucak ama pekmez tüketmeni öneririm, birde duydugum kadariyla dalak cok iyi geliyormus yiyebiliyorsan onu da ye derim

Ayyy kızlar iki kaşık kadar enginar yedim ama sanki aşırı yemek yemişim gibi hissediyorum

Kızlar çok sıcak. Baygınlık geçirmek üzereyim. Öğlen tavuk ızgara yedim. Yanında azcık ayran içtim. Az sonra da çilekli yoğurdumu yiycem.

kizlar saat 5 te aksam yemegimi yiyip günü kapatmis bulunuyorum
1 kase yogurdun icine, cubuk makarna karistirdim ve 2 tane ceviz kirdim icine yedim 1 aydir ilk makarnam yagsiz ve tuzsuzdu

Son düzenleme:
kızlar saat 5 te yemeğimi yedim annemin canı epeyden beri pişi istiyomuş yaptı bi patatesli bi peynirli annem küçük yapar zaten ikisinden de yarım dilim aldım 1 küçük tabak yoğurt çorbamı içtim ve salata yedim 1 saat mutfağı toplamakla uğraştım ders çalışmaya oturdum ki annem dışarı çık biraz hava al bayılcan şimdi diyo 500 ip atladım ama yerimde duramıyorum ben ya bide bu oluştu bende böyle hani insan sıkışır yerinde duramazz ya bende de öyle oldu bu iyi bişey mi ? ben dışarı çıkıp hava alayım birazda top oynayayım ki kalorileri yakayım

adam akilli yemek yiyon artik da ondan

yine hakliyiz yaa

dışarı çıkmaya üşeniyorum kanka sırf evde kalabilmek için saç rengimi açtım anne yine hazırlan çık diyo niyeyse böyle içim kıpır kıpır değil 1 haftadırrrrrrrrrr eneeee benim fotokopi çektirmem lazım sorularıı çalışma kağıtlarını kız unuttuydum ben neyse ben çıkıyım fotokopi çektirip geleyim

saskin yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…