11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

ben sana yolliyim biraz o zaman bende 15 günde 1 oluyrum doktora gidicem o yüzden persembe günü :26:

valla çok iyi olur hayatım canım doğum kontrol hapı evet kilo aldırır ama doktora diyet yaptığını mutlaka söyle.
kızlar dün yediklerim
sabah 2 dilim çavdar ekmekle kahvaltı yaptım peynir domates salatalık 2 zeytinle birazda sucuklu yumurta.
akşam 5 gibi 1 çorba kasesi kadar melemen 1 dilim ekmek ve karpuz.

bu sabah:
1dilim çavdar ekmeği 2 dilim tam yaglı peynir 1 zeytin salatalık domates 3 tane küçük yeni dünya ve serçe parmağım kadar mesir macunu

güncel kilom:52.8
geçen haftaki kilom:53.3 (kızlar ben 500 gram vermişim nasıl derseniz cuma günü ikindin annemle keyif yapıp bir güzel maraş dondurması yedik ve sonucunda 53.3 olmuştum yani tartı gününden sonra)

Kızlar selam.
Hastayım, çalışmak istemiyorum. Dünya kadar işim var. Kafam kazan gibi kaldıramıyorum. Acayip öksürüyorum.

Annem gitti kızlar. Şimdi 3 gün saf protein yapçam. Sabah kahvaltıda bir parça light peynir yiyebildim o kadar.

Güncel kilom : 64.9. Akşam görüşürüz yine. Allah bana kuvvet versin çok ihtiyacım var :2:

Çok geçmiş olsun cnm,bi soğuk algınlığı ilacı alsan ii gelir

Günaydın kızlar bu arada
Kilom 66.5 şimdi de bu kiloya takıldım (((
Bugün de evde temizlik var off off

Kızlar Merhaba
Umarım geç değildir .Ben de tartı günlerinize katılabilir miyim yaklaşık 2 ay önce diyete başladım 92 ile şimdi ki kilom 79,2.Hedefim şu an için 60 sonra ise 50 yi görmek .21 yaşındayım ve 1,56 boyundayım .Ne zaman yapıyorsunuz tartı günlerinizi .Yoksa herkes kendi haftalık kilosunu mu yazıyor ?
Şimdiden teşekkürler

haftalik kilo bildirimimiz aslinda cumadan cumaya, ama biz pazartesi günleri cumadan beri ki kilo degisimimizi bildiriyoruz ki kontrolu elden kacirmayalim :) tebrik ederim seni ayrica.katilma konusunu sanirim topik sahibiyle konusman gerekiyor :)

Son düzenleme:
selam gençlik

bende bu yediğim iğnelerin faturalarıyla geldim karşınızdayım 73,9 + 200 gr yaneee...

bugün doktora gittim geldim .. yarım vurunduğum iğneyi tama çıkardı .. 3 gün daha vuruncam sonra allah kerim...

sizler napıyosunuz nasılsınızzz

hosgeldinn canimm hayirli haberlerle gel insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…