11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Tatlım benim dualarımseninle herşey çok güzel olcak hayırlısıyla inşallah

1 gram zeytinyagi 9 kalori diyerek azcik morelini bozayim vee aferin dilvin sanaaa yatmadan önce yenen dondurma ne! hayir ye yeme demiyorum ama neden yatmadan önce yeniyo
bizimkiler o zaman yediler kızım napim ama yatmadanda ip atladım öyle yattım

valla pişman mıyım hayır çünkü 1 haftadır yiyorum dengeli olarak ve cildim düzeldi ki benim cildime herkes bebek gibi der buna rağmen düzeldi ve zaten 2 öğün yiyorum sabah kahvaltıda yedim bi dahakine dikkat ederim :)

Son düzenleme:

Ayak tabanında hangi organının hangi kısmına bağlı olduğunu gösteren tablo aşağıdadır resmi büyülterek bakabilirsiniz.

Ayak tabanında bedendeki organlara bağlı tüm sinirlerin burada sonlandığı gerçekten doğrudur.
Bu noktalara her baskı yaptığımızda organlarımız harekete geçer ve düzgün çalışır.
Herhangi bir organınızda sorununuz varsa o organınızı gösteren bölgeye masaj yada basınç uygularsanız o organı harekete geçirip iyileştirebilirsiniz..
Yinede en iyi çözüm yürümeye ve koşmaya devam etmektir....

Son düzenleme:

güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

kolay gelsin cnm :)bende ders çalşmaktan kafayıyemek üzreyim

canım o konuda yalnız değilsin ben artık sabahlıyorum neredeyse sergiye defileye elimizdekileri yetiştirmem lazım ve sınavımda yakın 2 diploma o kadar zormuş kiiii ondan pek kendimide veremiyorum sınavlara

canım o konuda yalnız değilsin ben artık sabahlıyorum neredeyse sergiye defileye elimizdekileri yetiştirmem lazım ve sınavımda yakın 2 diploma o kadar zormuş kiiii ondan pek kendimide veremiyorum sınavlara

ayyy valla bi diplomanın hakkından geldim de ikincisi kaldı saçlarım beyazladı stresten sanırım bugunbende sabahlıycam oooff ooofff reglde olmadım onunda stresi var

ayyy valla bi diplomanın hakkından geldim de ikincisi kaldı saçlarım beyazladı stresten sanırım bugunbende sabahlıycam oooff ooofff reglde olmadım onunda stresi var

bende olamadım daha aynı haldeyiz kuzum benimde kahkülümde 1 tane beyaz saç vvar

kizlar aksam yemegim, bir kaseden azicik fazla kabak corbasi(cok hafif cünkü 1 tencere corbaya 1 crba kasigi zeytinyagi koydum,süt ve 2 kasik un vardi toplamda) ve 3 parca karpuz

canim demek istedigim o degildi, bende zeytinyagina karsi degilim :) ben sadece kahvaltidakileri yemeyip yaga ekmek banmasina karsilik öyle bisey dedim :) yani ayni yere gelmis neredeyse anlamindaydi :)

canim demek istedigim o degildi, bende zeytinyagina karsi degilim :) ben sadece kahvaltidakileri yemeyip yaga ekmek banmasina karsilik öyle bisey dedim :) yani ayni yere gelmis neredeyse anlamindaydi :)

kuzucum kahvaltıda kahvaltılık değil pastanenin yarısı vardı bende bi güzel çıkardım zeytini öyle yani peynir kesmeye kahvaltı hazırlamaya vaktim yoktu bende zeytinyağına banıp yedim Akşam yemeğinde salata yoğurt ve taze fasülye kabak yemeği yedim biraz ondan biraz ondan saat 5 gibi

bol yağsız salata ve büyük kase yoğurt ve 2 haşlama yumurta

bugün hiç ekmek yemedim kızlar

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrr,bugün bana sans dileyin ilk sınavıma giriyorum herkese güzel bi gün diliyorum görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…