11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

özledim sizi valla . şimdi hesap verme zamanı
çarşamba günü aynen devam ettim diyetimi bozmadım akşamında sadece 2 yumurta yedim.

perşembe günü diyeti yine bozmandım ama akşamında biraz fazla kaçırdım aslında fazla da kaçırmadım da yemediğim şeylerden yedim diyelim.

cuma günü ise yine çok kaçırmamıştım yememem gereken şeyleri yedim ama akşamında biraz çok kaçırdım abur cubur yedim.

perşembe ve cuma günleri hareketliydim yani nişanlımla çok yürüdük.en az 3 er saat yürüyüş olarak saydım onu.en az 3 er saat yürüdük.

vücuduma bakınca çıplak olarak biraz incelenmişim gibi geldi bana ama sabah tartıda 200 gr fazla çıkmıştım ama tabi çıkarım gece gece 2 dondurma yediştim. hadi bakalım bundan sonra diyete aynen devam
bu arada sabah 1 adet aktivya yedim ve yarım dilim ekmek yedim

kızlar iyi günler dişçiden gelip direk uyudum gitmeden normal kahvaltımı yaptım sonra şimdide makarna yicem birazdan

aksam yemegimi yemis bulunuyorm
5 kücük izgara köfte, 2 corba kasigi zeytinyagli bezelye, 2 minik patates , ve kücük bir kase az yagli salata.

Kızlar selamlar:) sabah erkenden kahvaltımı da yapmadan spora gıttim geldim kahvaltımı yaptım: yulaf kepeği krep, domates,salatalık,Light peynir,3dilim salam bide ufak bi kaçamak yaptım 1tane profiterol yedim:)
Öğle: Kelogs fesleğenli kraker ve sade soda
Akşam: balık ızgara, elma dilim patates, yağsız salata ve Light kola,1dilim kepek ekmeği

Sabah

1 dilim ekmek ve activa yoğurt

öğlen

köfteli yemek yarım tabak

ara

activa yoğurt 1 dilim ekmek

akşam

çabuk çorba ( şehriyeli tavuk)

ve aralarda da zero kola içtim birazda beyaz ekmek yedim .toplam 700 kalori aldım.açıkırsam birşeyler daha yerim yoğurt falan ya da nesgafe içerim

Off kızlar sabah sabah bnm de yüzüme kızgın yağ patladı,daha yeni acisi geçiyor nasıl bişeydr bu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…