- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
hemde diyetsiz süperrrrrrrrr.spor falan yapmışmıydın
öğle yemeğim
1 tabak şehriye çorbası
bir bucuk dilim ekmek
kızlar ara öğünde çok acıkmıştım 1 yumurta ve hindi salam yedım(biraz fazla) ama proteın agırlıklı diyet yapıyorum etkilemez galiba çok.çok üzgünüm
hayır canım ama dukan karatay protein diyetı karbonhidrat diyeti birbirine benziyor.hepsi protein ağırlıklı. bende bunların ortası birşey yapıyorum.Dukana mi başladın yoksa :)
Ekmek yemediysen bnce korkma
kızlar bugün 730 kalori aldım ve 3 saat yürüdüm (Topuklu ayakkabı giydim hafta sonu giyerim çünkü spor ayakkabısı giyiyorum genelde ama pazar günü topuklu giyerim gezmeye giderken topuklu ayakkabı daha çok kalori yaktırıyo kızlar bilginizeee) alışverişe gittim bizimkiler taksi diye tutturunca bağırdım ne taksisi ya yürüyün çabuk yediklerimizi eritelim diye1 dilim pizza yedim sadece 2 küçük yudum kola kahvaltım rutin şimdide biraz atıştıracağım çünkü acıktım gerçekten bir tane kepekli kızarmıi ekmek ve 1 tane peynir :))
Hoş geldin cnm,boy kilo nedirKızlar beni de alın aranıza :/ Yoksa çok mu geç kaldım. 2 ayda 5 kg birden almışım resmen şoka girdim bugün tartının üzerine çıkıp, acı gerçekle yüzleşince
Hoş geldin cnm,boy kilo nedir
kızlar ara öğünde çok acıkmıştım 1 yumurta ve hindi salam yedım(biraz fazla) ama proteın agırlıklı diyet yapıyorum etkilemez galiba çok.çok üzgünüm
kuzu yaa sen çok azimlisin
Kızlar valla süpersiniz hatta süperiz:) inşallah bu grup hiç bozulmaz aile gibi olduk
Boy 1,57 / Kilo 55
Bakınca çok gelmiyor belki de son 2 ayda aldım 5kg'Imı.
Bundan önce bir de yeme bozukluğu ile ilgili bir sıkıntı yaşadım. Bir kaç sene önce 15kg birden verdim kimseye yapmasını önermediğim bir diyetle. Daha sonra bağışıklık sistemim buna dayanamayarak çöktü ve bir anda her şey alerji yapmaya başladı. 2013'ün başından beri topladım sayılır. Ama her zaman yediğime içtiğime, fiziksel aktiviteme dikkat etmek zorundayım çünkü alerjik astımım var.
Bana alerji yapan bir çok şeyden kurtuldum ama hala ceviz, badem, antep fıstığı, fındık, soya, buğday kepeği ve kiviye alerjim devam ediyor. Dikkat etmediğim an astım krizi başlıyor. Son 1 aydır özellikle sürekli bir atıştırma isteğim var resmen kendimi durduramıyorum. Daha fazla kilo almaktan korktuğum gibi tekrar eski günlere dönmekten de korkuyorum. Yani ne yapacağımı bilmiyorum kısacası :18:
kızlar bugün 730 kalori aldım ve 3 saat yürüdüm (Topuklu ayakkabı giydim hafta sonu giyerim çünkü spor ayakkabısı giyiyorum genelde ama pazar günü topuklu giyerim gezmeye giderken topuklu ayakkabı daha çok kalori yaktırıyo kızlar bilginizeee) alışverişe gittim bizimkiler taksi diye tutturunca bağırdım ne taksisi ya yürüyün çabuk yediklerimizi eritelim diye1 dilim pizza yedim sadece 2 küçük yudum kola kahvaltım rutin şimdide biraz atıştıracağım çünkü acıktım gerçekten bir tane kepekli kızarmıi ekmek ve 1 tane peynir :))
Süpersin:) spora çok önem veriyorsun o yüzden çok hızlı veriyorsun tebrık ederim tatlım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?