- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
caım benim kanım düşük .eksik almasam da sürekli tatlı ister canım.
hadi ya gecmis olsun canim, sen kan ilaci kullaniyor musun?
kan ilacı da kullanmak istemiyorum. bnim kuzenim çok zayıftı .kansızdı kan ilaçları verdi ona doktor çok kilo aldı.kullanmak da istemem.hem çok kişi tanıyorum kan ilaçları kullanıp duruyorlar 1 sene 2 sene...ama yine kansızlıkları var
canim biraz tipik olucak ama pekmez tüketmeni öneririm, birde duydugum kadariyla dalak cok iyi geliyormus yiyebiliyorsan onu da ye derim
Kızlar çok sıcak. Baygınlık geçirmek üzereyim. Öğlen tavuk ızgara yedim. Yanında azcık ayran içtim. Az sonra da çilekli yoğurdumu yiycem.
kızlar saat 5 te yemeğimi yedim annemin canı epeyden beri pişi istiyomuş yaptı bi patatesli bi peynirli annem küçük yapar zaten ikisinden de yarım dilim aldım 1 küçük tabak yoğurt çorbamı içtim ve salata yedim 1 saat mutfağı toplamakla uğraştım ders çalışmaya oturdum ki annem dışarı çık biraz hava al bayılcan şimdi diyo500 ip atladım ama yerimde duramıyorum ben ya bide bu oluştu bende böyle hani insan sıkışır yerinde duramazz ya bende de öyle oldu bu iyi bişey mi ? ben dışarı çıkıp hava alayım birazda top oynayayım ki kalorileri yakayım
adam akilli yemek yiyon artik da ondan
yine hakliyiz yaa
dışarı çıkmaya üşeniyorum kankasırf evde kalabilmek için saç rengimi açtım anne yine hazırlan çık diyo niyeyse böyle içim kıpır kıpır değil 1 haftadırrrrrrrrrr eneeee benim fotokopi çektirmem lazım sorularıı çalışma kağıtlarını kız unuttuydum ben neyse ben çıkıyım fotokopi çektirip geleyim
saskin yaaaaa
iyi yapmissin
Akşam yemeğim:1tatlı kaşığı zeytinyağı ile pişirdiğim taze fasülye kocaman bir tabak, yanındaki kocaman kase cacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?