11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kizlaaarr ben geldim nasilsinizz

kızlar yemeğimi yedim bende bi yarım saat önce geç yedim çünkü yorgunluktan hastalandım en sonunda 100 gram kadar yogurt çorbası 2 kaşık yogurt 3 kaşık kadar haşlanmış tuzsuz sade mısır 1 küçük domates ve ekmek yerine ince küçük yaklaşık 1 karış kadar fırın böreği yedim ve öğlen sıcaktan bayılcakken 1 bardak ayran içtim

Günaydın kızlarrr....

iyice bıraktınız buraları...
benimde bu iğneler bir gaz yapıyo bir gaz yapıyo anlatamam size... iki gündüz evde gazman gibi dolanıyorum

azcik sogan ispanak ve pirasayla yumurta pisirdim,1 adet biber közlemesi, biraz kasar, 1 salatalik, 3cilek,2 erik, 3 parca karpuzla dabah kahvaltimi ettim :)

sagol kuzucum ya haftalardır 50yi görmekten çok sıkılmıştım

bende yıllardır bu kezbanı görmekten sıkıldım bununda yok olma gibi bi şansı varmı acaba :)) Patrondan bahsediyorum...

kızlar duruma bakın sabah konsolosluğa gidecekti evrakları verdim eline... sabah arıyo beni evde unutmuş bana bağırıyo :)) niye takipçiye göndermemişimde ona vermişim diye.. mallığa bakarmısınız...madem malsın unutcan alma bendn ozaman gönder bunları de... zaten hormonları iğne iğne alıyorum bide üstüne bu karı ... şartellerim atıyo valla...

canım benim eski iş yerimde herkes kadındı. Şimdi de herkes erkek. Erkekleri kadınlara 100 kere tercih ederim o kadar diyorum. Seni çok iyi anlıyorum. Hele kadınlar işlerinde yükseldikçe kaprisleri de doğru orantılı olarak artıyor. Iyyyyk diyorum çok sevdiğim işime dönüyorum

aynneeenn öyleeee walla kadınlardan biride bensem yetki vermiycen arkadaşım..bende iki patron var biri kadın biri erkek.. kadını allah nasılbiliyosa öyle etsin... eerkek ona dediğin gibi 100 çeker walla

Slm fıstıklar :) 2 günlük aradan sonra yine yanınızdayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…