11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

hemde diyetsiz süperrrrrrrrr.spor falan yapmışmıydın

hemde hava 40 küsür derecede o sıcakta deli gibi oruçlu oruçlu yürüyüş yaptım dersten çıkıp çantamı eve koydum o dolu kafayla hiç dinlenmeden yürüdüm güneşin alnında ikindiyide beklemeden her gün kaç kere fenalaştım bilmiyorum annem sağolsun destek olmuştu kilo vermemde sonra yemekten sonrada yürüdüm arkadaşlarla bazen baya geç geliyodum eve ramazan-ı şerif iyi bir ay kilo vermek için bunu anladım

Bugün özel bi kutlama günüm olduğu için normalden fazla çeşit yedim ama az yemeye gayret ediyorum, üstelik yağsız yemeye alışınca yağlı bişey yiyince mideme dokunuyor, sabah 1 tane paçanga böreği yedim,zeytin, 2-3çatal patatesi yumurta, çilek braz ve kola Zero
Sabah yediklerimden dolayı öğle yemeği yemedim, akşamda hafif bişeyler yiyip geçiştireceğim

kızlar ara öğünde çok acıkmıştım 1 yumurta ve hindi salam yedım(biraz fazla) ama proteın agırlıklı diyet yapıyorum etkilemez galiba çok.çok üzgünüm

Dukana mi başladın yoksa :)
Ekmek yemediysen bnce korkma

Dukana mi başladın yoksa :)
Ekmek yemediysen bnce korkma
hayır canım ama dukan karatay protein diyetı karbonhidrat diyeti birbirine benziyor.hepsi protein ağırlıklı. bende bunların ortası birşey yapıyorum.

1 ay önce proteın diyetı yaptım sadece 2 gün yaptım ve 1 ucuk kilo verdim ondan sonra bozdum dıyeti yani dikkat etmedim.bi gün yaptım akşama bozdum bozduğum anlarda bolca abur cubur yedım 1 ayım böyle geçti ve ben verdiğim 1 bucuk kiloyu geri almadım.ve en son gecen hafta bu topiğe başladığızdan bes gün sonra bir kilo daha verdim sonra tabi aılemın yanına gittim tekrar başladım diyete.yinede protein ağırlıklı devam edeceğim

kızlar bugün 730 kalori aldım ve 3 saat yürüdüm (Topuklu ayakkabı giydim hafta sonu giyerim çünkü spor ayakkabısı giyiyorum genelde ama pazar günü topuklu giyerim gezmeye giderken topuklu ayakkabı daha çok kalori yaktırıyo kızlar bilginizeee) alışverişe gittim bizimkiler taksi diye tutturunca bağırdım ne taksisi ya yürüyün çabuk yediklerimizi eritelim diye 1 dilim pizza yedim sadece 2 küçük yudum kola kahvaltım rutin şimdide biraz atıştıracağım çünkü acıktım gerçekten bir tane kepekli kızarmıi ekmek ve 1 tane peynir :))

Son düzenleme:

kuzu yaa sen çok azimlisin

Kızlar valla süpersiniz hatta süperiz:) inşallah bu grup hiç bozulmaz aile gibi olduk

Kızlar beni de alın aranıza :/ Yoksa çok mu geç kaldım. 2 ayda 5 kg birden almışım resmen şoka girdim bugün tartının üzerine çıkıp, acı gerçekle yüzleşince

Hemen menümü yazayım
Sabah klasik olarak limonlu su
Kahvaltı
Bi kaşık menemen
2 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
Biraz peynir
Şekersiz çay

Öğlen
Biraz sulu köfte yedim
Biraz da patates.kızartması

Ara
1 tane.portakal

6 fındık

Akşam
1 tabak kiymalı karnabahar

Gün boyu bol su,1 fincan şekersiz kahve,1 büyük bardak bitki çayı,biraz kabak tatlısı yedim

Spor olarak 34 dakka merdiven indim çıktım,ilk.günlere göre çok hız kazanmışım 10 tur fazla yaptım :)
Regl olcam cnm sürekli ekmek peynir tarzı şeyler istiyo( umarım geçer bu durum bi an önce

Hoş geldin cnm,boy kilo nedir

Boy 1,57 / Kilo 55
Bakınca çok gelmiyor belki de son 2 ayda aldım 5kg'Imı.
Bundan önce bir de yeme bozukluğu ile ilgili bir sıkıntı yaşadım. Bir kaç sene önce 15kg birden verdim kimseye yapmasını önermediğim bir diyetle. Daha sonra bağışıklık sistemim buna dayanamayarak çöktü ve bir anda her şey alerji yapmaya başladı. 2013'ün başından beri topladım sayılır. Ama her zaman yediğime içtiğime, fiziksel aktiviteme dikkat etmek zorundayım çünkü alerjik astımım var.
Bana alerji yapan bir çok şeyden kurtuldum ama hala ceviz, badem, antep fıstığı, fındık, soya, buğday kepeği ve kiviye alerjim devam ediyor. Dikkat etmediğim an astım krizi başlıyor. Son 1 aydır özellikle sürekli bir atıştırma isteğim var resmen kendimi durduramıyorum. Daha fazla kilo almaktan korktuğum gibi tekrar eski günlere dönmekten de korkuyorum. Yani ne yapacağımı bilmiyorum kısacası :18:

kuzu yaa sen çok azimlisin

kuzucum şimdiye kadar vakitli vakitsiz o kadar çok şey yedimki sonucu ne oldu aldığım kilolar..... şimdi her şeyi tadıyla yiyip azimle vereceğim o kilolarımı ve seminere taş gibi bi kız olup çıkacağım eskisi gibiiii

Kızlar valla süpersiniz hatta süperiz:) inşallah bu grup hiç bozulmaz aile gibi olduk

aynen kızlar kilo versek bile sohbet topiğimiz olsun :)))

canım hoşgeldin sende :) merak etme birazda spor yaparsan hemencecik gidiverir :) geçmiş olsun bu arada (
kızlar diyet kurabiye buldum yaptım şekersiz
1 büyük su bardağı kepekli un
1 yemek kaşığı zeytin yağı
isteğe bağlı ceviz-badem
kuru üzüm
kuru kayısı
1 tatlı kaşığı limon rendesi
1 çay kaşığı tarçın
su

ben hamurumu yoğurup meyveleri ayrı kattım üzümlüleri kare kayısıları ise üçgen kestin ve akşam bi yorgunluk kahvesi yaptım kendime ders çalışırken içtim :)

Süpersin:) spora çok önem veriyorsun o yüzden çok hızlı veriyorsun tebrık ederim tatlım ya

günaydın arkadaşlarım
dün yürüyüşe gideceğim derken hava karardı bende açtım müziği 1 saat oğlumla dans ettik eşim dedi ki sporda bile bu kadar terlemiyorsunn

günaydınlar gerçi öğlen oldu ama

kahvaltım

2 adet haşlanmış yumurta 1 bardak şekersiz çay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…