- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
ben sana yolliyim biraz o zaman bende 15 günde 1 oluyrum doktora gidicem o yüzden persembe günü :26:
Kızlar bugün yediklerimi yaziim çok mu acep ya
Sabah:yulaf kepeği krep,1tane Light üçgen peynir,domates,salatalık,2dilim salam ve Yeşilçay
Öğle:1kurabiye,3-4erik
Akşam: 1tane lahmacun ve salata ve Light ayran
Kızlar selam.
Hastayım, çalışmak istemiyorum. Dünya kadar işim var. Kafam kazan gibi kaldıramıyorum. Acayip öksürüyorum.
Annem gitti kızlar. Şimdi 3 gün saf protein yapçam. Sabah kahvaltıda bir parça light peynir yiyebildim o kadar.
Güncel kilom : 64.9. Akşam görüşürüz yine. Allah bana kuvvet versin çok ihtiyacım var :2:
Kızlar Merhaba
Umarım geç değildir .Ben de tartı günlerinize katılabilir miyim yaklaşık 2 ay önce diyete başladım 92 ile şimdi ki kilom 79,2.Hedefim şu an için 60 sonra ise 50 yi görmek .21 yaşındayım ve 1,56 boyundayım .Ne zaman yapıyorsunuz tartı günlerinizi .Yoksa herkes kendi haftalık kilosunu mu yazıyor ?
Şimdiden teşekkürler
kiz cheeseee nerlerdesiinn??
canım evin mıntıkasındaki polenlerle başım belada o yüzden haftasonu hep dışarıdaydım sonuç olarak kilo almışım
gecmis olsun canimmbisey olmaz ya takma kiloyu kafana sagligin cok daha önemliii
ilaçta kullanıyorum birazda ondan sanırım. vericez artık mecbur bir kaç gün dikkat edicem
selam gençlik
bende bu yediğim iğnelerin faturalarıyla geldim karşınızdayım73,9 + 200 gr yaneee...
bugün doktora gittim geldim .. yarım vurunduğum iğneyi tama çıkardı .. 3 gün daha vuruncam sonra allah kerim...
sizler napıyosunuz nasılsınızzz
arti mi ciktin canim anlamadim ben :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?