11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kizlar sabah kalhvaltim :)
1 adet yulafli kepekli krep, 4 parca karpuz, 5 erik, 100 gram cilek, yarim ceviz, 2 badem, ve 1 közlenmis kirmizi biber, 1 tatli kadigi kadar patlican közlemesi , 1 incir hacimce büyük ama kalori olarak oldukca az bir kahvalti.

Yavru ceylan bu sefer Allah gönlüne göre verir inşallah sakın kendini çok strese sokup germe o da etkiler.

inşallah dilediğin gibi olur her şey canım sıkma canını sakın

Tatlım benim dualarımseninle herşey çok güzel olcak hayırlısıyla inşallah

güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

Allah hepinizden razı olsun kuzucuklarım... başladık hayırlısı ile iğnelere... allah büyük bakalım neler olcak sonucunda...

Günaydın kızlarrrr,bugün bana sans dileyin ilk sınavıma giriyorum herkese güzel bi gün diliyorum görüşürüz

canımmmmm booooss booolll şans olsun sana :))

kızlar moralim bozuk yaa. 2 gündüe çok dikkat ettiğim halde 100 gr fazla çıktım bugün.hatta dün çok yemediğim halde.off ya neden böyle verdiklerimi almasam bari.bozsam diyeti neyse ama bozmadan nasıl almış gözüküyorum yaa

Canım iki haftadır zerre aşağı kımıldamıyor benim tartıda. Sabırlı olmamız lazım. 9.haftasına girdik diyetin vücut direnç gösteriyor belliki. Sabah akşam yatıyorum kalkıyorum tek dediğim şu son 1 kiloyu da versem.
Sen regli oldun mu bu arada?

oldum ve dün bitti canım.reglyken bile 3 günde 400 gr verdim ama şimdi 100 gr almış gözüküyorum üstelik dün hiç ekmek bile yemedim

canım ben perşembe cuma olamayacağım burda cuma günkü kilomu 64.900 olarak kayıtlara al olurmu

Kızlar çok dertliyim. Annem benimle uğraşıp duruyo. Yemek yapıyo zorla 1 kaşık da olsa yediriyo. Ölüm orucuna girmişim ben. Bir kere daha anladım ki kilolu olmam bu anneyle çok normal :) Şimdiden 1 kilo aldım yaa. Sabah da kahvaltı etmeyi unutmuşum. Zaten içeceğim 1 bardak süttü onu da unutmuşum. Dengem şaştı maalesef.

selam arkadaşlar

burcuz bir reklam var ya annenin gözüyle diye

çocuğa yemek koyuyor tepeleme doldurmuş ama tabağa bakınca iki lokma görüyor

analık işte bu guzumm

kızlar artık ruh gibiym ya yorgunluktan bu kadar koşuşturmaya nasıl kilo verilmezzzz isyan ediceem haaa
sabah 1 dilim çavdar ekmeğiyle yumurta domates çok azıcık peynir falan yedim şimdide eve gidip işlerimi hallledip direk uyuycam yatağa hasretim baa

benimde canım sıkılıyor ya bugün kilo almışım çıktımm uff uffff

kızlar ben dün sabah 73,7 çıkmıştım diye hatırlıyorum...

dün sabah 1 elma bir avuç çubuk kraker yedim
öğlende iki kaşık çorba iki kaşık sebze sote yedim yarım dilim ekmekle
akşamda üç kaşık patates salatası yedim1-2 dilimde ekmek yedim

sabah 73,6 çıktım ne kadar çok koşturduğumada inanamazsınız :)) bugün var bi hikmet :))

zaten ben artık kilo almıyım yeter :)) o iğnelerle halim duman benim eminim :))

evet nedense bugün tartılanlar kilo almış çıkıyor.inşallah bugün son bulur kilo alımı

MERHABAAAA!
benim de acilen kilogram vermem lazım... yazılarınızı okudum , nasıl dayanabiliyorsunuz o kadar az yiyecekle şaşırdım. valla helal olsun... topikçi başı, bursalısınız sanırım. ben de bursalıyım fakat iş icabı => ağrı'dan hepinize sevgiler ve tebrikler =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…