11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Yaz tatlım ya çok yediysem yarın az yersin paylaş hadiiiii

valla yazamam bebeğim bu günlük affedin beni elim varmıyor yazmaya. çok pişmanım çok.ya da şöyle söyleyeyim. sağlıksız olarak 3-4 dilim kadar beyaz ekmek yedim bir tane dondurma yedım bir tane coco star yedim ve k bar ın krakerlerinden yedim bir paket. bunları yemeseydim sorun yoktu aslında ha bir de 20 gr bal yedim. bunlar yememem gerekenler.

kızlar kocaman birr günaydııınnn herkezeeee
nasılsınızzz valla ben çokk enerjiğim
akşam yatmadan 1 saat önce biraz dondurma yedim
sabah kahvaltıda birbirinden kalorili bir sürü börek açma vs. vardı benim canım istemedi (beyne sinyal gönderiyorum gülebilirsiniz )
ben 50 gram kepekli ekmeği zeytin yağına batırdım yedim kızlar ya şimdiye kadar nasıl ben sevmemişim diyorum annem baka kaldı ve kahvemi içiyorum şimdi

Son düzenleme:

1 gram zeytinyagi 9 kalori diyerek azcik morelini bozayim vee aferin dilvin sanaaa yatmadan önce yenen dondurma ne! hayir ye yeme demiyorum ama neden yatmadan önce yeniyo

benim fazla kilom yok ama limonlu maden suyu bana aşırı kilo verdirmişti benm bi arkadaşımda istemeden kilo verdi limonlu maden suyuyla hala 2-3 hafta içsem iştahım kesilir.

salam mı kesinlikle yanlış salam ve sosis kilo vermenin en büyük düşmanları canım sakın derim..

Ben dukan diyeti yapıyorum tatlım bu diyette yağsız salam serbest, diyete başladığımdan beri hergün yiyorum ve kilo vermeme engel olcak bi etkisini görmedim ztn protein ağırlıklı yaptığım için salam sosis jambon tarzı yiyecekler serbest ama ben sadece salam yiyorum 1dilim salamda 15calori var günde 3tane yendiği düşünülürse 45 kalori bi kahvaltı için bence çok fazla değil tatlım:107:

1 gram zeytinyagi 9 kalori diyerek azcik morelini bozayim vee aferin dilvin sanaaa yatmadan önce yenen dondurma ne! hayir ye yeme demiyorum ama neden yatmadan önce yeniyo

Buna katılmıyorum. Kaloriyi nereden aldığınız önemli bence. Zeytin yağı ve tereyağı olmazsa olmaz şeyler. 1 gram zeytinyağı 9 kalori ise azmış. BAZI VİTAMİNLER YAĞDA ÇÖZÜLÜR bunu unutmayın. Cevizde de çok kalori var 100 gr ceviz 600 kalori civarı, nedeni de içindeki omega yağ asitleri. 600kcallik ceviz mi yoksa 600kcalik 1 dilim pasta mı vücudunuza daha yararlı? Önemli olan kaloriyi bunların hangisinden aldığınız. haa gidip margarin yiyorsanız geçmiş olsun.

Bu dediğine çok katılıyorum, Yağı nerden aldığımız aynen çok önemli oturup bol yağlı yumurta yemek mi daha faydalıdır haşlanmış yumurta yemek mi, yada ben köfte yapıyorum mesela yağsız kıymadan ve tadı gayette güzel oluyo neden ki ben yağsız kıymayla yaptığımda tadını alabiliyosam boşuna bol yağl kıymadan köfte yapayım ve vücuduma gereksiz yağ depolayayım, yada salata yiyoruz deriz mesela ama salatanın içeriği önemlidir salatanın içine 1tatlı kaşığı yağ koyarsan insan vücudu ihtiyacını almış olur ama içine bolca yağ döküp bide çeşitli soslar döküp yediğimizde o salata salata olmaktan çıkıyor o salata normal bi tabak yiyeceğimiz yemekten daha kalorili hale geliyor,herşeyi sınırında almak önemli bence hatta dediğin gibi doğal yolla alınan yağlar daha faydalı yani gereksiz yere salataya yemeğe ona buna yağı boca etmektense 1tane ceviz, fındık yemek daha mantıklı ama herşeyi sınırında yemek faydalı her zaman

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar...

hastaneden 10 da geldim mailler telefonlar derken şimdi baktım bayılcam bi elma yiyim dedim 45 dk ya öğlen yemeğimi yerim... sonra tekrar hastaneye gidicem raporumu ve iğnelerimi almaya kısmetse başlıyoruz aşılamaya...dualarınızla canlarım

sizler nasılsınızz??

Yavru ceylan bu sefer Allah gönlüne göre verir inşallah sakın kendini çok strese sokup germe o da etkiler.

inşallah dilediğin gibi olur her şey canım sıkma canını sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…