merhaba arkadaşlar...
hastaneden 10 da geldim mailler telefonlar derken şimdi baktım bayılcam bi elma yiyim dedim 45 dk ya öğlen yemeğimi yerim... sonra tekrar hastaneye gidicem raporumu ve iğnelerimi almaya kısmetse başlıyoruz aşılamaya...dualarınızla canlarım
sizler nasılsınızz??
bizimkiler o zaman yediler kızım napim1 gram zeytinyagi 9 kaloridiyerek azcik morelini bozayim vee aferin dilvin sanaaa yatmadan önce yenen dondurma ne! hayir ye yeme demiyorum ama neden yatmadan önce yeniyo
Buna katılmıyorum. Kaloriyi nereden aldığınız önemli bence. Zeytin yağı ve tereyağı olmazsa olmaz şeyler. 1 gram zeytinyağı 9 kalori ise azmış. BAZI VİTAMİNLER YAĞDA ÇÖZÜLÜR bunu unutmayın. Cevizde de çok kalori var 100 gr ceviz 600 kalori civarı, nedeni de içindeki omega yağ asitleri. 600kcallik ceviz mi yoksa 600kcalik 1 dilim pasta mı vücudunuza daha yararlı? Önemli olan kaloriyi bunların hangisinden aldığınız. haa gidip margarin yiyorsanız geçmiş olsun.
merhaba arkadaşlar...
hastaneden 10 da geldim mailler telefonlar derken şimdi baktım bayılcam bi elma yiyim dedim 45 dk ya öğlen yemeğimi yerim... sonra tekrar hastaneye gidicem raporumu ve iğnelerimi almaya kısmetse başlıyoruz aşılamaya...dualarınızla canlarım
sizler nasılsınızz??
hatuncuklar nrdesiniz bakiiimmm hııı :))
gözümden uyku akıyor canısı ama evdede işler cirit oynuyorrrben başlasam biticek ondan başlıyorum şimdi bitirip geleyim
kolay gelsin cnm :)bende ders çalşmaktan kafayıyemek üzreyim
canım o konuda yalnız değilsin ben artık sabahlıyorum neredeyse sergiye defileye elimizdekileri yetiştirmem lazım ve sınavımda yakın 2 diploma o kadar zormuş kiiiiondan pek kendimide veremiyorum sınavlara
ayyy valla bi diplomanın hakkından geldim de ikincisi kaldısaçlarım beyazladı stresten sanırım bugunbende sabahlıycam oooff ooofff reglde olmadım onunda stresi var
Buna katılmıyorum. Kaloriyi nereden aldığınız önemli bence. Zeytin yağı ve tereyağı olmazsa olmaz şeyler. 1 gram zeytinyağı 9 kalori ise azmış. BAZI VİTAMİNLER YAĞDA ÇÖZÜLÜR bunu unutmayın. Cevizde de çok kalori var 100 gr ceviz 600 kalori civarı, nedeni de içindeki omega yağ asitleri. 600kcallik ceviz mi yoksa 600kcalik 1 dilim pasta mı vücudunuza daha yararlı? Önemli olan kaloriyi bunların hangisinden aldığınız. haa gidip margarin yiyorsanız geçmiş olsun.
canim demek istedigim o degildi, bende zeytinyagina karsi degilim :) ben sadece kahvaltidakileri yemeyip yaga ekmek banmasina karsilik öyle bisey dedim :) yani ayni yere gelmis neredeyse anlamindaydi :)
Günaydın kızlarrrr,bugün bana sans dileyin ilk sınavıma giriyorumherkese güzel bi gün diliyorum görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?