- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
Yavru ceylan bu sefer Allah gönlüne göre verir inşallah sakın kendini çok strese sokup germe o da etkiler.
inşallah dilediğin gibi olur her şey canım sıkma canını sakın
Tatlım benim dualarımseninle herşey çok güzel olcak hayırlısıyla inşallah
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Günaydın kızlarrrr,bugün bana sans dileyin ilk sınavıma giriyorumherkese güzel bi gün diliyorum görüşürüz
kızlar moralim bozuk yaa. 2 gündüe çok dikkat ettiğim halde 100 gr fazla çıktım bugün.hatta dün çok yemediğim halde.off ya neden böyle verdiklerimi almasam bari.bozsam diyeti neyse ama bozmadan nasıl almış gözüküyorum yaa
Canım iki haftadır zerre aşağı kımıldamıyor benim tartıda. Sabırlı olmamız lazım. 9.haftasına girdik diyetin vücut direnç gösteriyor belliki. Sabah akşam yatıyorum kalkıyorum tek dediğim şu son 1 kiloyu da versem.
Sen regli oldun mu bu arada?
Canım iki haftadır zerre aşağı kımıldamıyor benim tartıda. Sabırlı olmamız lazım. 9.haftasına girdik diyetin vücut direnç gösteriyor belliki. Sabah akşam yatıyorum kalkıyorum tek dediğim şu son 1 kiloyu da versem.
Sen regli oldun mu bu arada?
canım ben perşembe cuma olamayacağım burda cuma günkü kilomu 64.900 olarak kayıtlara al olurmu
benimde canım sıkılıyor ya bugün kilo almışım çıktımm uff uffff
kızlar ben dün sabah 73,7 çıkmıştım diye hatırlıyorum...
dün sabah 1 elma bir avuç çubuk kraker yedim
öğlende iki kaşık çorba iki kaşık sebze sote yedim yarım dilim ekmekle
akşamda üç kaşık patates salatası yedim1-2 dilimde ekmek yedim
sabah 73,6 çıktımne kadar çok koşturduğumada inanamazsınız :)) bugün var bi hikmet :))
zaten ben artık kilo almıyım yeter :)) o iğnelerle halim duman benim eminim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?