11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kızlar
sabah
iki dilim tam tahıllı ekmekle çok az peynirle 2 zeytin yedim
ara
çok az şekerli türk kahvesi
öğle
1tane tavuk pirzola
böyle ıspanaklı yumurtalı bi kasık yagda mucver gibi bişe yedim yoğurtla birlikte iki tane birazda yanında salata
bi tanede kornetlerin küçüklerinden yedim bunu yediğim için akşam yemek yemeyeceğim

kizlaar :) simdi 100 gramcik ev yapimi cilekli yogurt yedim :) aksam yemeginde yogurt yememistim onun yerine yedim

kızlar ben size bişey diyeceğim ya ben bugün tartıldım 52.9 kiloydum sonra yeni aldığım kıyafetleri denedim 36 beden ve hepside çok güzel oldu önceden dap dar gelirdi ama zayıflamadım demekki sıkılaş mışım bu iyi bişey dimi ? yani önemli olanda sıkılaşmak ?

kas kütlen arttigi icin agir geliyor olabilirsin canim,bide havalar sicaklastigi icin icilen su miktari artti

kas kütlen arttigi icin agir geliyor olabilirsin canim,bide havalar sicaklastigi icin icilen su miktari artti

günaydın canımcımlarım kahvaltı hazırlayamadım bende müsli yedim ve kilom aynı 53.0
ben bu kadar koşuşturmaya ve bu kadar yemeye neden kilo veremiyorum diyodum geçen gün öğretmenimi seminere daveet etmişler beraber gittik diyet ve dengeli beslenmeyle ilgili bende sorsum ben zaten düzenli besleniyorum ama neden kilo veremiyorum dedim kadın bana bir gününü özetler misiin yediklerinle yaptıgın aktivitelerle dedi ben anlattım öncelikle senin yaşına göre çok çok çok az uyuyosun ve vucudunun buna ihtiyacı var ondan şişiyo olabilir dedi bende bu mümkün değil erken uyuyamam derslerden falan dedim o zaman senin yapman gereken en önemli şey uykunu düzene sokmak zaten hem kilo bakımından hemde fiziki açıdan bi kıza göre iyisin düzenli hareket yapmanda ilerki yaşlarda sana avantaj olarak dönecek gibi şeyler dedi

1 portakal, 50 grm karpuz, 100 gram kavun, 2 erik,1 incir, 2 ceviz , 4 badem ,100 gr. ev yapimi cilekli yogurt ve incecik yarim dilim kasar bgun böyle oldu ama iyi oldu ya

günaydınlarrr

ahh ahh nerelere gidem başımı nerelere vurammm

geçen cuma 63,4
bu cuma 63,6

fark +200

günaydınlarrr

ahh ahh nerelere gidem başımı nerelere vurammm

geçen cuma 63,4
bu cuma 63,6

fark +200

kuzum beraber gidiyoruz seninle :)) ben 3 kg verdim sen 4 ama benim için bu bile büyük başarı... hep diyorum eğer başlamamış olsaydım şuan belkide 3 kg daha almıştım ve 80 kg olmuştum

Günaydın kızlar,gözlerimi zor acıyorum,bildirimimi yapayim

Güncel kilo 66.5 ( iiki hasta oldum )
Öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…