- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
valla ne yalan diyim,benim aklımda diyet yzünden geldi...
insallah ondandir canim, yani ben raziyim ondan olmasina :)
ondan olması yüksek bi neden çünkü ister istemez vücudun alışkanlıkları değişiyor
:) insallah. bakalim persembe belli olucak noldugu :)
canim tiksinmedin mi yumurtadan ya
yok kızlar ben yumurtayı çok seviyorum kayısı kıvamında oohh miss
şimdi de öğle yemeğini yedim yarım tabak az bir şey bezelyeli patatesli ve tavuklu yemek.tam olarak bu yemeğin kalorisini bilmiyorum ama tavuklu patatesli yemek ile aynı aldım kalorisini diye hesaplıyorum.yarım tabağı da 150 olarak saydım az mı dedim acaba
canim bana biraz az gibi geldi sanki ya :) sey yapabilirsin konserve bezelyenin kalorisini de ekleyebilirsin üstüne saniirm diyetarkadasimdan baktin kaloriye?
bezelyeli tavuklu yemeğin kalorisi 250 bir tabağın ben 300 olarak bir tabağı hesapladım yinede v e yarısını aldım yani 150 kalori.yediğim yemek de çok deildi yarım tabaktı hatta daha da az olabilir . ben en fazla yarım tabak yedim diye hesaplıyorum
kizlar harika bi gün yasiyorumsevgilim hastaneye yatmis serum yemis, gerci iyi simdi eve döndü. forumlardan birinde kizin biriyle kavga ettim hadi bakalim daha ne olacak
ne oldu böyle hayırdır
nolsun canim yaa sürekli mizmizlanip poh pohlama bekleyince karsimdaki bende gercekleri söyledim simdi topigin birinde benle ilgiili biseyler yaziyo arkadas olmadigimizi sadece yardim ettigim bi yabanci oldugunu söyledim de ayrilirken ben öyle insanlarla arkadas olamiyorum maleseff
olsun takma kafana herkesle anlaşmak zorunda değiliz saygılı olalım yeter.herkesin fikirleri farklı yeter ki saygı gösterelim anlaşmasak da olur insanlarla.boşver sen.
aynn canım bakındım şöyle bi ama böyle samimi bi yer bulamadım hep yabancı kaldımbence ya böyle olmaz .başka topiğe geçmeyi düşündüm ne yapayım kimse yok
bende öyle canımcımvalla kizlar kimse yok, geliyorum gidiyorum kimse yok diye bende yazmadan cikiyorum
oyy geçmiş olsun kuzucum nasıl olduuOff kızlar sabah sabah bnm de yüzüme kızgın yağ patladı,daha yeni acisi geçiyor nasıl bişeydr bu böyle
boşver kanka takma zaten takıpta noluyo hayat bize güzelyok kiiz ben hayatta kafaya takmam böyle seyleribana saygisi olmayana benim de olmuyor malesef :) olan bu yani. amaaaan hayat cok güzel yaa kisacik bide.
kizlar harika bi gün yasiyorumsevgilim hastaneye yatmis serum yemis, gerci iyi simdi eve döndü. forumlardan birinde kizin biriyle kavga ettim hadi bakalim daha ne olacak
aynn canım bakındım şöyle bi ama böyle samimi bi yer bulamadım hep yabancı kaldım
bende öyle canımcım
oyy geçmiş olsun kuzucum nasıl olduu
boşver kanka takma zaten takıpta noluyo hayat bize güzel
kız bende adet olamıyorum 1 buçuk hafta geçikmiş (annem dediannem hesaplar benimkinide ben öyle hesap tutamıyorum alışamadım bi türlü )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?